REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

La 23 August, STRĂZILE sunt ASFALTATE cu NOROI

La 23 August, STRĂZILE sunt ASFALTATE cu NOROI

Replica API 15 decembrie 2020 | 00:00 1864

După cantitățile însemnate de precipitații din ultima perioadă, localitatea constănțeană 23 August arată ca un sătuc uitat de lume undeva în vârf de munte. Cetățenii s-au săturat să se aventureze zilnic prin noroaiele și gropile pline de apă de pe străzi așa că își striga disperarea la orice colt de stradaă, dar, și în mediul online.

Locuitorii localității 23 August se confruntă cu mari probleme la nivelul infrastructurii și cum în ultimele zile, a plouat destul de mult s-au format din nou noroaie și, totodată, gropile au fost acoperite cu apă. Locuitorii au ajuns la capătul puterilor. Sunt supărați și apelează la autoritatea locală să remedieze problemele lăsate în urmă de firma ce s-a „ocupat” de pietruirea străzilor.

„Acum ceva luni mă certam cu reprezentanții firmei care s-a ocupat cu "reabilitarea" drumurilor din urbe. Ei îmi ziceau că sunt nebun, eu îi acuzam că fac lucrări de mântuială. Timpul, ploaia și legile fizicii mi-au dat dreptate mie. Străzile noastre proaspăt pietruite după montarea canalizării, arată ca pomul de Crăciun. Oamenii, care de care mai inventivi, au decorat gropile cu ce au avut la îndemână. Crengi, cauciucuri vechi au crescut din noroi și piatră pe străzi. E feeric la noi în comună.

Aproape îmi vine să zâmbesc, dacă nu m-ar buși plânsul. Cum ar fi fost dacă firma aceea de construcții ar fi compactat pe bune șanțurile, dacă și-ar fi făcut și ei treaba așa cum scrie în caietul de sarcini sau dacă cineva de la primărie ar fi supravegheat calitatea lucrărilor? Dar nu, pe toți i-am durut la bască. Știu ei mai bine. Or fi știind, dar n-au făcut” a declarat un constănțean.

Menționăm că primarul din 23 August este Mugur Viorel Mitrana.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce a facut mugur in 23 august nu a facut nimeni in judet asa ca lasati omul sa faca treaba care a inceput o
8
1
NU AVEM APA APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII - TOATA ZONA CASA CASATORIILOR ARE APA SI CALDURA CU PORTIA 2 ZILE DA 2 NU! NU MAI SUPORT
2
2
Lucrarile de mantuiala se fac numai pentru ca receptia lor este asigurata din vreme,conform intelegerii la un sprit ,intre prestator si beneficiar. In primul rand se calculeaza parandaratul si daca se nimereste ca lucrarea sa si tina macar o luna,e in regula. Dupa aia,niste maraieli o saptamana si gata,banii raman la ticalosi si strazile cu gropi .Cine crede ca nu se stie asta si nu se face asta si la nivel mai mare,cu stiinta liderilor de stat si de partid cum dracu or mai fi,e naiv. Asa se lucreaza in Romanica.Populatia oricum e de mamaliga si nu protesteaza decat pentru prostii.
3
0
Nu vrea Mugur sa dea bani la presa?
9
0
Mentionam ca si noi stim cine e primarul comunei si stim si cine e postacul de serviciu vesnic nemultumit dar ca niste profesionisti ce sunteti, nu trebuia, cumva, si un punct de vedere din partea administratiei in articolul asta?
13
2
La Techirghiol ce sa mai zicem. Lucrari incepute, neterminate. Lucrarile la gaz erau in avans cu doua luni. Acum ne spun intarziere de doua luni. Realitatea e alta de cinci luni.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212