REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Klaus Iohannis, VIZITĂ FULGER la malul mării: a stat la TACLALE cu Chițac, Lupu, Rusu și Coșa! Video

Klaus Iohannis, VIZITĂ FULGER la malul mării: a stat la TACLALE cu Chițac, Lupu, Rusu și Coșa! Video

Replica API 7 mai 2021 | 00:39 4303

A fost zarvă la Constanța, joi, 6 mai! Atât premierul Florin Cîțu, cât și președintele României, Klaus Iohannis, au fost prezenți la malul mării. Premierul a discutat și cu reprezentanții Horeca și a prezentat, ulterior, măsurile ce se vor lua sau schimba pe litoral. Totodată, Klaus Iohannis a mers la Spitalul Militar de Urgență "Alexandru Gafencu" de pe bulevardul Mamaia, în vizită de lucru. Înainte de a vizita centrele de vaccinare tip container, a stat de vorbă cu primarul Constanței, Vergil Chițac, cu viceprimarul Ionuț Rusu, cu prefectul Silviu Coșa, cu deputatul Bogdan Huțucă, cu senatorul Septimiu Bourceanu, dar și cu președintele Consiliului Județean Mihai Lupu.

Gata, liber la vaccinare fără programare!

”Am aflat că ieri și azi (miercuri și joi – n.r.) s-au vaccinat peste 500 de persoane aici. Azi (joi – n.r.) vom depăși suta de mii de persoane vaccinate într-o zi. E un lucru excelent, am intrat într-o fază nouă cu vaccinarea, avem maratoane, centre deschise, unde cei care vor să se vaccineze se pot prezenta, am renunțat la toată birocrația. Din această săptămână, toate centrele de vaccinare din toată țara sunt deschise, fără preaviz, fără înscriere pe platformă, oricine se poate prezenta direct la centru.

Suntem în situația în care avem suficiente doze pentru a intra în această etapă. Noi, în România, stăm extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În altă parte, lucrurile sunt încă în organizare”, a spus președintele.

Iohannis: Haideți să ne vaccinăm

”E evident că cifrele pe care le primim zilnic sunt pe zi ce trece mai bune, avem mai puține persoane infectate, mai puțin decese, însă nu vreau să ne amăgim singuri. Pandemia nu a dispărut. Virusul este în societate. Până când avem un număr mare de români vaccinați, trebuie să respectăm restricțiile. Haideți să ne vaccinăm, să revenim la normalitatea pe care ne-o dorim. Vă invit pe toți să mergeți să vă vaccinați”, a conchis președintele.

Acesta a vizitat centrele de vaccinare de tip container de la Spitalul Militar, acolo unde a discutat cu cadrele medicale, dar și cu autoritățile locale.

Vizita a fost una scurtă, președintele României punctând destul de clar că pericolul nu a trecut. A îndemnat oamenii să se vaccineze.

La final, acesta a mai schimbat câteva vorbe cu reprezentanții administrației locale și a plecat, atent fiind mereu să păstreze o oarecare distanță. Totul a fost fulger, președintele precizând că este vorba de o vizită de lucru și că este pandemie.

Urmăriți întreaga vizită a lui Iohannis aici:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sf teodosie ar trebui urgent schimbat, este foarte obosit si nu mai gandeste normal!
5
1
postacii pesedei sunt inca vii
3
6
Eu am citit pe feisbuk si in Las Fierbinti ca nu egzista pandemie. Sti ce zic?
8
8
Avenit sa dea indicatii pretioase cu privire la vaccinare.
11
4
Toata floarea PNL Constanta era acolo sa pupe rect a la werner.Lingai si libidinosi cu toti si si cu ifose basini multe
22
5
tradatori de tara , o sa vina si rasplata stati linistiti,in viata asta,in rest numai de bine!
29
13
A inceput de multa vreme,inca din iarna, sa iasa ursul din barlog dandu-si mereu cu stangu-n dreptul.Asta s-a vrut,asta avem.
20
7
KWJ nici nu l-a bagat in seama pe Chitac, iar pe Rusu l-a confundat cu Tzanca Uraganu si i-a lipit un Eminescu pe frunte.
33
6
Catzule de ce nu dai banii si sporurile doctorilor si asistentelor de la vaccinari. Va place numai cuvantul voluntariat ca sa va ramana voua mai mult de furat din contractele medicale care sunt colosale in toata perioada asta de pandemie
28
6
Acei zguduitori se numesc spalatori.Nu la intrebat nimeni pe neamt de ce la impuscat bulangiu de print pe arthur?
30
4
Mammaaa, cati labagii pe m2... lipseste labagiul sef stancao fost la apc, actualmente inapoi la imc
29
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218