REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Kovesi a depus o plângere la CEDO în legătură cu revocarea sa de la şefia DNA

Kovesi a depus o plângere la CEDO în legătură cu revocarea sa de la şefia DNA

Replica API 9 ianuarie 2019 | 03:18 464

Laura Kovesi

Laura Kovesi a depus, în luna decembrie 2018, o plângere la CEDO, în care arată că i-au fost încălcate mai multe drepturi atunci când a fost revocată din funcţia de procuror şef al DNA, în urma deciziei Curţii Constituţionale din mai 2018.

"Am formulat în luna decembrie 2018 o plângere, în nume personal, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, în care am arătat că au fost încălcate mai multe drepturi prevăzute în Convenţia Europeană a Drepturilor Omului, în ceea ce priveşte revocarea din funcţia de procuror şef al DNA, ca urmare a deciziei nr. 358 din 30 mai 2018 pronunţată de Curtea Constituţională", se arată într-un răspuns al Parchetului General.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fosta sefa a DNA mazilita de penalii care conduc acum Romania si guvernul Romaniei, doamna Kovesi, ea ar fi cea mai potrivita alegere pentru tara si pentru romani. Nu dracnea, Nu tariceanu. Astia-s cei mai mari HOTI si, de-abia astept sa vad cum ii haleste cu fulgi cu tot Codruta! Cu legea aia adevarata nu facatura lu tudorel-slugarel, sluga lu dracnea.
2
0
Urmeaza sa mearga la trump, cand ii da si ala .UE o sa mearga la Vatican sa ceara judecata divina. Bai tanti, care-I jmenu, nu-ti mai convin legile cu care ai infundat oameni la comanda? Exista si o variant mai rapida, e procedura de urgenta. Te asigur ca daca te infatisezi in fata lui D-zeu se va ocupa rapid de cazul tau.
0
4
Acum ai dat dovada suprema a orostiei tale. Cererea lui Kovesi nici nu va fi admisa. Daca va fi asa, promiti sa dispari de aici, eventual sa ... dai coltul? Dar esti prea prost ca sa intelegi ce se intampla in jurul tau...
2
3
@ 1513 alias prostul de europeanu daca ti-as indica cateva legi unde sa citesti despre deciziile CCR si faptul ca nu pot fi contestate cred ca ti-ar trebui de 3-4 ori mai multe pachete de 30-40 zile cat i-au trebuit bolovanului de la Cotroceni sa inteleaga cum este cu revocarea lui kovesi dupa decizia CCR ,chiar daca baschetbalista mizeaza pe un prezumtiv ajutor de la Iulia Motoc Oricum CEDO nu se va face de ras doar pentru niste terche-berchea ca tine sa aiba satisfactie .Mai discutam si dupa ce va fi respinsa cererea acesteia!
2
4
bai @unu lasa cedo ca nu te pricepi ! Ai grita ca-ti taie austriecii alocatia puradeilor tzigane de videle !!! Muie cu cacat !!! Muie dragnea, muie bubosul, muie pesede !!!
6
2
plange si suspina , cu glas de zeita .Pe fond nervos ...a blocat cantarul .Sa nu iasa mai rau tanti. kodruta , vor iesi multe ilegalitati la lumina.La puscarie in locul celor carora oamenii ei au fabricat dosare .
4
7
Mandatul de procuror sef al DNA al doamnei Kovesi nu trebuia sa se incheie sub influenta fatala a politicienilor condusi de Dragnea&comp. care nu urmaresc decat sa scape de dosare si condamnari.
9
5
@ la puscarie sa fii din opozitie, corect sa ai opinii ,corect dar sa scrii asemenea tampenii nu! Ai gandirea unui stalinist sau nazist cine nu este cu mine este impotriva mea.Dupa tine daca CCR da solutii care iti plac este ok daca nu CCR este de porc CCR este pe sistemul 3 -3-3 deciziile sunt de regula 9-0,8-1 max 7-2 ,credeam ca te afecteaza judecatoarea Stanciu ce a facut si cum judeca la curte ea fiind tot aproape tot timpul Gica Contra si apropo nu mai scrie cu majuscule ca nu este cool dar si denota altceva !
10
8
categoric dna Kovesi va avea castig de cauza - lucru de care nu va beneficia puscariasul draknea cu tel drum.- sluga si presul tudorel , prieten si fost coleg cu sluga dorneanu de la CCR , are impresia ca poate sa puna in opera orice pofteste satana draknea. CCR trebuie desfiintat
10
11
MANDATUL JUDECATORULUI CCR LAZAROIU A EXPIRAT! LOCUL CCR E LA PUSCARIE, CCR DA ILEGAL LEGI PENTRU UN POPOR INTREG AVAND UN INDIVID CU IDENTITATE FALSA DE JUDECATOR CCR! TREBUIE SA RESPECTE CE ZICE CCR,DAR CCR DE CE NU RESPECTA CONSTITUTIA?PENTRU CA VREA SA DISTRUGA JUSTITIA SI SA DESTRUCTUREZE INSTITUTIILE PANA LA TRADARE! DECIZIA CCR ILEGALA NECONSTITUTIONALA SUSTINE PUTEREA MINISTRULUI JUSTITIEI ASUPRA PROCURORILOR, SUPUNEREA JUSTITIEI DE CATRE POLITIC CONTRAR CONSTITUTIEI PENTRU CA INCALCA SEPARATIA PUTERILOR IN STAT, ARTICOLUL 1,4.
10
8
Decat sa bagi fie si unu singur nevinovat la puscarie, mai bine scapa 100 de vinovati
7
9
Sa mergi sa le spui cum imi sugeai dalamul in vie mie si la cacati de sub mine.
6
13
Din pacate a pus la pamant doar coruptii din pesede si cativa din alte partide. Trebuia sa ii ia pe toti si era altceva. Sunt multi fosti pd-isti, penelisti care sunt cam ocoliti chiar si dupa sesizari. Coruptia in Romania e generalizata nu e doar la un partid de incompetenti cum a ajuns pesede. Aici a aratat ca nu e echilibrata in anchete.
10
11
Ca si femeie deocamdata este cam singura care i-a mai "racorit" pe corupti pana acum in tara noastra si in proportie destul de mare.Sa vedem de acum ce va mai fii, dar deja s-a vazut ...?
12
12
fara comentarii, daca acesta este nivelul de competenta al unui fost procuror general, asta este. Cum sa mergi la CEDO cu o problema de necostitutionalitate inte guvern si presedentie transata de CCR ?Absurd intrebati orice student la drept despre aceasta speta si o sa aveti revelatia vietii in materie de justitie CEDO etc Orcum nu -si mai aduce nimeni aminte sau nu vrea sa -si aduca aminte cine a fost si ce a tutelat acesta Laura Codruta mai ales in DNA. Si poporul asta roman tare mai este intelept, de ce au aparut proverbe cu capra raiosa si coada sus, paduchele si fruntea ,etc
15
12
Le-a spus kodruta celor de la cedo ca a alergat-o dragnea cu soriciul.Si ca ea a alergat prea repede si martalogul dragnea a ramas cu soriciul uscat.Noroc cu irinuca ...ii place soriciul batran
11
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272