REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.3° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Kevin Spacey, dus de urgență la spital. Actorul ar fi fost suspect de atac de cord

Kevin Spacey, dus de urgență la spital. Actorul ar fi fost suspect de atac de cord

A.F. 6 octombrie 2023 | 00:00 204

Kevin Spacey a fost transportat de urgență la spital luni, după ce i-a amorțit brațul stâng în timp ce se afla în Uzbekistan pentru un festival de film. Actorul de două ori premiat cu Oscar, în vârstă de 64 de ani, a făcut un RMN și a fost externat, a relatat mai întâi The Sun.

Kevin Spacey, dus de urgenta la spital. Actorul ar fi fost suspect de atac de cordKevin Spacey

Actorul din "House of Cards", vorbind pe scena Festivalului Internațional de Film de la Tașkent, a spus că vizita situl arheologic Afrasiyab din Samarkand când a simțit că "întregul braț stâng i-a amorțit timp de aproximativ opt secunde".

Actorul a fost apoi dus de urgență la o clinică, unde a fost supus unor teste.

În ciuda temerilor că ar fi putut suferi un atac de cord, "totul s-a dovedit a fi complet normal", a declarat Spacey.

"Domnul Spacey a fost dus la un centru medical din cauza unor probleme de sănătate", a declarat o sursă apropiată actorului pentru The Sun. "A fost tratat cu profesionalism de către medici și personal și s-a constatat că nu avea nicio problemă cu inima".

Mai târziu, în acea seară, Spacey a fost invitat la festivalul de film și părea să fie bine dispus.

Spacey, care a apărut recent în filmul cu microbugetare "Control", regizat de Gene Fallaize, a ținut un discurs la ceremonia de închidere a festivalului.

Adresându-se audienței în legătură cu incidentul înfricoșător, starul din "Usual Suspects" a spus: "M-a făcut să mă gândesc un moment și să mă gândesc cât de fragilă este viața. Pentru noi toți".

Actorul, achitat de acuzațiile de agresiune sexuală

De asemenea, el a declarat că este pregătit pentru o mare revenire la Hollywood, după ce a fost achitat de acuzațiile de agresiune sexuală la Londra, în luna iulie.

Un prieten al lui Spacey, scriitorul Geoffrey Mark, a declarat că cel care a fost odată un actor celebru speră să se întoarcă în Tinseltown - în ciuda rapoartelor conform cărora nu este încă binevenit în rândul celor din industrie.

"Va trebui să se reconstruiască și, făcând acest lucru, părerea mea este că va merge într-o direcție pe care nu am luat-o în considerare până acum", a declarat Mark pentru Daily Mail. "Vom vedea cum va ieși la iveală o nouă latură creativă a lui. Majoritatea oamenilor vor spune: 'Wow, nu am știut niciodată'. Urmează mult mai multe, lucruri bune, și sunt încântat să le văd.", citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468