REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Klaus Iohannis, atac dur la PSD: politicieni cu comportament nociv au lăsat România cu visteria goală

Klaus Iohannis, atac dur la PSD: politicieni cu comportament nociv au lăsat România cu visteria goală

Replica API 28 aprilie 2020 | 19:39 1517

„Nu toți politicienii au dorit să se ocupe de români, avem un contraexemplu mare cât Casa Poporului, Parlamentului. Fie că s-a lucrat video sau la distanță, am văzut un spectacol sinistru, un festival deplorabil instrumentat de politicieni cu comportament nociv, care au lăsat România fără bani. Bani risipiți de guvernele pesediste. E trist ca, după ani și ani de guverne pesediste, să facem față unei epidemii cu visteria goală și se se strige că Guvernul și președintele nu fac ce trebuie“.

Klaus Iohannis

Avem probleme economice mari. Putem gestiona economia, dar nu cu gesturi populiste. Acești politicieni n-au învățat din greșelile trecutului. Compromit viitorul generațiilor de români nu voi tolera așa ceva“, a spus președintele Iohannis în cadrul conferinței de presă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a uitat cand se lauda anul trecut in fata europenilor cu economia Romaniei. Noi n am uitat. Si ghici cine guverna. P S D. Noi n am uitat. O sa vedeti la alegeri. Dar pana atunci vei fi suspendat si demis. Si apoi motiune de cenzura la guvernul PNL. Scapa tara de tine cum scapa si de covid19.
6
0
Ca Iohannis are dreptate sunt comentariile de mai jos . PSD a bagat bani in curul multor analfabeti , in loc sa investeasca in spitale , autostrazi , industrie
0
10
e presedinte de 6 ani?!?!?!!?
16
0
ba Iohanis mai slab presedinte romania nu a avut de ce nu zici tu ca cu ordonantele astea vrei sa amani alegerile da toti prosti aia care ai ai pe lingla tine daca mai ti mult omul in casa o sa iasa de foame in strada si e vai de pula voastra pe romaneste dispareti ca taranisti si PDL ba toti care mor sunt de covit ba care alergati dupa anticipate acum vii cu vrajeala ca PSD e de vina , tu care ai lasat sa plece romani din tara adica ptr noi e ordonanta si ne spui de distantara care aia ia durut undeva aaaa ai primit tel si pas da amezi dati la oameni sa va faceti norma
18
1
daca se va desfiinta psd ,acest kkat imputit va avea urmatorul mesaj ...lupta cu psd continua,fiindca lui i s a implantat un cip cu mesajul asta in vidul care il are in cap,deoarece el creier nu are.ba vita pnl-ul tau cu sica in frunte e l a putere cam de multicel si nu miscati nimic.m ai lasa-ne in pola mea cu psd-ul vietii,ca incet incet demonstrati ca sunteti de o suta de ori m ai prosti ,retarzi ,incapabili si hoti decat ei...muieeee
19
0
Nu poti tu sa stergi cat il pizdmuim pe iohanus si pe parasuta carmen.
18
2
bai nenorocitule, ai distrus tara asta, ai dezbinat-o , am devenit sclavii europei , ca asa ai vrut tu si cu alcoolistul ala de orban...tu si serviciile ne-ati furat tara!! tu nu ai respectat constitutia, parlamentul , cetatenii...Esti o marioneta..
23
2
Dobitocule ! Esti presedintele unei republici parlamentare. Chiar n-ai gasit in 6 ani pe nimeni care sa-ti traduca Constitutia ? De unde pana unde ideea ca Romania e mosia ta si ca tolerezi sau nu tolerezi dupa bunul tau plac ? Cine ma-ta te-a lasat cu 'vistieria' goala ? Se tot caca Catzu pe el ca o sa ne arate ce gaura a gasit in buget. Si, ghici ce ? N-a aratat nimic.
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272