REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Klaus Iohannis a închiriat din nou un avion de la compania luxemburgheză Global Jet

Klaus Iohannis a închiriat din nou un avion de la compania luxemburgheză Global Jet

Ana Maria LIPAN 20 martie 2023 | 00:00 730

Președintele Klaus Iohannis merge în vizită oficială în Emiratele Arabe Unite cu un avion închiriat de la compania luxemburgheză Global Jet.

Klaus Iohannis a inchiriat din nou un avion de la compania luxemburgheza Global Jet

Klaus Iohannis va merge în vizita oficială în Emiratele Arabe Unite cu un avion închiriat de la compania Global Jet, aceeași companie care l-a dus pe președinte și în Japonia, potrivit romaniatv.net.

Conform informațiilor de pe pagina de Facebook a BoardingPass, avionul de lux care îl transportă pe Klaus Iohannis este Gulfstream G550, care are o capacitate de 13 pasageri. La dus, zborul va fi efectuat, cu siguranță, fără escală.

 În perioada 18 – 21 martie 2023, președintele României v-a efectua o vizită oficială în Emiratele Arabe Unite, la invitația omologului arab, Alteța Sa Șeicul Mohamed bin Zayed Al-Nahyan. Obiectivul vizitei este de aprofundare a dialogului politico – diplomatic dintre cele două țări.

„Dezvoltarea relațiilor României cu statele regiunii Golfului reprezintă un obiectiv important al politicii externe a ţării noastre, având în vedere tradiția solidă a relațiilor bilaterale, impactul evoluțiilor globale actuale asupra intereselor strategice ale ambelor părţi, dar şi o serie de obiective pragmatice privind dezvoltarea în comun a unor proiecte sectoriale cu state din această regiune”, a transmis Administrația Prezidențială prin intermediul unui comunicat de presă.

Cât a costat vizita în Japonia

Pe 8 martie, Klaus Iohannis a fost în vizită la împăratul Japoniei cu un avion închiriat, care a costat 350.000 de euro. Președintele a plecat de la Sibiu cu o cursă charter. De 10 ani, România nu mai are avion oficial pentru șefii de stat.

Politicienii sunt de acord că o astfel de aeronavă este necesară, dar Administrația Prezidențială continuă să încheie contracte de închiriere pentru deplasările externe.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Il doare la bașcheti Are statul r*mân bani pt el si ifosele lui Nu mai vb ca are cu el si pe doamna Un pic mai avem si scăpăm si de acest risipitor Stie si el si vrea sa lase furculița goală goala
1
0
Ciokanis sa.l ia pe măgar pe nea Colacu și să se ducă dreacu spurcăciunile in Mongolia undeva sa des Bacu in Mongolia ortodoxă bagaleash plpegat la pesediste și votanții lor
1
0
Nu pot sa spun ceva impotriva multor milioane de romani care l-au ales de doua ori. Iohannis are legitimitate si umbla brambura aratand lumii ca daca are timp de asa ceva,inseamna ca totul este super OK in Romania ,poporul este multumit. Si pe urma,probabil e mai bine sa fie undeva afara,ca aicea cine stie ce i-ar da prin cap sa faca si sa nu mai poata repara nimeni.
0
0
Prostimea poate fi manipulata foarte usor
1
1
Multa mwe cu kkt pnl si tuturor sustinatorilor sai
2
2
sa-i dea de lucru la o agentie de turism. e clar ca profita de functie, face reclama pnl. apropo pnl, cu cine ve-ti p****i oameni la viitoarele alegeri?
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218