REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Klaus Iohannis, mesaj pentru Diaspora: 'Am traversat momente dificile și vă mulțumesc pentru că ați înțeles apelurile'

Klaus Iohannis, mesaj pentru Diaspora: 'Am traversat momente dificile și vă mulțumesc pentru că ați înțeles apelurile'

Replica API 31 mai 2020 | 10:28 1484

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis duminică, 31 mai a.c., un mesaj cu prilejul Zilei Românilor de Pretutindeni.

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

Dragi români,

Ultima duminică a lunii mai ne oferă prilejul de a sărbători Ziua Românilor de Pretutindeni, o zi dedicată celor aflați dincolo de hotare, dar rămași aproape de țara natală, în gând și în suflet. Fiecare român, acolo unde se află, este un ambasador al tradițiilor, culturii și obiceiurilor noastre, al creativității și al spiritului românesc.

Ultimele luni au pus o lume întreagă la grea încercare, dar oriunde s-au aflat, cei mai mulți dintre români s-au comportat în mod exemplar. Responsabilitatea fiecăruia şi solidaritatea tuturor ne-au ajutat pe toți să trecem mai ușor prin această pandemie.

Am traversat momente dificile și vă mulțumesc pentru că ați înțeles apelurile autorităților române. Mulți dintre dumneavoastră v-ați întors acasă cu un bagaj important de cunoștințe și experiențe dobândite în străinătate, pe care sunteți gata să le puneți în slujba României. Prin măsurile și politicile publice cuprinse în programul de reconstrucție economică, acest capital prețios pe care îl reprezentați fiecare dintre dumneavoastră va putea să fie valorificat pentru dezvoltarea țării noastre.

Este nevoie de toți românii, de „aici” și de „acolo”, din țară și din străinătate, pentru a construi împreună România prosperă și sigură pe care ne-o dorim.

La mulți ani, dragi români de pretutindeni!, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am fost pus sef de guzganu rozaliu hrebenciuc.La SNN nu a ajuns depesedizarea.Am 500 de euroi. Mai stau. E bine.
0
1
Diaspora lui IOHANNIS,,HOTI,,,BETIVI ,,PUTUROSI SI CORVE.
1
1
Romani prosti si saraci statul mafiot va conduce.
2
1
muia de cacat am nevoie de voturile voastre sa va dau o mare MUIE !.
4
2
A iinceput iohanis sa se guture ca un caaine pe laanga diaspora. Iincepe campania electorala. Iar are nevoie de diaspora
6
3
Diaspora a adus Covidul un tara.
10
3
omul se pregateste, cocoloseste diaspora ca doar serviciile au grija sa-i asigure un milion de voturi de acolo si are nevoie de o justificare!!!
9
3
Mai taiem si noi niste paduri?
10
1
manipulator mic si muist care esti !!! Pesedeu imputit la bucuresti nimeni nu a incendiat mimic ! Numai jigodiile de jandarmi au dat cu gaze da-v-as cacatul la lins !!! Multa muie pesede !!!
6
11
Kk si pe tine si pe diaspora ta si pe guvernul tau de mwusti
10
4
KWI, trimiti-i un mesaj si lui Trump si avertizeaza-l sa nu mai gazeze oamenii, sa nu-i mai impuste. Ca la noi te-ai luat de turul pantalonilor si-ai sarit in sus cand jandarmii romani fiind in aceeasi situatie ca cei americani au incercat sa apere democratia, Guvernul ales democratic. Le-ai facut si dosare penale. Iohanise, Orbane, Barna,ridicati vocea impotriva abuzurilor, gazarii si impuscarii oamenilor.Cu aceeasi masura.
10
2
Sa va plateasca diaspora taxe si impozite
15
1
Diaspora se pisa pe ce spui tu sau altii!Diaspora e cu Donald Trump indiferent unde se afla pe pamant!Restul sunt aia ai tai boschetarii valutisti fosti organizatori de alba-neagra si acum transformati in lideri,Mario Mocan e doar unul dintre ei!Sunteti penibili ca "vrajala lu' Nastase" aia cu "Tusa Tamara" !Plecati cu taranii stil Mario Mocan ca nu mai inghitim asa ceva!Sa plece Sandra Pralong de la Cotroceni ca uite ce face seful ei George Soros in USA,instiga cu grupari Antifa!George Floyd a fost omorat la comanda?Politistul Chinez si Politistul American Corupt au exec.un ordin!WWG1WGA
7
4
N ai zis tu nimic de psd. Ai uitat? Nu mai face greseli ca iar ies pesedistii cu 60 procente in parlament si primarii. Dar daca i boicotezi tu iau 67 procente.
12
3
TI-AI BATUT JOC DE INTREAGA TARA,TU SI GUVERNUL P N L.
15
3
Rusine ptr felul dezastruos in care va faceti ca faceti prin guvernul meu care fura la greu
12
3
hai nu le-o mai suge klasugel ,ca multi diasporisti s au convins si de tine si de peneleu ma-tii.
15
4
Aku suntem dragi romani ca vin alegerile...o sa ne sugi kariciu dupa ce ne-ai tinut prin vama cate 2 zile si ne-ai spus sa nu venim in tara, ne-am lamurit si cu tine. Am stat la coada zeci de ore sa votam un mare bou cu doua fete
14
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272