REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
16.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Klaus Iohannis a vrut să se vaccineze printre primii. De ce nu l-au lăsat specialiștii

Klaus Iohannis a vrut să se vaccineze printre primii. De ce nu l-au lăsat specialiștii

Replica API 21 decembrie 2020 | 22:04 2414

Președintele Klaus Iohannis se va vaccina anti-Covid în a doua etapă a campaniei, deși le-a făcut specialiștilor propunerea de a fi printre primii vaccinați pentru a fi un exemplu și a le da oamenilor încredere, scrie Digi24.ro

Specialiștii din cadrul grupului de lucru privind campania de vaccinare i-au spus că gestul său ar putea duce însă la speculații, a declarat medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, invitat la emisiunea "În fața ta".

"În cadrul grupului de lucru președintele Klaus Iohannis ne-a ridicat această propunere ca să o evaluăm și răspunsul a fost, după ce ne-am consultat cu toți experții, că nu este de dorit.

Pentru că, dintr-un gest care se dorește a convinge și a întări încrederea în vaccinare se pot crea alte speculații și nu am dorit acest lucru pentru că se distrug toată credibilitatea noastră și toată munca.

Klaus Iohannis nu este în prima categorie de vaccinare. Președintele este în etapa a doua de vaccinare conform strategiei.

De aceea, Klaus Iohannis a anunțat că se va vaccina când îi va veni rândul conform strategiei de vaccinare", a declarat la Digi24 medicul Valeriu Gheorghiță.

Președintele Klaus Iohannis a spus în 25 noiembrie că se va vaccina împotriva COVID-19 și că va face acest lucru în mod public, „dacă se crede că asta ar ajuta”.

El a răspuns astfel unei întrebări din partea jurnaliștilor, într-o conferință de presă, dacă se va vaccina public, pentru a da un exemplu celor care sunt în continuare sceptici față de vaccinare.

„Dacă se crede că asta ar ajuta, da, cu plăcere, cum să nu, nu am nicio problemă cu asta. Eu sunt pentru vaccinare, personal sunt pentru vaccinare”, a spus el atunci.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MUIE LA TOTI PSD-ISTI SI SIMPATIZANTILOR LOR.
0
0
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
0
1
SA se vaccineze si IOHANUSUL pisatiash anusul! El se vaccineaza cu HANDEL
2
0
vaccinul meu il dau fara probleme niciodata nu miam facut nici cel gripal dar acesta nici atat pt ca este un nou tip de vaccin prin aA.R.N si nu prin A.D.N...Acest tip nou de vaccin trebiua testat dupa 9-10 ani...CIine vrea sa inteleaga ok,cine nu iara ok.ATI FOST ANUNTATI...
2
0
cata bataie de joc ai fata de romani mai vrei sa ne arati si fundu cand te vaccinezi?!
4
1
Pe cine intereseaza daca se vaccineaza asta? Oricum face ce vrea cu cine vrea si cand vrea.
4
0
si cand se va,cu ce se va vaccina harr malai mare
2
0
Ce nemernic ordinar
4
1
La latrat iese mata mai cacatule ambalat in piele. Te-a fatat un idiot facut din laba si transportat de o musca. Daca stia ca iesi un handicapat mai bine te omora la nastere
11
4
bai 16.04... PIZEDE nu cumva e prenumele lu ma-ta....La fel ca REGII...vita proasta si agramata.
16
4
Ma lasa rece ca se vaccineaza starurile in direct. Doar daca scoatem acelasi vaccin la intamplare din acelasi ambalaj. Asa ca ...
16
1
PiZeDe au iesit la latrat... Cel mai bun presedinte al Romaniei ... La fel ca regi...
5
25
Povesti cu Munchausen...
15
3
Asta daca se vaccineaza se transforma in dulap
23
3
Iti este frica dobitocule ca o iei in plmea la socola
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212