REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Kylian Mbappe, cu gărzi de de corp în vizită la tatăl lui

Kylian Mbappe, cu gărzi de de corp în vizită la tatăl lui

Andreea VREJOIU 13 iulie 2023 | 00:00 656

Kylian Mbappe a mers însoțit de gărzi de corp în vizită la tatăl lui. Pentru a-și vedea familia, celebrul fotbalist a mers și cu o blindată militară. Iată ce a făcut sportivul în Camerun, dar și ce mesaj a transmis ulterior.

Kylian Mbappe, cu garzi de de corp in vizita la tatal lui

În mijlocul unor negocieri tensionate cu conducerea clubului PSG, Kylian Mbappe și-a făcut timp să viziteze țara de origine a tatălui său. Această călătorie specială în Camerun l-a transformat pe starul echipei pariziene într-un adevărat „lider de stat”, fiind însoțit de o coloană oficială impresionantă, inclusiv o mașină blindată militară.

Primele informații arată că scopul acestei vizite a fost de a se implica într-un proiect caritabil dedicat copiilor africani și de a aduce un zâmbet pe fețele lor. Cu toate că era în mijlocul unor negocieri intense și presiunilor din partea conducerii PSG, Mbappe a luat o pauză și s-a îndreptat către satul natal al tatălui său în Camerun. Acolo, el a fost întâmpinat ca un adevărat erou și a fost tratat cu respect. Autoritățile locale și-au mobilizat forțele pentru a-i asigura protecția și siguranța, garantându-i o prezență oficială în întreaga sa vizită. Cu inima plină de bunătate și generozitate, Mbappe a petrecut timp alături de copiii din Camerun, organizând sesiuni de fotbal și baschet. A fost o oportunitate extraordinară pentru acești tineri entuziaști să joace alături de idolul lor, să învețe de la el și să se bucure de momente de neuitat.

Mbappe a fost o prezență luminoasă și inspirațională, transmițându-le mesajul că visele lor pot deveni realitate și că nimic nu este imposibil cu muncă și determinare.

Chiar fotbalistul a mărturisit că s-a simțit onorat să se întoarcă în țara lui de originie, pentru a fi aproape de familia lui, conform spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sotia lui a fost barbat?Este ?sau acum este doar femeie?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468