REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

La aniversarea de 47 de ani, Dragoș Dolănescu a sărbătorit în Costa Rica

La aniversarea de 47 de ani, Dragoș Dolănescu a sărbătorit în Costa Rica

Valentina CAMARA 24 noiembrie 2022 | 00:00 311

Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, a împlinit vârsta de 47 de ani, în data de 19 Noiembrie. Acesta locuiește de mulți ani în Costa Rica și a decis să își petreacă ziua de naștere acolo, alături de familie.
La masa petrecerii, invitații au servit sarmale și mămăligă, ca acasă, în București. Bărbatul a primit o mulțime de cadouri, însă ce mai special a fost din partea surorii sale.

Dragoș Dolănescu

Fiul cel mic al regretatului artist, Ion Dolănescu, a petrecut împreună cu cei doi băieți ai săi, care i-au adus zâmbetul de buze în această zi specială. Ștefania, pe numele său de alint Fify, i-a pregătit un tort cu frișcă, de casă, pe care l-a ornat cu bomboane colorate.

Dragoș Dolănescu a sărbătorit ziua de naștere în familie

La aniversarea de 47 de ani, Dragoș Dolănescu a petrecut în familie, cu sarmale și mămăligă, preparate de mama sa, Margarita Valenciano. Femeia a învățat să pregătească preparate tradiționale românești, când a venit să studieze medicina. Aceasta a locuit împreună cu Dragoș Dolănescu 11 ani în România.

La petrecere au fost prezenți cei doi fii ai săi, Ion și Darius, soția lui, dar și mama și sora sa.

„ Am petrecut românește, în familie, cu cei dragi. Ion și Darius m-au ajutat să suflu în tort. Mama mi-a făcut sarmale și mămăliguță, ca în România. Fify, sora mea a făcut tort. Băieții m-au ajutat să suflu în tort. Am râs, am glumit și am depănat amintiri”, a mărturisit Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu nu a mai vizitat România din anul 2018

Fiul regretatului artist, Ion Dolănescu, vrea să vină în România. Acesta nu a mai fost în țară din anul 2018, atunci când a fost invitat la Palatul Cotroceni, de actualul președinte. Klaus Iohannis, l-a invitat pe bărbat la un eveniment cu românii din diaspora, cu care țara noastră se mândrește.

Dragoș Dolănescu este pasionat de politică și în urmă cu 4 ani a fost deputat în țara mamei sale. În luna mai i-a expirat mandatul și s-a întors la meseria sa de bază. Acesta și-a redeschis cabinetul său de psihologie, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272