REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.8° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Klaus Iohannis, după o premieră în mandatul său: A transmis 'cele mai bune gânduri şi pace sufletească'

Klaus Iohannis, după o premieră în mandatul său: A transmis 'cele mai bune gânduri şi pace sufletească'

Replica API 26 noiembrie 2018 | 00:46 315

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a primit sâmbătă, 24 noiembrie a.c., la Palatul Cotroceni, pe Sanctitatea Sa Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului - Noua Romă, și pe Preafericirea Sa Părintele Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Cu acest prilej, președintele României a evocat relația tradițională deosebită dintre Patriarhia Ecumenică şi Patriarhia Română. De asemenea, președintele Klaus Iohannis a apreciat demersurile celor două Patriarhii în vederea intensificării dialogului între biserici, în beneficiul tuturor credincioșilor, al binelui comun şi al păcii.

Președintele României le-a transmis Sanctității Sale Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Arhiepiscop al Constantinopolului - Noua Romă, şi Preafericirii Sale Părintele Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, urările sale de slujire rodnică. Totodată, președintele Klaus Iohannis le-a urat credincioșilor care vor participa duminică, 25 noiembrie a.c., la slujba de sfințire a Altarului Catedralei Naționale, în cinstirea eroilor neamului, cele mai bune gânduri şi pace sufletească.

Este pentru prima dată când Klaus Iohannis se întâlnește cu Patriarhul Ecumenic.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iohannis este doar un smecheras simplu din Sibiu,care a ajuns sa ocupe un loc pe deplin nemeritat si care este paralel cu credinta. Protocolul si nevoia de voturi il face sa mimeze umanismul.
1
2
e un ipocrit, un fariseu. E prost cel ce mai crede in vorbele lui...
0
4
Johannis nu trebuia sa pleci din tara.Aia din foto pun la cale alte constructii de biserici si enoriasi nu prea mai sunt.Daca tot sunt bani de cheltuit atunci sa fie platita caldura pe timp de iarna in toate scolile de Romania.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272