REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Klaus Iohannis a ajuns la Bruxelles: România nu va boicota Austria

Klaus Iohannis a ajuns la Bruxelles: România nu va boicota Austria

Mirela PASCAL 14 decembrie 2022 | 13:40 2643

Preşedintele Klaus Iohannis participă miercuri la Summitul Uniunea Europeană-Asociaţia Naţiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN), iar joi la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles în care va ridica şi subiectul aderării României la spaţiul Schengen.

Nu există un boicot din partea Statului la adresa Austriei, spune președintele. ”Avem două probleme, cu Austria dar și cu Olanda. Voi mai explica încă o dată de ce România trebuie să devină parte din spațiul Schengen. Nu cred că și-a imaginat cineva că de săptămâna trecută până azi Olanda sau Austria și-au schimbat atitudinea. Nu e bine să avem astfel de așteptări. E nevoie de multă muncă, ne-am implicat cu toții. Mi se pare ciudată vânătoarea de vinovați care s-a declanșat în unele medii.Eu nu voi ceda până când România devine membru Schengen”,a  spus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FUTUTI m**********i DE TRADATOR BORAT SI j***s!! PUTREZITIAR CARNEA PE TINE! MANCATEAR VIERMII DE VIU!!
0
0
Daca ne-am folosi resursele corect, fara capuse din afara tarii, am avea cam tot ce ne trebuie. Asadar, nici de UE nu avem nevoie. Hai ROEXIT. Nu avem nevoie de UE
0
0
Si-au mobilizat austriecii TOTI TREPADUSII aflati pe liste de plata, incepnad cu "dulapul" pana la purtatori de cuvant, politologi, ziaristi - doar-doar conving 5 milioane de cumparatori activi ca degeaba boicoteaza. Degeaba, n-or intra ei in faliment dar o paguba serioasa tot le facem iar data viitoare se vor gandi de 2 ori pana sa voteze pe stil rusesc
0
0
Un PLAVAN aservit OCULTEI.
0
0
Decit toti fostii din 90 si pina la el a ridicat ratingu Romaniei pe plan extern ,altfel esti vazut pe plan extern,dar poate vreti sa puneti pe Sosoaca urmatoarea ,ei ratingu ei este la plan opus sa dus sa vorbeasca cu ambasada rusiei,sabotati bcr si raiffeizen ,sabotatii,tot concetatenii nostrii pierd daca aia inchid portile,citeva mii de oameni fara locuri de munca.
0
0
Tara a fost vândută inca din 89, astia care au urmat la guvernări au mai vandut si ei bucatelele rămase, dar in 89 la lovitura de stat s-au pus bazele a ce traim noi azi, iar cei care au fost la butoane atunci o duc bine merci si azi. Au mai murit unii de batranete si dupa ce vor dispărea toti sa vezi condamnări post mortem …..
1
0
Pentru toate scursurile care si-au dat cu parerea aici: Dar o m..ie nu vreti voi cei care a-ti votat cu dulapul de la Cotroceni!? Acum nu e bine, dar la vot era bine. Luati cu portocala sa nu vi se aplece de sarbatori. El este expresia a ccea ce voi sunteti. Niste nulitati...
0
1
Ma mir mult ca doar Austria a votat contra noastra ,multumiti le hoardelor de mincatori de lebede din austria.
1
0
Cu nimic ca unii din conationalii nostrii se duc in west la produs si ne fac de rusine tara ,cu ce sunt oamenii astia de vina??
1
0
Trebuie facut ceva , demis , suspendat , atitudinea lui de la Bruxelles este o sfidare la adresa romanilor !
5
1
Demisia sau suspendarea daca PSD vrea sau se face ca moare de grija poporului. 99% din romani ar vota pentru suspendare. Afara cu tradatorii pentru interesul propriu, sau poate gasesc unii niste saci cu bani de la austrieci pe la unii politicieni, sau pe la unii care ne provaduiesc la TV, ca fiind mari analisti politici platiti de cine??? De fraieri din taxe si impozite cu care se subvetioneaza partidele politice. Desteapta-te romane odata, ca ne-au furat totul si mai dau si indicatii idioate la comanda cui??? Demisia tuturor celor care ne-au vandut. nu odata ci in forma continuata.
10
0
A călătorit pe măgărușul de ciulacu cel cu muianu pătat de motorina. Numa squirtu.l mai spală pe ist borât
5
1
Pai ce sa zică servitoru asta? Tine interesele ocultelor
8
1
O să rămai singur cu conturi la austrieci banul te conduce Nu reprezinți tara tai frunze la câini
11
1
La APC, se închid conturile la Raiffeisen și BCR. Suntem nevoiți sa mergem ca salariați la alta banca, nu se alimentează cardurile actuale. Sindicatele ce fac?
4
10
Avem un Presedinteee....mai bine lipsa!De ce il mai tinem sa-i dam casa,masa si spp cand termina mandatul??Care sunt rezultatele dumnealui in 8 ani ??Clasa politica de la stanga spre dreapta este slab pregatita,limbaj si comportament de mahala motiv pentru care trebuie schimbata cel putin 70% cu oameni de calitate si buni diplomati!Poate in 2024 invatam sa alegem cei bun pt.Romania!!!!
18
1
Ok. Statul nu boicotează firmele Austriece, asa spune tovarășul, dar poporul știe ce are de făcut.
17
1
Ramai tu in p**a a mea sluga austrie jegule uman președinte de cacat un jeg uman.Su Gi p u la
22
1
Acest labagiu președintele de cacat al Ro ne îndeamnă să nu boicotam Austria.Atunci sa ne s u g i p u l a împreună cu cei care îi lingi la caras
22
2
Bineînțeles, Iohannis, cel cu geaca roșie, trebuie blocat!
14
0
Aloo! Stați liniștiți la locurile voastre! totul e aranjat, mi.a zis bulibașă cancelaru că dacă.l spălăm pe față pe ciulacu cu squirt ne baga! Putem lăsa sacoșele de pe acuma la shenzen la cuada! Cine tine lista mamaie?
11
1
Cu serviciul de mutat mobile din imobile ca un dulap mergator ce este si o magazie de c ac at plimbatoare si de mentalitati naziste in creier. Un vandut care a dat niste copii de care nu se mai stie cum sunt si unde sunt,spaga de mason,acum fac legatura cu Mel Gibson care spunea ca la Hollywood copiii reprezinta o moneda mai puternica decat dolarul cocaina diamantele...adrenochrome cumva? C9H9 NO3?
14
1
Nu stiu daca misiunea astuia a fost sa distruga PNL,dar i-a reusit! Pentru cei care au vazut-o pe acea cantareata la ,,Targul de Craciun" din Calafat,singura pe scena,fara public,asa vor fi si cei din PNL in viitoarea campanie electoral! Bode,Hutuca,Rares Bogdan,pe scena si electorat...pauza!
18
1
In c*r, dmn presedinte, sa pupam in c*r cum faceti dvs. E bine asa, avem mare demnitate! Îndemn de brav comandant!
21
1
Figurantul zilei !
21
0
Asadar si prin urmare, ne-a umplut de reprezentare...... Bineinteles ca din ceea ce am inteles, interesul Romaniei, ca deobicei este pe ultimul loc. Tovarasul oare se face ca nu vede cum pleaca lemnul din tara? Cum pleaca gazul si petrolul din tara? Dar ce pretentii sa avem? Datoriile Germaniei de ce au fost sterse? Si multe altele.. Sincer eu cred ca Austria si Olanda au fost doar "sageti" care au votat impotriva, la ORDIN.
21
1
Nu este nevoie de nici o munca idiotule si incompetentule este nevoie sa se schimbe principiul unanimitatii cu cel al majoritatii asa cum am inteles ca se discuta acum in pe si magari ca austriecii si olandezii sa fie lasati cu ochii in soare pe viitor
26
1
Nu s a schimbat nimic...Guvernul de cacat al Ro nu boicotează firmele din Austria și Olanda.Baga prostii de români sute de tiruri cu lemne.Am ajuns sclavii austriei din cauza la acești impotenți care conduc Ro.
25
1
Da da iezact, doar le pun koaiele pe față, din nou de vina este primarul mangalistanului mama lui de pitic oligofren
8
0
Ne terfelesc toti si noi plecam capul ca de obicei
21
1
KWJ ati vrut asta aveti din plin
16
1
acest dulap sasesc este de o incompetenta si o lene feroce
30
1
Tu Santa Klauss esti un ipocrit tampit
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272