REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Kovesi, întrebată dacă va candida la prezidențiale. Ce răspuns a dat. Video

Kovesi, întrebată dacă va candida la prezidențiale. Ce răspuns a dat. Video

Replica API 13 iulie 2022 | 20:17 1466

Procurorul-șef european, Laura Codruța Kovesi, a declarat într-un interviu acordat presei din Republica Moldova că nu este interesată de o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024.

Laura Codruta Kovesi

„Nu, nu doresc să candidez la președinția României. Poate, ca să fiu mai clară, răspunsul meu este 'Nu', 'No', 'Nein', 'Nie' și, dacă mai practic puțin cu colegii din EPPO, o să pot să răspund 'Nu' în cele 17 limbi oficiale în care se discută în EPPO”, a afirmat Kovesi, pentru Radio Europa Liberă Moldova.

Ea a precizat că singura ei dorință este să dezvolte Parchetul European.

„Vreau să construiesc o instituție europeană, independentă, puternică, care să protejeze mai bine bugetul Uniunii Europene. În momentul în care mandatul meu va ajunge la final, o să am, spun eu, o cunoaștere unică. O să cunosc foarte bine 22 de sisteme de justiție din Europa și nu doresc să candidez la președinția României”, a declarat Kovesi, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Balon umflat cu pompe de aiurea,face fasss. Pana atunci, ciurc ieftin pentru neomarxisti.
0
0
exact asta vor hotii. Sa scape de covesi ca le tataie cwrul.
1
0
D-na Kovesi, mafiotii planuiesc sa va convinga sa candidati ca sa fiti izolata la Cotroceni, iar ei sa FURE linistiti din banii veniti de la U.E.
1
0
Ce pretentii sa avem de la tine sa intelegi un text simplu? Oare intelegi tu cum sta treaba cu politica? Dar oare geopolitica o intelegi? Ai tu habar pe ce lume traiesti. Ba, prostul statului! Mi-ai citat in alte comentarii din delirantul discurs propagandistic al rusofilei declarate Diana IOVANOVICI SOSoaca. Ba, prostule! Tu ai impresia ca prostesti pe cineva, cand tu esti incapabil de a scrie o idee personala, dar adaugi in text cuvinte, pe care oricum nu le intelegi, din discursul Sosoacai? Esti fix pielea pulii, pustiulica! Poate vrei sa te uiti la desene animate si te retinem!
10
0
Ba, futu-ti mortii ma-tii de ANALFABET FUNCTIONAL! Noi ti-am tot atras atentia ca esti analfabet si nici macar nu esti capabil sa folosesti semnele de punctuatie. Cine mortii ma-tii te-a invatat pe tine sa lasi spatiu inainte de punctele de punctuatie, retardatule? Tu chiar nu realizezi ca ne-ai convins pe toti? Nu ai deschis in viata ta o carte. Un om care a citit macar jumatate de carte, stie macar cum se pun virgulele. Unde mortii ma-tii ai vazut tu spatiu inainte de semnele de punctuatie, ca nici in Rusia satanista cred ca nu exista asa ceva. Esti penibil, copilas! Saraca c***a de ma-ta!
0
0
Bai PUTOARE MASCULINA , tu nu ai altceva de facut decat sa ne faci greata cu zecile tale de comentarii idioate ? Du-te in mortii ma-tii care te-a avortat in Ucraina si doneaza-ti creierii acolo , muystule !
0
0
Mananci cacat cu doua linguri, ba! Ati uitat ca am avut de ales in turul doi dintre Iohannis si Dancila? Cine mortii vostri a propulsat-o pe Dancila acolo? Nu voi ati votat-o, AURolacilor? Era marioneta lui Dragnea, iar pomohaci Dragnea n-a mai apucat sa candideze el la prezidentiale. Planul B de cacat, ati votat ce v-a dictat partidul cu trandafirii pizdii. Deci, nu noi ne-am ales presedintele prin vot democratic, ci voi care ati votat Dancila l-ati pus de fapt pe Iohannis! Corect, nu am ales noi presedintele, am ales raul cel mai mic. Cine e vinovat ca va vindeti voi votul? Cozilor de topor!
10
0
Evident, glumesc! Cine a zis ca Putin mai traieste in 2024? HAHAHA! Nu mai apuca, promitem noi solemn!
3
0
Imaginati-va daca ar fi ea presedinte al Romaniei si ar avea o intalnire cu Satana Putin, asiaticul ala cu botox in obraji, pometi si frunte. Piticul ala asiatic cu puta mica, Putin, are doar 160cm inaltime. Practic, daca i-as pune p**a in cap lui Vladimir Putin, ar fi l aceeasi inaltime cu Kovesi! HAHAHA! Uneori mi-e si mila de el, cred ca il cheama pe Lavrov sa-i dea borcanul cu carne de om de sus, de pe dulap. Ha! Mortii lor de rusi canibali! Flacarile iadului ii asteapta! L-a bagat pe Dragnea la racoare, in timp ce noi ii rupeam rozeta Irinei! "Statul paralel, statul paralel!" Hahaha!
4
0
Securista asta mai lipsea ca Presedinte ! Nu ne-a ajuns destul Basescu !
0
0
oricum presedintele nu mai e pus de romani, ei doar au impresia cand voteaza ca aleg! dar in realitate e altfel, deci se pare ca se fac jocurile pentru cucveaua mov!
0
0
Trebuie intrebata cate kile are Coldea,Ghita s.a?
0
0
Trebuia intrebata cat atarna la cantar, in kile...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212