REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Klaus Iohannis, atac la adresa lui Băsescu, Constantinescu și Iliescu: 'Sunt primul președinte care nu a fost comunist. Poate și asta are legătură cu ce fac'

Klaus Iohannis, atac la adresa lui Băsescu, Constantinescu și Iliescu: 'Sunt primul președinte care nu a fost comunist. Poate și asta are legătură cu ce fac'

Replica API 23 decembrie 2019 | 02:06 457

Klaus Iohannis a spus, duminică seara, în timpul marșului „Memorial 22 Decembrie 1989: Suntem alături de ei!” că este primul președinte care nu a fost comunist, acesta fiind motivul pentru care a ales să participe la eveniment, anunță Mediafax.

”În ’89 și-au dat jerfa pe aceste străzi”, i-a spus un bărbat șefului statului.

”Sunt primul președinte care nu a fost comunist. Poate și asta are legătură cu ce fac”, a fost replica președintelui Iohannis.

Bărbatul i-a răspuns șefului statului: ”Acesta e cel mai important lucru. Cu siguranță și e un început foarte bun acest lucru”.

Președintele Klaus Iohannnis și premierul Ludovic Orban au depus, duminică seara, candele la monumentul din fața Ministerului Afacerilto Interne. Alături de ei au mai aprins lumânări miniștrii Apărării și Internelor, Nicolae Ciucă și Marcel Vela.

La momentul transmiterii știrii sunt proiectate pe clădirea MAI numele victimelor de la Revoluție.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sas prost si plin de el. Taranoi sasesc prost crescut, adulat de urmasii alora 80 la suta care l-au votat pe Iliescu in 92. In fine, taranoiul tot taranoi, fie el si sasesc.
3
2
Sa ne iei cacatul la laba.....
1
1
Nu poate ajunge niciodata la nivelul niciunuia ex -presedinti cu loate pacatele lor !-----
1
1
muia cu cacat de rigoare ! Vedeti ca mai aveti urme pe la gura de la muile luate anterior ! Da, alea cu mult cacat !!!
2
2
esti primul idiot care nu a fost idiot, oare cand vorbesti tu nu te uiti in oglinda? aia de bine de rau au facut ceva pentru tara, dar tu ce ai facut?
1
2
da primul idiot functional ajuns presedinte,daca nu stii mai bine taci din fleanca,daca ai recunoscut participare romanicii la holocaust nu ai facut dacat sa ne impingi in jugul jidanesc si sa platim despagubiri de razboi unui stat inexistent in ww2,germania se saturase in locul asta iar polonia le-a dat cu sare pe coada
4
2
Este primul presedinte care nu este
7
2
Numai gargara e de tine ! Impreuna cu bozgorul duceti tara spre dezastru si o vindeti companiilor multinationale !
13
2
Dar filogerman sunteti domnule Presedinte ? Dar este adevarat ca vreti sa reinstaurati monarhia si sa predati puterea doamnei custode a coroanei regale ?
8
3
6 milioane l au votat desi se stiai problemele cu casele...dar romanii vor o tara ca afara Lol
8
7
@ 20:11....daca presedintele era din SS , cum afirmi tu , poate era o schimbare : Constanta nu mai era tiganizata , nu mai exista idea de cocalari , nesimtiti sau aroganti . Constanta ar fi fost , un oras cu bun simt . Dar , cum toate astea exista in Constanta , din nefericire , atunci inseamna ca este democratie .
4
12
6 case, 6 case, 6 case...
10
2
Stii ca esti la ultimul mandat si deja arati prostia. Numai un tembel vorbeste asa. Dar mason, mason esti ??? Constantinescu iti da lectii de democratie. Habar n-ai ce era cu partidul ala. Oricum lucrai pentru el.
12
2
Doar agent dublu ss ist in Romania.
12
7
de-i blamezi tu, erau mai romani decat tine. Indiferent ca etnic au fost unguri, sasi sau evrei!
12
3
E primul presedinte retard
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367