REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Klaus Iohannis îi umilește pe angajații din cele mai importante ministere: „Au pus, în schimb, slugi și oameni incapabili“

Klaus Iohannis îi umilește pe angajații din cele mai importante ministere: „Au pus, în schimb, slugi și oameni incapabili“

Replica API 31 iulie 2019 | 02:00 457

Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă și membri ai Executivului au analizat raportul preliminar MAI și date cu privire la crimele din Caracal. Deși a demisionat din funcție, Nicolae Moga a fost prezent la întrunire. După ședință, președintele a lansat un atac la adresa Guvernului, dar și a angajaților din ministerele importante, MAI, Justiție și MAPN. El a cerut demiterea celor pe care îi numește ”slugi și incapabili”.

”Am condus astăzi şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, în care am analizat rapoartele Ministerului Afacerilor Interne și Serviciului de Telecomunicații Speciale referitoare la modul în care au gestionat evenimentul tragic de la Caracal.

Această dramă ne arată unde este dus statul, cu instituțiile lui, atunci când pe primul loc sunt puse salvarea și protejarea infractorilor şi când deschiderea porților închisorilor devine grija decidenților politici. Modificările aduse legilor justiției, valul de pensionări din sistemul de ordine publică și siguranță națională, recursul compensatoriu, toate acestea au generat grave vulnerabilități la adresa securității naționale, cu efecte dintre cele mai dramatice pentru siguranța oamenilor.

Am ajuns aici pentru că guvernele din ultimii ani au umplut țara de incompetenți în funcții, au dat afară prea mulți profesioniști, au pus în schimb slugi și oameni incapabili.

Citește și: Marian Godină îl umilește pe un fost șef din poliție: ‘Începând de azi îi voi arăta pe toți care fac de râs această meserie’

Corupția și incompetența distrug statul, deprofesionalizează instituții. Garantarea siguranței cetățeanului trebuie să fie prioritatea zero a întregii clase politice. Dreptul la viață este cel mai important drept al omului și este obligatoriu ca întregul proces de reparare a legilor și a instituțiilor distruse în ultimii ani de guvernarea PSD-ALDE să pornească de aici.

Cetățeanul trebuie să-și recâștige încrederea în stat și în instituții, să se simtă protejat în țara sa, iar un prim pas obligatoriu este eliminarea definitivă din sistem a celor care nu își fac această datorie.”, a declarat Klaus Iohannis.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu angajati numesc sefi dar daca angajati ar avea onoare nu ar executa orbeste ordinele peimite de la asa sefi,s-ar retrage si ar munci altundeva dar cum munca e grea si pute mai bine e sa fii coada de topor,angajati astia se gandesc doar la ei nu si la tara pentru care au depus un juramant.Acum ai inteles ma militiene.
1
0
Bravo JOHANIS cu toate ca nu ai spus altceva decat ce stie toata tara,dar tot e bine pentru ca PSDei si ALDE ei sunt cu capul in nori ei nu stiu ce inseamna romanul de jos ala care e cu picioarele pe pamant.
5
1
Un incapabil esti chiar tu!
1
7
ha,ha,ha, ai dat-o la intors. Tot prost ramai! Ai mai recunoscut inca odata, fraiere, ca pesedeul a ajuns pe marginea haznalei si ca asteapta doar votul care sa-l impinga acolo unde ii este locul. Surpriza, nu stiu daca vei reusi singur sa procesezi ce iti spun, este ca nu sunt membru al niciunui partid din mizeria politicii romanesti dar urasc cu sinceritate hotii pesedei! Useristii sunt niste fii de curve, penelistii niste parinti de curve iar altii nu exista! Acum realizezi ca esti cel mai prost din pagina, pesedica cu 'aia' mica?
6
3
Iohannis a preluat un stat mafiot de la Basescu si l-a mentinut asa,ca I-a convenit. A protejat scursuri gen Augustin Lazar,Kovesi ,alte hahalere . El insusi este un presedinte prost,nu ca am fi avut unul bun pana la el. Mai vrea si un mandat in plus. Faptura asta e chiar mai incompetenta decat tipa de la 112 care a vorbit cu saraca fata rapita. Slugoi procurori,judecatori,stabi din politie si Securitate numita decorativ SRI,toti sunt de folos marlanilor care detin puterea in folos propriu si deispretuiesc poporul obidit,indoctrinat cu lozinci schizoide.
3
10
Nu ii umileste pe angajatii MAI. Nu angajatii isi numesc sefii. Aproape toti sunt numiti politic. Vedeti care sunt procentele de ocupare a posturilor din MAI si dupa sa vorbiti.
10
0
da-ca Statu este prost ,,Sefu Statului nu poate fi destept.
4
7
asa este mai boule, e normal ca puterea sa se schimbe, partid unic a fost inainte de 89, dar o sa realizezi cat de dobitoc esti cand vei vedea ce fac usr-istii tai si o sa votezi iar psd-ul cu regretul ca ai mai pierdut 4 ani din viata, asta daca nu vizezi vreun post de la usr si tu!!!
3
7
Mergi inainte Iohanis!
9
3
Iohanus belitus nostro stromeleagus.fmm de cretin.atatia ani ca presedinte si nu ai miscat un pai.doar vacante mm de dulap.muie cu sloboz in nas.
4
16
gura pesedistului tolomac, adevar graiesti tantalaule! Pana si tu, in prostia ta, realizezi ca dupa alegeri pesedeii zboara de la guvernare drept in haznaua istoriei. Cand mai ai profetii ca aceasta, nu ezita, da-te-n fapt tugulane!
14
4
Ce demagogie! Pana acum nu ai fost seful csat? Acum ai vazut slugile? Ele sunt prezente in orice functie di 1990 incoace. Si speri la un nou mandat...sa faci ce?
6
10
sa vedeti ce pune usr si pnl sau poate verificati sa vedeti ce a pus ciolos si guvernul tehnocrat!
11
11
Si nu are dreptate??? O secretara ajunsa in fruntea MAI..
16
4
Sunt niste adevaruri, dar de cand esti in functie ce ai facut ???
18
9
Bravo, Iohannis! Cea mai corecta si la obiect concluzie.
18
13

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212