REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră de la Cotroceni: Voi consulta din nou Parlamentul

Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră de la Cotroceni: Voi consulta din nou Parlamentul

Replica API 2 aprilie 2019 | 01:27 487

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi, la Palatul Cotroceni, că guvernarea PSD a eșuat, reproșându-le social-democraților că nu termină cu asaltul asupra justiției. Tot el a spus că nu poate accepta să existe amnistie și grațiere pentru corupți. De asemenea, Iohannis a decis să facă o reconsultare a Parlamentului pentru lărgirea ariei de cuprindere a referendumului din 26 mai.

„Vom avea referendum pe 26 mai. Acum este un lucru cunoscut că guvernarea PSD a eșuat. Mult promisele spitale regionale nu mai există nici pe hârtie. Autostrăzile s-au pierdut pe coridoare. Economia suferă din cauza experimentelor făcute de PSD. Cel mai grav este că asaltul PSD asupra justiției nu se mai termină. (...) Eu nu pot să accept să existe amnistie și grațiere pentru corupți. O imensă problemă a apărut pe parcursul guvernării PSD. (...) Este obligatorie reglementarea acestor OUG, cum este clar că trebuie introduse posibilități de contestare a acestora la CCR. Pentru toate aceste motive, ne dăm seama că acea consultare inițială pe care am făcut-o a vizat doar o parte din marile probleme pe care le creează PSD. Am decis să fac o consultare a Parlamentului României. Voi adresa Parlamentului României o nouă consultare pentru lărgirea ariei de cuprindere a referendumului. Voi adresa Parlamentului României o nouă consultare care lărgeşte aria de cuprindere pentru referendum pentru a-l face mai eficient şi mai puternic. Referendum pe 26 mai. Avertizez Guvernul României să nu emită ordonanţe de urgenţă în aceste domenii, Justiţie, politică penală, până când nu se exprimă poporul, până când nu cunoaştem voinţa suverană a românilor”, a spus Klaus Iohannis.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rusine tie bai cand spui USR si PNL nu stie.Dar stai linistit stie PSD sa fure.
3
0
Presedintele USR SI PNL.RUSINE.NU STIE SA FACA NIMIC DECAT SA DEA DIN GURA , VORBIND RAR SI F RAR.PRESEDINTELE CU 7 CASE.
0
3
un viitor penal ,ca treaba cu casele nu se uita isi permite sa faca un referendum pe justitie !
2
6
TARA VREA ACUM REFERENDUM IN CARE SA NU MAI FIM CONDUSI DE HOTI Presedintele Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenoroceste Romania si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal la foc automat sunt pentru binele tarii si al Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si, nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta nu-i DEMOCRATIE cand niste penali, condamnati definitiv in loc sa stea la puscarie conduc Romania.
5
4
Din greseala foarte multa lume il considera pe Iohannis ca prostalau fara vlaga ,mototol ingalat. Nu este asa,doar pare asa. De fapt el este ticalos si inca unul periculos,ii merge mintea perfect si are o ura intensa fata de cei din jur. Cinic si crud,nu-i pasa de romani sau Romania. La naiba,el si numai el conteaza. Stie ca populatia este dezbinata,o mai dezbina si el,e bine ca sa poata trece neobservata ticalosia lui.Si eu l-am votat,nici macar nu eram beat. Imi cer iertare !
4
5
Ba baiatule... nu au reusit nici Dragnea nici PSDul sa imi produca atata scarba. Eram de o parte, acum stau acasa, e clar.
5
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212