REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

KMG International, mesaj pentru autorități după transportul celor doi răniți de la PETROMIDIA, în GERMANIA

KMG International, mesaj pentru autorități după transportul celor doi răniți de la PETROMIDIA, în GERMANIA

Replica API 6 iulie 2021 | 00:00 1074

O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a efectuat luni, 5 iulie, o misiune umanitară în Germania, pe ruta Otopeni – Offenbach – Otopeni, pentru transportul, în regim de urgență, a doi pacienți care au suferit arsuri în explozia de la Rafinăria Petromidia. După plecarea celor doi răniți, reprezentanții firmei unde aceștia munceau au transmis mulțumiri autorităților pentru ajutorul acordat.

„Cei doi colegi internați în Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” au fost transferați în această dimineață către o unitate medicală specializată din Offenbach - Germania. Cu sprijinul Forţelor Aeriene Române, aeronava a decolat în jurul orei 11.00 din Baza 90 Transport Aerian Otopeni.

Aceștia sunt stabili și, în continuare, în comă indusă. Pe durata zborului, colegii vor fi montorizați de o echipă medicală formată din specialiști din cadrul UPU-SMURD București și ai Ministerului Apărării Naționale.

Dorim să mulțumim autorităților pentru implicarea și sprijinul în identificarea și finalizarea procedurilor medicale pentru transferul colegilor răniți în Germania, în circa 72 de ore.

Prin eforturi comune, am reușit să găsim soluții rapide pentru colegii noștri, să îi transferăm și să beneficieze de cele mai bune tratamente de specialitate.

În același timp, dorim să le mulțumim pentru dăruirea și eforturile făcute de cadrele medicale în salvarea colegilor noștri, atât celor de pe platforma Petromidia, echipajelor de prim-ajutor și transfer, cât și cadrelor medicale din Spitalul Județean Constanța și Spitalul de Urgență „Floreasca”.

Referitor la colegul nostru internat în Spitalul Județean Constanța, potrivit specialiștilor, starea lui este bună. Informațiile sunt în concordanță cu cele declarate reprezentanților companiei de familia pacientului și de medici. Suntem alături de acesta și ne vom asigura că va beneficia de cele mai bune tratamente pe perioada spitalizării, dar și după externare.

În aceste momente, principala noastră grijă este ca angajații răniți să aibă parte de cele mai bune condiții de tratament. În paralel, oferim sprijin total autorităților, în desfășurarea anchetei din rafinăria Petromidia”, este notat în comunicatul transmis de KMG International.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212