REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Klaus Iohannis: Trebuie să ne pregătim pentru învăţământ online şi după pandemie

Klaus Iohannis: Trebuie să ne pregătim pentru învăţământ online şi după pandemie

Replica API 12 februarie 2021 | 23:29 2690

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, după o întâlnire cu ministrul Educaţiei, că trebuie investit în şcoli pentru a fi pregătiţi oricând pentru şcoala online. Preşedintele afirmă că se va mai ajunge şi cu alte ocazii la învăţământ online, motiv pentru care tebuie să învăţăm din "lecţiile pandemiei".

Klaus Iohannis

"Am căutat împreună cu Ministerul cele mai bune zone în care pot fi solicitaţi bani pentru a face şcoala românească mai bună. Dorim să oferim copiilor din România şansa de a învăţa suficient de bine pentru a avea o meserie serioasă, o meserie a viitorului, ca să se realizeze ca oameni. Ne dorim pentru dascăli un mediu care să îi încurajeze să meargă mai departe. (...) Am reuşit să identificăm câteva domenii în care banii europeni ar putea ajuta. Digitalizarea este primul domeniu - calculatoare, platforme digitale pentru învăţământ online, digitalizarea sistemului şcolar. Trebuie să ne pregătim pentru învăţământ online, să învăţămân din lecţiile pandemiei. Este nevoie de materiale pentru învăţământul online, este nevoie de pregătirea profesorilor", a declarat Iohannis, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru a avea ce sa inchizi?
1
1
cacatul toti astia lingai pesedei care vreti cu tot dinadinsul sa i-o sugeti lui iohannis !!!
2
1
Elevii nu au unde sa se cace si unde sa se spele. De asta sa stea acasa. Totul online. Daca incepe un razboi o sa merg tot asa..online sa imi apar tara.
2
2
iohanis cap de vitel,de cand ca presedinte de colectiv ai atributii si in guvernare,oricum esti o ciuma mai neagra decat covidul asta importat de tine si guvernul tau,oricum am o veste buna, vei fi ingropat in sicriu aviatic
4
1
Poate scapam de tine cat mai repede, ca esti mai rau ca pandemia.
12
2
Ti au incurcat cartoanele pe prompter.
10
1
coruptiaucide!!!
9
1
Romamia educata inseamna Veorica Dancila care nu stie sa lege 2 cuvinte...Presedinte doar are niste prerogative, care au fost mult reduse de partidul vostru.. Si nu uitati a fost si este o mare pandemie...
3
11
Se poate face SCHII online sa nu mai blochezi tu partia Paltinis nemernicule de cate ori ti se scoala
15
1
Asta e Romania educata de care vorbea dulapul sas. Merita biciuiti aia care l au votat pe alogenul asta nenorocit
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212