REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Kylie Minogue va susţine o serie de concerte în regim de rezidenţă artistică în Las Vegas

Kylie Minogue va susţine o serie de concerte în regim de rezidenţă artistică în Las Vegas

A.F. 29 iulie 2023 | 00:00 211

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue va susţine începând din 3 noiembrie o serie de concerte în regim de rezidenţă artistică în clubul Voltaire din cadrul hotelului şi cazinoului The Venetian din Las Vegas, informează revista Variety.

Kylie Minogue va sustine o serie de concerte in regim de rezidenta artistica in Las VegasKylie Minogue, sursa foto: Kylie Minogue / Twitter

Celebra artistă pop, în vârstă de 55 de ani, a făcut acest anunţ joi după-amiază într-o conferinţă de presă organizată la Pendry Hotel din West Hollywood. Biletele pentru această serie de spectacole vor fi puse în vânzare pe 9 august.

"Am cântat de câteva ori în Las Vegas, însă doar în cadrul unui turneu, atunci când am susţinut turneul 'Showgirl' în 2004 - şi atunci mi-am spus: 'oh, acest spectacol chiar seamănă cu un show din Vegas'. Apoi, am susţinut turneul 'Aphrodite', care a inclus concerte cu multe fântâni arteziene. Eu şi echipa mea ne întrebam mereu: 'De ce nu facem un astfel de spectacol în Las Vegas? Va trebui să facem acest lucru la un moment dat'", a declarat artista australiană în timpul conferinţei sale de presă, citează Agerpres.

Kylie Minogue a dezvăluit pentru fani şi câteva informaţii despre viitoarele sale concerte în rezidenţă, spunând că acestea vor fi o combinaţie între "momente intime" şi "lucruri strălucitoare".

Anunţul vedetei pop a fost făcut la scurt timp după succesul de care s-a bucurat în această vară cântecul ei "Padam Padam" şi înaintea lansării mult aşteptate, pe 22 septembrie, a noului ei album de studio, "Tension". Cântecul "Padam Padam" a reuşit să creeze conexiuni între generaţii diferite de ascultători şi a devenit un fenomen pe TikTok, iar producătorul muzical Jamie Nelson, un prieten vechi al cântăreţei australiene, a dezvăluit că noul album "Tension" ar putea conţine numeroase hituri şi are un stil "mai electronic" decât precedentul material de studio al vedetei, albumul "Disco", lansat în 2020.

Kylie Minogue s-a remarcat mai întâi ca actriţă în ţara ei de origine, Australia, după ce a jucat în serialul TV "Neighbours" în anii 1980, înainte să devină un star pop cu ajutorul unor cântece ritmate şi foarte populare, precum "I Should Be So Lucky", "The Loco-Motion", "Hand on Your Heart" şi "Can't Get You Out of My Head".

Ea a făcut parte şi din juriile emisiunilor de televiziune "The Voice UK" şi "The Voice Australia".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468