REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Klaus Iohannis cere toleranță zero pentru plagiatori

Klaus Iohannis cere toleranță zero pentru plagiatori

Victor ROTARU 4 octombrie 2022 | 00:00 617

Președintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa plagiatorilor și a plagiatului ca formă de fraudă intelectuală. Prezent la inaugurarea anului universitar la Universitatea de Arhitectură "Ion Mincu", șeful statului a afirmat că este vorba de un fenomen toxic ce trebuie eliminat, pentru a nu compromite credibilitate învățământului superior din România.

"Avem nevoie de toleranță ZERO în privința plagiatului, iar noile legi ale Educației trebuie să aibă prevederi explicite pentru combaterea acestui fenomen TOXIC. Miza este însăși credibilitatea sistemului educațional din România, dar și viitorul nostru ca societate democratică. Să fie clar că obținerea unei diplome reprezintă o onoare si este condiționată EXCLUSIV DE UN MERIT PERSONAL și nu ca urmare a unei fraude. "România educată" trebuie să fie o Românie corectă, FĂRĂ NICIO EXCEPȚIE", a afirmat președintele Klaus Iohannis, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai cand s-a dovedit ca Kovesi a plagiat, de ce nu ai demis-o? sau este toleranta zero numai la altii? la ai tai nu se pune?
0
0
Nicu Ciuca e brelocul meu, nu va atingeti de el.
2
0
Dle Presedinte,unde ati fost de 8 ani de cand sunteti presedinte.In California si acuma a venit uraganul si va adus in Ro.Dle presedinte tare p****i ne mai credeti cu guvernul dumitale si servicile de inteligenta.Oare dsv sunteti captiv,nu auziti ce se intampla in tara noastra.Clanurile de interlopi autorizati din MAI,Min Just,fac legile stautului de drept si al Constitutiei Ro.Care sau Urinat si facut Kaka de Kaka pe imaginea Ro si a justitiei.Acuma daca suntem sarcii,gunoae,mizeria societati romanesti,nu suntem turnatori acoperiti,nu avem dreptate si nu ne baga nimeni in seama. Cu mare Respect.Si Felicitari Marian Ceausescu.Ca noi romanii suntem reprezentanti de cei mai mari Hozii.
3
0
Cum ramane?
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272