REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Klaus Iohannis: Restricțiile vor fi păstrate de Sărbători

Klaus Iohannis: Restricțiile vor fi păstrate de Sărbători

Replica API 19 decembrie 2020 | 00:18 1785

Președintele Klaus Iohannis susține că anul acesta de Sărbători vom avea restricțiile care sunt și în prezent în vigoare. Iohannis a spus că polițiștii vor patrula de Sărbători, iar cei care nu respectă regulile vor fi amendați.

”Cu toții se întreabă ce va fi de Sărbători. Restricțiile care sunt acum în vigoare vor fi păstrate și de Sărbători.

Există efective suplimentare ale Ministerului de Interne și cei care nu înțeleg de vorbă bună vor avea o surpriză neplăcută și vor fi amendați.

Restricțiile nu sunt doar așa ca să fie ci respectarea lor este obligatorie. Cred că majoritatea românilor înțeleg rostul acestor restricții, rostul măștii, rostul izolării, înțeleg că toate acestea sunt pentru a ne proteja de boală.

Este foarte clar că aceste măsuri sunt corecte, cu toții vedeți datele care se comunică oficial. Numărul, de la o zi la alta, nu mai este în creștere. Ne-am stabilizat, dar nu este momentul pentru relaxare! Chiar dacă începe campania de vaccinare

În timpul Sărbătorilor de Crăciun, de Anul Nou, dacă vreți să vă fie bine stați acasă cu familia.”, a spus Klaus Iohannis, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ameninti, Oli ? Te ai vazut cu sacii in caruta.Ceasul ticaie....crezi ca dupa ce n o sa mai ai imunitate scapi?
5
1
Suntem condusi de alogeni antiromani intorsi cu cheita de la spate de catre straini
9
2
Sa te ia dracu cu amenintarile tale.Sa-i dai amenzi lui ma-ta in ziua de Craciun...Sa va ia dracu pe toti.Sa te ia dracu in ziua in care te-am votat.Falsificati date .Va luati dupa Germania,tot ce fac aiafaceti si voui ca maimutele.De ce dracu nu va luati dupa Suedia de exemplu? Ce dracu vreti? Sa emigram toti afara ca in tara ta traiesti in dictatura? Sa iesiem afara pe strazi? Vreti revoluta ca in 89.Ce populatie are Constanta?Adunati populatia moarta in ultimii 30 de ani sa scoateti 9 la mie bolnavi de covid in Constanta?
13
4
Dute in morti mati de jeg ambulant
14
4
Si mata ce zice? Stie ?
12
4
atata timp cat poti sa mergi in orice localitate la farmacie, ca vorba aia, xanax-ul e greu de gasit in orasul de domiciliu
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369