REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
14.9° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

La centrele comerciale PARCHEAZĂ mulți 'HANDICAPAȚI' cu BOLIZI de LUX

La centrele comerciale PARCHEAZĂ mulți 'HANDICAPAȚI' cu BOLIZI de LUX

Replica API 15 decembrie 2020 | 00:05 4914

Șoferii care parchează neregulamentar se găsesc peste tot, însă unii chiar întrec limitele decenței. Dacă au mașini bune, unele chiar de lux, consideră că au şi dreptul să parcheze unde vor ei, chiar dacă încalcă legea. Astfel de specimene se întâlnesc zilnic pe străzile din municipiul Constanța, și mai cu seamă în parcările subterane ale marilor magazine.

Nesimțirea unora nu are limite, iar disciplinarea unora este încă greu de realizat. Așa se face că nu există zi în care să nu fie depistat câte un individ care parchează cum îl taie capul, dar numai corect nu. Centrele comerciale dispun de foarte multe locuri de parcare însă, iată că unii „șmekeri” aleg să îi doară în cot de lege și de bunul șimț şi și-au lăsat bolizii, unde în altă parte decât pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

Așa s-a întâmplat și în cazul a doi indivizi, șoferi de BMW, respectiv Audi care și-au lăsat mașinile pe locuri de parcare ce erau destinate persoanelor cu dizabilități, fără să le pese absolut nimic, dând dovadă de lipsă de bun simț. Aceștia nu sunt singurii care au „simțit că au un handicap”, fiind surprinși și alți șoferi constănțeni în această ipostază.

Cel mai probabil, dacă s-ar înăspri controalele, astfel de specimene s-ar gândi de două ori înainte să încalce legea şi regulile de bun simţ.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar in loc sa gandesti mai bine parchezi pe locuri rezervate persoanelor cu handicap daca tii la masina ta faci si tu cum procedam si noi astia care gandim. Parcam mai la margine unde putorile nu parcheaza ca e de mers mult pe jos. Scuze gasim mereu in loc sa ne adaptam si sane civilizam. Solutia in Romania pentru persoane ca voi sunt sa va rupa cu amenzile.
0
0
Toti parcam pe locurile alea pentru ca locurile care nu sunt pt persoane cu handicap au fost trasate pe dimensiunile unei biciclete pentru ca nu ai loc sa deschizi usa sa te dai jos din masina fara a lovii usa masinii de langa tine si nu odata am patit sa ma trezesc ch vopseaua sarita sau gauri in usa din cauza ca sunt oameni inculti care deschid usile la masini pana ti o trateac de usa ta si e logic ca e mai convenabil sa parchezi acolo
4
8
Astea le numiti masini smechere?! Vechituri... In privinta parcarii pe locurile destinate persoanelor cu handicap atat e mintea lor! Needucati si obraznici! Sa-i fereasca Dumnezeu sa aiba vreo pers cu handicap insa daca ar fi avut-o sa fi vazut ce circ faceau daca locul era ocupat de un alt smecher ca ei...
6
2
Este evident ca nu poti sa traiesti civilizat intr-o comunitate unde exista astfel de specimene. Lipsa educatiei este principala cauza... O forma de handicap probabil au daca nu este oficial probabil handicapul este legat de nivelul de inteligenta...
9
1
pentru handicapati, dupa ce ca sunt niste atarnache, o povara de gatul societatii, le mai dam si zeci de locuri de parcare gratuite in buza mall-ului. Sa tot fii handicapat. Ce-ar fi sa mai taiati din ele, da-le dracului, 5-10 locuri la mall ajung.
5
11
Poate ca sunt cu handicap si voi nu stiti .
5
7
Mehmet, ai fost refuzat?
0
3
mai da o in plm de stire in constanta daca sunt 15 handicapati cu auto si locuri rezervate cacalau de parca si d au intalnire toti la acelasi mall..si mai da i in plm si pe handicapati ca unii se descurca mai bine decat multe pitii care au supt o scula ptr o masina ..si au asumat ca vor carnet si auto mai dale n PLM de minoritati sufera majoritatea ptr niste impresari creatori de opinie ..pulimea ar trebuii sa i atitudine ..
3
12
Bmw ala e a lu o grasuna , un ponei mic ai gras
7
2
carutele alea sunt preferatele mecanicilor. Mecanicul de audiuri vechi e stiu ca are telefon cu suprataxa numa daca suni iti ia 100 euro din cont.
7
0
Bolizi de lux??
6
0
NU AVEM APA APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII - TOATA ZONA CASA CASATORIILOR ARE APA SI CALDURA CU PORTIA 2 ZILE DA 2 NU! NU MAI SUPORT
4
2
Machedoni spurcati! Cea mai jegoasa natie..numa sa dea cu grebla si sa traga pe cosor! Sa va fwt femeile ba machedoni jegosi !
11
2
Te pricepi si la masini
1
2
Astia de replica nu stiu care e diferenta intre bolizi de lux si cotete in poze se vad cotete de cel putin 10 ani si maxim 8.000 Euro
9
0
CT69YAO E Mucana Cocor pe numele de familie
7
5
Nesimtirea e cel mai mare handicap. Asa ca bolnavii din imagini au tot dreptul sa ocupe locurile special amenajate pentru ei.
15
1
Si bolizii unde sunt?!
10
1
Ridicati masinile sau ardeti niste amenzi serioase si nu se va mai parca asa. Romanul stie doar de frica, bun simt si respect nu mai exista de mult. Atata timp cat nimeni nu le face nimic, asa vor parca in continuare.
14
2
este raiul cocalarilor. Azi noapte au urlat boxele si tiganii, mai ceva ca inainte de pandemie. Politia stie sa se vaite, ca de, este depasita numeric, ca are lefuri mici, ca iese tarziu la pensie... Avem legi dar nu are cine sa le puna in aplicare! Reformati politia, aduceti politisti romani, scoliti in strainatate. Si numiti-i sefi, direct!
15
2
audiu e a lu una da asa e la tara a scapat fata la oras
7
3
Ala cu Hyundaiu alb ...baaa ne faci de rusieee maaa....ia ti un haudi sau bmw fratele
15
2
Ce aveti mai cu acesti cocalari cu cotetze nemtesti? Daca ei sunt retardati mintal nu se cheama ca sunt handicapati? Inseamna ca au parcat corect!
14
1
Astia sunt bombardieri
3
2
Machedoni nenorociti...ati vandut oile si gumarii si acum aveti BMW si Audi...
17
4
95% din aia cu bmw sau audi sint handicapati din start!au niste gioarse numai coaja de ele,scot fum,n.au vazut service neam de neamul lor,saraci care au bani de o punga seminte si benzina 50 lei.Cind ii veziscrie pe eisint prost,sint taran,ocoleste.ma! ii vedeti aliniati la handicapatidar ei sint doar prostani si nesimtiti bouari.sau ele,maimutele panarame!
17
2
Corect ya-ni-o.....
6
5
Pai astea sunt masini? Sigur astia sunt niste cocalari anafabeti, tatuati si cu burta, dar care merg la sala si traf de fiare si se cred smekeri. Banuiesc cs au si barba...sa pice in pizda prosstele de 20 ani. Tara de cacat, oameninde cacat. Cate masini japoneze ati vazut voi parcatr asa? Galeti germane.
25
3
Ce e domne, asta e, daca aveau cu adevarat o problema ?
3
21
Stiri de doi lei
3
17
Acesta este un pamflet! Va rugam sa o tratati ca atare
3
16

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407