REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Klaus Iohannis anunță că „este foarte posibil“ ca românii vaccinați să aibă „acces mai facil în unele zone“

Klaus Iohannis anunță că „este foarte posibil“ ca românii vaccinați să aibă „acces mai facil în unele zone“

Replica API 28 aprilie 2021 | 00:06 1582

Președintele Klaus Iohannis susține că, atunci când dozele de vaccin vor fi suficiente, este posibil să existe „o încurajare” pentru cei care s-au vaccinat.

Klaus Iohannis

„Încurajarea vaccinării poate să meargă până acolo unde persoanele vaccinate vor putea să beneficieze de un acces mai facil în anumite zone și persoanele nevaccinate să beneficieze și ele de anumite măsuri. Până acum, am avut relative puține doze de vaccin și a fost nevoie de o programare strictă și pe categorii. Într-un viitor previzibil, cam la sfârșitul lui mai sau în iunie, vom avea suficiente doze pentru oricine dorește să se vaccineze și atunci cu siguranță va apărea întrebarea dacă oricine se poate vaccina, atunci cei care se vaccinează, înțeleg nevoia acestei campanii naționale, trebuie să simtă acest lucru și prin anumite măsuri administrative. Deci este foarte posibil ca, la un moment dat, repet atunci când vor fi suficiente doze disponibile pentru oricine, să existe o încurajare pentru cei care s-au vaccinat”, a declarat marți președintele Klaus Iohannis, scrie stiripesurse.ro.

Acesta a spus că autoritățile vor deschide noi posibilități de vaccinare, centrele de vaccinare vor fi tot mai accesibile, iar treptat se va renunța la programări.

„Guvernul pregătește o campanie amplă și da, vor fi implicați și artiști, și sportivi, și politicieni. Este nevoie evident de o acțiune foarte amplă de conștientizare și vom face aceste lucruri”, a mai spus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deja se pregatesc barierele sociale , SUA a dat deja startul , se pare ca nu vaccinul si gripa ne va ucide.....vor fi lupte de strada !
6
1
Creierului tau ii trebuie unele facilitati, sa aiba acces la calitati precum patriotism, caracter, corectitudine, empatie, inteligenta..etc
8
2
Au facilitati la puscarie
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218