REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Kremlinul spune că americanii capturaţi în Ucraina sunt responsabili de 'crime'

Kremlinul spune că americanii capturaţi în Ucraina sunt responsabili de 'crime'

Replica API 20 iunie 2022 | 00:00 882

Kremlinul a declarat luni că americanii capturaţi în Ucraina sunt "mercenari" angajaţi în activităţi ilegale şi trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru "crimele" comise, a relatat agenţia de presă rusă RIA, preluată de Reuters.

Dmitri Peskov

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a fost de asemenea citat de agenţia rusă declarând că Convenţia de la Geneva nu se aplică acestor bărbaţi deţinuţi întrucât ei nu făceau parte din trupele regulate. Ei au tras în militari ruşi şi le-au pus viaţa în pericol, a adăugat el, citează Agerpres.

Printre altele, Peskov a spus că jucătoarea americană de baschet Brittney Griner, care a fost reţinută în Rusia, se confruntă cu urmărirea penală, de asemenea potrivit agenţiei ruse de presă de stat RIA, preluată de Reuters.

"De ce ar trebui să o numim ostatică? Ea a încălcat legea rusă, acum se confruntă cu urmărirea penală', declară Dmitri Peskov citat de RIA într-un interviu acordat televiziunii americane MSNBC.

"Nu este vorba despre a fi luat ostatic", a insistat el.

Vedeta americană de baschet Brittney Griner se află în prezent în arest preventiv pentru transport de stupefiante în Rusia, unde venise să joace. Arestarea ei în februarie a trecut aproape neobservată în contextul declanşării ofensivei ruse în Ucraina, aminteşte France Presse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aveti perfecta dreptate
0
0
Au infiltrat fel si fel de trupe pentru a macelari civili si soldati, ca sa arate prostimii de la tv ''crimele oribile ale Sarbilor ''. La fel se intampla si in Ucraina.... Daca le iese pasenta , adio Ucraina Stat Independent , va fi o noua colonie a europenilor si americanilor...jaf la drumul mare ! Ca si exemplu , traim aceste clipe la noi acasa , Romania !
0
0
arde-i ,arde-i tu-le mama lor de yankei
0
0
cum sa fie mercenarii americani responsabili de crime? Niciodata!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367