REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Klaus Iohannis: NU putem părăsi localitatea

Klaus Iohannis: NU putem părăsi localitatea

Replica API 29 aprilie 2020 | 00:00 1295

Klaus Iohannis susține o conferință de presă, în cadrul căreia a vorbit despre măsurile de relaxare.

Klaus Iohannis

„Sunt conștient ca oamenilor le a fost greu acasă, ca medicilor le a fost greu dar, împreună am obținut rezultate. Pericolul nu a trecut, e nevoie de maximă atenție. Dacă relaxăm masurile, din 15 mai, nu înseamnă o revenire bruscă la normalitate. Experții nu știu când vom reveni la o viață normală“.

„Nu vom putea să ieșim la restaurant, la mall, nu vom putea să plecăm din localitate decât dacă avem motive serioase. Nu vom avea festivaluri în acest an. Competițiile sportive, dacă se vor relua, vor fi fără spectatori“, a mai spus președintele.

„Reducerea restricțiilor vor fi graduale, întotdeauna vom fi cu ochii pe statistică, dacă va creste numărul bolnavilor, măsurile se reiau. Ușor, ușor oamenii trebuie să preia responsabilitatea. Avem obligația să purtăm măști din 15 mai.

Guvernanții au venit cu soluții bune. Atunci când a început epidemia, rezervele României, de măști, de biocide nu au existat. S-au procurat în timp record. S-au folosit bani europeni, se folosesc în continuare cu succes. România are acces la 1,5 miliarde de euro din exercițiul bugetar pentru medicamente, sporuri pentru medici, etc. Sunt bani pentru români“, a continuat Iohannis.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce inseamna pentru tovarasii conducatori si militieni motive serioase? Orice militia poate fi abuziv,in sensul in care poate sa-ti impuna sa cumperi un anume tip de Marfa numai din zona ta,chiar mai scupma si mai proasta calitativ si daca mergi la Constanta dupa obiectul respective platesti amenda,eventual ti se confisca masina personala.Inteleg asta cu prevenirea contagiunii,insa ce facem cu abuzurile,mai ales stiind ca unii abia asteapta sa abuzeze,asta fiind placerea lor pe bune?
0
1
si totusi unii se pot misca
2
0
Pnl 5% Psd5%
0
2
Doar daca esti diasporez, atunci vii cand vrei cu covid si pleci cand vrei in Germania si Austria. restu sa crape de foame in casa
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212