REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 16 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6762
18.4° Constanța Duminică, 16 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6762
 

Klaus Iohannis: "Nu este cazul să intrăm în panică sau să credem că România este cumva amenințată"

Klaus Iohannis: "Nu este cazul să intrăm în panică sau să credem că România este cumva amenințată"

Virgil STOIAN 22 mai 2024 | 15:36 883

Președintele Klaus Iohannis susține că nu există nicio amenințare directă la adresa securității României, dar că militarii se pregătesc pentru orice situație.

Klaus Iohannis: 'Nu este cazul sa intram in panica sau sa credem ca Romania este cumva amenintata'Militari români

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat, astăzi, dacă are informații privind vreo amenințare directă asupra României.

"Nu există nicio amenințare directă, dar sigur militarii întotdeauna se pregătesc pentru toate situațiile posibile. Din toate informațiile pe care le am eu pot să vă spun că România este o țară sigură. Românii nu trebuie să se teamă, dar sigur trebuie să fim întotdeauna pregătiți pentru evenimente neașteptate. Nu este cazul să intrăm în panică sau să credem că România este cumva amenințată", a răspuns șeful statului la întrebarea adresată de Antena 3 CNN.

Klaus Iohannis: 'Nu este cazul sa intram in panica sau sa credem ca Romania este cumva amenintata'Klaus Iohannis

El susține că România beneficiază de cele mai mari garanții de securitate din istorie.

"România beneficiază astăzi, prin faptul că este în NATO, de cele mai importante garanții de securitate pe care le-am avut vreodată. Și în acest sens trebuie să conștientizăm valoarea apartenenței noastre la NATO, la UE și așa mai departe, este foarte important să înțelegem că nu suntem singuri, suntem împreună cu aliații și facem față oricărei situații foarte bine", a adăugat Klaus Iohannis.

El susține că nu are nicio semnalare cu privire la pericole de atentate sau alte evenimente nedorite, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar daca ursula cere 100 de soldati, slugoiul plavanis trimite 500
1
0
Da, suntem linistiti. Pensionarii au fost chemati la oaste, clanurile politice sunt ocupate mai departe cu ciordeala si cafteala pentru ciolan.
2
0
Dormiți liniștiți statul veghează la bunăstarea clanurilor politice și a cățeilor săi
15
4
stim ca au fost cresteri mari de taxe si impozite anul trecut in toamna si vor fi alte cresteri si mai mari dupa alegeri si inflatia este foarte mare cea mai mare din ue asa ca lucrurile sunt clare si nu avem de ce sa intram in panica; unii economisti independenti sau nu fac niste declaratii cam ingrijoratoare ei par panicati nu noi
10
3
Ba esti p***t, se pisa Nato pe Romania....noi doar sa.cotizam, ce p**a sa ne ajute nato :)))) popor p***t.
14
10

REPLICA

LOTO

6/49
281541142331
5/49
2274181623
joker
123216151112