REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Klaus Iohannis, întrebat cine răspunde de elevii care nu pot învăța online: Nu este cazul să căutăm vinovați

Klaus Iohannis, întrebat cine răspunde de elevii care nu pot învăța online: Nu este cazul să căutăm vinovați

Replica API 19 octombrie 2020 | 19:00 1583

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni, la Palatul Cotroceni, că în problema elevilor care nu au primit tablete și nu pot învăța online, nu trebuie căutați vinovați, ci soluții.

„În această perioada nu cred că este cazul să căutăm vinovați, este cazul să căutăm soluții. Dați-mi voie să va spun un lucru care poate ne scapă. Noi aici vorbim de o catastrofă, nu de niște detalii administrative. Noi trebuie să prevenim să apară o generație pierdută. Se caută soluții pentru fiecare caz în parte. Problema este imensă și conține mult mai multe fațete și mai multe probleme decât că într-o școală sau altă nu toți elevii au primit material pentru a participa online. Problemele sunt imense și pe parcurs se rezolva. Îmi doresc mult că până la sfârșitul anului școlar să spunem că am dotat școlile și fiecare elev poate învață online și pandemia este de domeniul trecutului”, a declarat Klaus Iohannis, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa nu gasiti bani pentru copii? Cum este posibil sa nu gasiti bani pentru medicamente? De ce nu va dau prietenii vostrii din UE? Sau sunteti conditionati de arestari pe banda specifice statului de drept? Sau trebuie sa vindeti companiile de stat? E greu la guvernare cand vin alegerile si voi nu stiti cum sa impacati si capra si varza si sa ramaneti si nemancati de lup. Gasiti bani pentru orice schema prin care sunt furati dar pentru scoala si sanatate nu. Dati jos ministrul sanatatii si al educatiei. Schimbati incompetentii astia de la pnl. Aruncati l in puscarie pe Citu. Faceti ceva!
5
0
Pt boul de sub mine:sper sa nu te inmultesti.
2
0
lasati orele sa decurga normal nu mai faceti online daca e sa se imbolnaveasca copii se imbolnavesc asa ca si de gripa se imbolnaveau
2
3
Cat a mai BOUL!!!!!!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614