REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Kilometrul 4-5 ţine pasul cu centrul oraşului în materie de instalaţii!

Kilometrul 4-5 ţine pasul cu centrul oraşului în materie de instalaţii!

Replica API 13 decembrie 2016 | 23:44 311

Autorităţile locale au organizat un Crăciun de poveste pentru constănţeni! După ce au demarat la data de 1 decembrie a.c procedura de împodobirea cu instalaţii şi decoraţiuni a arterelor principale din municipiul Constanţa, centrul oraşului arată mai luminos ca oricând! Ulterior, constănţenii au sesizat autorităţile cu privire la faptul că pe trei bulevarde ale oraşului au omis să facă acest lucru. Autorităţile au continuat astfel procesul de îmbodobire al oraşului şi au montat beculeţe şi decoraţiuni şi pe cele trei: bulevardul 1 Mai Vechi, bulevardul I.C. Brătianu, precum şi Şoseaua Mangaliei. Pe lângă acestea, străzile aferente artelelor în caz au fost şi ele luate în seamă de municipalitate. Astfel, zeci de fulgi de nea au fost montaţi şi pe stâlpii străzilor din cartierele situate la periferia oraşului de la malul mării. Printre altele, amintim strada Micşunelelor, precum şi continuarea Pandurului, unde fulgii de nea conturaţi cu instalaţie au luminat cartierul pe timpul nopţii.

Locuitorii se declară încântaţi şi menţionează că în nici un an nu au fost montate beculeţe în zonă. “Arată minunat! Suntem încântaţi şi ne place ce vedem! În plus, pe lângă faptul că parcă ne face să intrăm mai bine în spiritul sărbătorilor de iarnă, ne şi luminează străzile pe timpul nopţii.”, a declarat o constănţeancă, locuitoare a cartierului Km 5.

De asemena, se pare că cetăţenii sunt destul de prinşi de Sărbătoarea Crăciunului în 2016 mai mult ca oricând. Asta ne arată şi cei care locuiesc într-un bloc de pe strada recent împodobită de autorităţi, strada Micşunelelor din cartierul constănţean Km 5. Se vede clar cum, pentru unii, “economia la curent” nu există în luna decembrie. Din dorinţa de a ieşi în evidenţă sau purul spirit al sărbătorilor de iarnă, i-a determinat pe aceştia să facă din apartamentul lor o imagine de poveste în plină noapte!

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367