REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Kylie Jenner a dat o petrecere ca-n basme pentru aniversarea fetiței ei

Kylie Jenner a dat o petrecere ca-n basme pentru aniversarea fetiței ei

Valentina CAMARA 3 februarie 2023 | 00:00 340

În familia Kardashian-Jenner zilele de naștere sunt ocazii perfecte pentru organizarea unor petreceri fastuoase, iar Kylie Jenner păstrează tradiția și în cazul fiicei ei. Micuța Stormi Webster a împlinit 5 ani, iar mama ei i-a decorat casa ca-n basme și i-a organizat o petrecere perfectă pentru orice copil.

Kylie Jenner a dat o petrecere ca-n basme pentru aniversarea fetitei ei

Kylie Jenner este mama unei fetițe de 5 ani. Fiica vedetei americane a împlinit deja vârsta de 5 ani, iar celebra ei mamă i-a organizat o petrecere aniversară cu baloane multicolore care au umput casa imensă a mogulului din industria cosmetică.

Kylie Jenner, petrecere cu mii de baloane pentru fetița ei

Vedeta de 25 de ani a umplut, la propriu, casa sa din Los Angeles cu baloane în culori vii și în diverse forme, miercuri, când Stormi a împlinit 5 ani. Kylie a postat mai multe clipuri video și fotografii, pe Instagram, în care arată cum a surprins-o pe micuță de data acaesta.

„Să înceapă aventura aniversară cu unicorni curcubeu”, a scris Kylie Jenner într-un clip în care filmează dormitorul plin de baloane la fetiței ei. Un balon multicolor în formă de unicorn și unul roz-metalic cu cifra 5 apar, de asemenea, în decor.

Într-o altă postare, Kylie arată unul dintre cadourile primite de către fiica ei: un coș alb și roz plin de dulciuri, învelit și decorat cu o fundiță roz.

Cu două săptămâni în urmă, vedeta a postat un colaj cu o poză în care apare ea când era mică și una în care apare Stormi. Bruneta este impresionată de cât de mult îi seamănă fetița.

Petrecerea în familia mogului a început azi, dar va continua și mâine, când ea și rapperul Travis Scott îl sărbătoresc pe fiul lor, Aire, care împlinește un an. Băiețelul s-a numit inițial Wolf Jacques, dar părinții lui s-au răzgândit și s-au gândit la un alt nume o perioadă, până când au decis că va fi Aire, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272