REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Klaus Iohannis, despre accidentul din Ialomița: Lipsa de infrastructură ucide, așa cum și corupția ucide

Klaus Iohannis, despre accidentul din Ialomița: Lipsa de infrastructură ucide, așa cum și corupția ucide

Replica API 7 octombrie 2019 | 02:09 414

Klaus Iohannis

Lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide, a declarat sâmbătă, la Iași, președintele Klaus Iohannis, menționând accidentul cumplit petrecut în cursul dimineții în județul Ialomița, în care zece persoane și-au pierdut viața.

„Azi dimineață am primit un mesaj cutremurător, care m-a înstristat foarte mult. Îmi pare foarte rău”, a spus președintele despre cel mai grav accident rutier petrecut anul acesta în România.

„Ce să înțelegem de aici? Înțelegem că lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide. Această nepăsare criminală a PSD a costă vieți de români”, a continuat președintele. „Avem nevoie de această infrastructură”, a adăugat Klaus Iohannis, care a promis că un guvern PNL va face autostrada cerută de moldoveni. „Ideea cu autostrada nu e doar o ambiție politică, nu e în niciun caz un moft. Acum, în secolul mobilității, avem nevoie de autostrăzi”, a punctat președintele.

„PSD este principalul motiv al rămânerii în urmă a României, fără PSD, românii ar fi fost mult mai departe!”, a acuzat Klaus Iohannis.

digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
manipulator mic muist bolsevic ! Bucura-te ca numai eu te mai bag in seama si-ti ofer tot timpul cacatul la lins. Altceva nu meriti.
3
0
tu unde ai fost nu la conducerea tari sa-au erai in vacanta iarasi vrei presedinte pa ca tot asa osa faci o sa critici in continuare si nu osa faci nimic deja alegatori s-au trezit mincinosule
1
3
bine ca nu-i devina si Dragnea ca la 4 cuvinte PSD este divina nu ????pana acum era Dragnea sau Ponta A TREBUIT SA MOARA OAMENI nu ??? Of Doamne 7 CASE din MEDITATII ???
2
2
toti lingaii lui klaus sunt handicapati momiti cu un pachet de tigari sa posteze . In dobitocismul lor aproba tot ce behaie klaus , un profesoras cu multe case dar putine realizari personale ! .....klaus , ai uitat cand salivai pe la GRIVCO si plangeai sa te puna premier ?
3
3
@ 13 09 le-am luat cat ai fost tu la doctor sa-ti dea aprobarea sa postezi aici.Se pare ca ti-a dat iar dropsuri cu cacat ,ca-ti pute gura rau !
5
3
dilimache pzd-ist, asistentele azilului de glumeti unde esti internat nu ti-au dat pastilele in dimineata aceasta, corect?
4
5
ce mincinos infect si Iohannis asta habar nu are ca ca A2 era la cativa pasi sau ca soferul cu 4 min inainte de accident se oprise sa bea o cafea? Dar asta nu stie decat placa cu coruptia lor a pesedeilor ,dar a voastra a celor de dreapta cu Blaga si 700 000 euro cu Sica mandolina iertat de DNA si cei 50000 euro de la Urdareanu , cu Stefan de la Neamt cu Udrea , cu Bogdan Olteanu si milionul de euro cu Popoviciu cel aparat de Basescu si cireasa de pe tort cu cele 6 case din meditatii ale presedintelui dintre care una obtinuta cu acte false instanta dand o hotarare definitiva in aceasta speta..
6
4
Oamenii care traiesc din munca lor, stau pe piicioarele lor si nu au accepta sa fie sclavii psd, niciodata nu o sa-si aleaga calaul presedinte sau parlamentar! PSD este calaul romaniei si al romanilor! Pe cei mai necajiti si napastuiti oameni, tinuti in iintuneric si saracie, mintititi si manipulati, se bazeaza PSD.
5
6
i-ai spus asta si lui mandolina al tau care a fost ministru transporturilor? uite ce pe el nu l-a ucis coruptia si acum te sustine!
6
5
Din pacate nenea asta, cetatean romano-german, si baietii care au mai guvernat cam dezastruos intre 2004-2012 vor avea puterea in urmatorii ani. Asa vom vedea cat de mult bine vor face. Va fi o lectie si pentru PSD sau ce o mai fi el, ca sa nu mai primeasca in randurile partidului incompetenti, parveniti si corupti. Iar alegatorii vor vedea daca dreapta neo-liberala poate sa aduca bunastarea saracimii din tara, daca se potriveste dezastrului de aici. Va fi o lectie sa stim ce sa cerem si sa votam. Din pacate timpul trece si ne pierdem sanatatea si bunastarea asteptand mila politicienilor hoti.
5
4
Ai dreptate vrei sa faci naveta zilnic cu 50 de sppisti sa mergi de la sibiu la treicoceni joi si sa te intorci vineri.Muistul plmele
7
5
S-a trezit prostul, sau acum a venit din concediu?
10
5
pana acum mosu a stat cotet, acum a inceput sa faca pe el!
7
5
Pentru dobitoci care nu stiu ce inseamna un guvern tehnocrat neasumat politic.. Dar postaci PiZeDe au ordin sa debiteze prostii..
6
6
Voi ce ati facut cat ati fost la guvernare??Nimic:zero infrasctructura, ati taiata salarii, pensii si acum dai vina pe PSD-sti..Bai jegule ....ca sa castigi iara alegerile , esti in stare sa o vinzi si pe mata.Prostii sunt cei care te vor vota
10
6
La guvernare atata timp, tu, ai avut Guvernul tau si acum vii cu vrajeala de doi lei? Cine te mai crede?
11
5
Penibil mesaj, cand el cap de lemn a avut o singura grija in toti anii astia si anume sa dea bani la servicii si atat... un proiect nua avut, a fost un gica contra si atat si acum mai vrea un mandat sa doarma in continuare.
14
4
Ba tu esti prost? Toti s au perindat pe la guvernare si uite tezultatul
14
3
Avem nevoie de oameni dedicati pentru a face ceva in tara asta lasata in urma cu toate si sincer psdeul ar treb desfiintat total si toti luat la puricat sa vezi dupa ce iese!!?????
5
14

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212