REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Klaus Iohannis: Toți cei din orașele carantinate au dreptul să meargă la vot

Klaus Iohannis: Toți cei din orașele carantinate au dreptul să meargă la vot

Replica API 1 decembrie 2020 | 23:48 2089

Klaus Iohannis a declarat că la alegerile parlamentare nu va exista nicio piedică pentru alegătorii care sunt în localitățile care sunt în carantină, relatează Digi24.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că se așteaptă la o prezență mare la vot la alegerile parlamentare din 6 decembrie. El a subliniat că nu va exista nicio piedică pentru alegătorii care sunt în localitățile care sunt în carantină.

Toți cei din orașele carantinate au dreptul să voteze, a spus președintele.

El a sublinat că nu există niciun fel de discriminare pentru alegători, pentru orașele sau localitățile care sunt în carantină.

"Indiferent dacă trăiți într-un oraș carantinat sau cu incidență mică de infectare, toată lumea are același drept să meargă la vot, are aceleași posibilități, secțiile de vot vor fi pregătite peste tot, vor fi respectate toate condițiile, pentru ca votul să se desfășoare în maximă siguranță. Îi invit pe români să meargă în număr mare la vot.

BEC a analizat toate situațiile, au găsit soluții pentru toate situațiile. Sunt convins că nu va fi nicio piedică pentru nimeni.

Fiecare român care dorește să voteze, sper să fie cât mai mulți, poate să o facă în siguranță.

Nu ne așteptăm la o creștere a ratei infectărilor după alegerile parlamentare", a declarat Klaus Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da muistule la vot sa platim taxe si impozite sa mergem sa o facem mare celor de auchan,kauflland,s.a.m.d lcare practica preturi de Principatul Monaco,la slujbele de la stat ca pe privati ii bagi in c......t si dupa,acasa ca avem cu suspendare.muieeee bai sifonier de sibiu!!!!
2
1
Unde ati fost ma voi astia care il criticati pe K.Johanis cand noi v-am dat sansa sa o votati pe Veorica si sa scape tara de neamt.Forta PSD,Forta Veorica Dancila.
4
1
Izmanari si tradatori de tara.
3
2
nu am cu cine vota dar am impotriva cui vota asa ca merg sa votez impotriva PNL-Johanus, neaparat un partid care sunt sigur ca trece pragul!! Si apropo, de ce nu scoateti urnele afara asa cum ati facut cu vanzatorii din piete?
9
0
Pentru ce sa mergem la vot?Ca sa simtim si noi romanii ca avem un cuvant de spus?Nu ne mai prostiti atata.Pentru ca va iesi cine vreti voi sa iasa nu cine vrem noi.E simplu.
9
0
sa voteze...nu voteaza sts ul ce mai trebuie sa ne deplasam noi?.
10
0
Nenea, romania iti transmite "la mue"
15
0
Nesimtire pe fata, sa merg la magazin pentru alimente trebuie obligatoriu declaratie dar sa mergem la o distanta de 5 ori mai mare pt a vota nu mai trebuie . Huuuooo , rusine intregii clase politice si toti din politica romaneasca
17
0
dragi miei la vot si la sparanghel virusul dispare! cand aude de vot si sparabghel fuge cadracul de tamaie!
16
0
Declaratia nu prevede situatia asta!!! Sunteti numai competenti toti..ca ala de la mures
13
1
si pe declaratie ce punct bifam, ca nu avem asa ceva
18
2
piswaitzer plavanis, ti-a ramas o labie d ea lui merkaleasa lipita pe esofag
15
2
Subsemnatul doreste sa-ti traga falcile in pula de retardat care esti, si sa ma fut in neamul tau de cercopiteci
22
2
Dar la sf. Andrei avem voie nebunule?
22
1
pot merge la vot sau am crampe de la basini,sa ma cac pe fata de ordinar wermachtag
19
3
pe tradatorul asta daca iesi la vot si votezi psd decat daca stai acasa. Eu zic sa mergem toti sa votam hotii de la psd si sa iasa aia cu 80% in parlament ca sa l suspende pe dulapul asta dupa ce pune premier de la psd. Faza asta merita orice sacrificiu. Iti aduci aminte cand Bombonel a facut mandatul presedintelui de 5 ani de la 4 crezind ca iese el presedinte? Si a iesit Basescu. Ha ha ha ce am mai ras.... faza a meritat toti banii chit ca mi a iesit pe nas apoi 10 ani. Dar as mai vrea o data. Jur ca ma imbat si stau asa 5 zile. Jos pnl plus usr!
26
5
Bai dobitocilor sunt niste legi pe care marea majoritate le respecta.. Daca ai Covid-19 poti solicita urna mobila dobitocule.. Dar la ce primate sunteti ma indoiesc ca stiti sa scrieti o cerere..
6
22
Ah, acum avem voie, ne dai mata voia dupa atata bataie de joc. Pleaca draq in germania, ia si betivu cu tine si prostii de va voteaza, ca o sa aveti nevoie acolo la matusa la sparanghel
29
2
Si aia care au covid au dreptul sa mearga la vot.Asta chiar asa de prosti ne crede.Mars mah cu votarea lu mata.
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218