REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Kim Kardashian și fiica Madonnei, împreună la o petrecere incendiară în Miami. Divele sunt bune prietene

Kim Kardashian și fiica Madonnei, împreună la o petrecere incendiară în Miami. Divele sunt bune prietene

Replica API 24 martie 2022 | 00:00 297

Kim Kardashian, de 41 de ani, a fost văzută petrecând cu fiica Madonnei, Lourdes Leon, în vârstă de 25 de ani, când se afla în Miami, la un eveniment de modă, care a avut loc într-un local de lux.

Lourdes, fiica Madonnei, și Kim Kardashian i-a uimit pe toți cu aparițiile lor în oufituri extrem de sexy, dar și mai surprinzător a fost momentul când cele două au început să se comporte ca și cum ar fi prietene de-o viață, au discutat, au râs împreună și s-au îmbrățișat însemn de apreciere și afecțiune una față de cealaltă.

Kim și Lourdes s-au distrat pe cinste împreună, sub privirile fascinate ale fanilor. Divele au venit îmbrăcate foarte provocator, Kim a purtat doar un sutien argintiu în partea de sus, asortat cu colanți, ia fiica Madonnei și-a lăsat picioarele la vedere într-o fustă scurtă, strâmtă, strălucitoare, notează Daily Mail.

Lourdes se afla în Miami pentru a o susține de fapt pe Kim Kardashian care își lansa noua linie de lenjerie modelatoare, SKIMS. Fiica Madonnei este un fotomodel destul de apreciat și recent a fost surprinsă într-o ținută de culoare albă de la brandul lui Kim Kardashian, scrie click.ro.

Lourdes refuză intervențiile estetice

Lourdes este fiica Madonnei și a antrenorului de fitness Carlos Leon. Tânără a demonstrat că a moștenit o parte din talentul de entertainer al mamei sale, aparițiile lui Lourdes fiind întotdeauna strălucitoare și extrem de sexy.

În industria modeling-ului, Lourdes Lon este considerată o prezență aparte, datorită atitudinii incisive și a expresivității pe care o afișează în campaniile marilor branduri. Imaginea ei este de asemenea una controversată, în timp ce alte modele precum Bella Hadid afișează un look modificat de intervenții estetice și o siluetă cât mai zveltă, Lourdes și-a păstrat înfățișarea naturală, fiind foarte mândră de trăsăturile pur italiene moștenite de la mama ei, Madonna.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212