REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

La cerșit, cu un sugar în brațe, supravegheată de un „EL“, care stă la căldurică în mașină. Video

La cerșit, cu un sugar în brațe, supravegheată de un „EL“, care stă la căldurică în mașină. Video

Mirela PASCAL 21 noiembrie 2022 | 00:00 3050

Zilnic, în Constanța, și nu numai, observăm femei, fie în stradă, la poarta bisericilor sau în faţa magazinelor, cerșind mila trecătorilor, folosindu-se de proprii copii pentru a-și îngroșa veniturile. Uneori micuții dorm pe sânul mamei, în timp ce aceasta stă cu mâna întinsă, posibil nemâncați și neschimbați. Deși autorităţile îndeamnă cetăţenii să nu încurajeze această practică și să nu le dea bani acestor femei, pentru că locul copiilor nu este în  stradă, fenomenul a luat amploare. Zilele trecute, am surprins și noi în fața magazinului Penny o femeie cu un copil în brațe, aflată la mila trecătorilor. Ascuns într-un Logan nou cu numere de București, la căldurică, un bărbat, cel mai probabil concubinul ei și capul afacerii, o supraveghea și o dojenea... posibil nemulțumit că femeia nu-și face bine treaba.

La fiecare colț de stradă zărim câte un copil, o femeie, o bătrână...la cerșit. Din păcate, există situații când femeile cară după ele, cât e ziua de lungă, copiii, cei mai mulți sugari...nemâncați, neschimbați, în frig sau în caniculă. Pentru că o femeie cu un sugar în braţe are mult mai mare succes în a sensibiliza inimile trecătorilor să scoată ceva din portofel. Iar femeia din imagini este una dintre ele. Aflată în fața magazinului Penny, cerșetoarea stătea cu mâna întinsă în fața oricărui trecător care intra sau ieșea din magazin.

Mama cerșetoare, supravegheată de concubin?!

După mai multe ture, la un moment dat și-a făcut apariția un bărbat, aflat într-un Logan alb cu numere de București, nou, care stătea confortabil la căldurică. Individul a intrat în vorbă cu femeia, iar din gesturile acesteia ne-am dat seama că se cunoșteau. Bărbatul îi reproșa, probabil, ceva, iar tânăra mamă i-a spus la un moment dat, vizibil, supărată: ”Sunt aici, ce mai vrei?!”.

Video:

Este posibil ca bărbatul să fie ”capul” afacerii, iar mama cerșetoare...doar o simplă executantă.

Din păcate, cu astfel de situații de întâlnim frecvent, iar fenomenul a luat destul de mult amploare, pentru ca autoritățile să-l poată stopa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astazi am vrut sa dau o paine lui l**i de la Hergheli,Mangalia si mia spus cineva ca are peste doua miliarde in banca.Nu mai dati bani la cesetorii apti de munca.
3
0
unde sunt aia de la protectia copilului de o lasa pe asta sa ceara cu boracul pe strada printre masini? de aici nu iese nimic asa-i?
2
0
Pt Che Guevara:erau cu totii la inmormantarea fiului procurorului.Chiar,de ce nu se poate comenta la articolele cu sinuciderea lu’ fiu’ lu’ procuroru’?Cat de p******i puteti fi…
1
0
Mancați un cacat mai mare ca voi, stiri inventate
3
4
B114XHX - politia romana de ce nu face verificări?
6
0
ba da unde e politia locala si gaborii?iar la somn?ce faceti in sensul asta?cu fetele de pe varianta ce faceti?e plin de g****i corupti, de-aia se pleaca masiv din tara, aici nu mai ai ce sa faci
14
1
Nu dati bani nu numai tiganilor. Nu dati bani nimanui care cerseste si e in putere de munca.
10
0
cersitul mai ales la noi e o meserie veche , ca multe ...altele! ea nu se poate eradica decat prin locuri de munca pentru cei care pot ,azile sociale pentru restul iar copii in institutionalizati, scolarizati ,supravegheati de stat!
14
0
ttiganca asta facea si kaufland mangalia.Am ppizduit.o de citeva ori,lua toate masinile la rind.Nu cumparati si Nu dati bani tiganilor.I.am spus asta unui p***t care dadea bani uneia ce.i arata o poza de handicapat,si.imai si dadea unui borfas,ca banii se duc la un ttigaan cu decapotabila,nu ma credea.O intreba pe aia daca.i asa,ca era pproaste sa.i spuna.Ydioti romanii astia
17
1
Pentru unii ca ei,cei din psd nu vor sa mărească pensiile uniform!
11
0
De ce nu ii vede locala sau cei de la sector? E plin de politisti fomisti pe strazi dar vad doar ce le convine. Protectia copilului ce face?
14
0
Acei borati imputiti jegosi de t****i care cersesc ar trebui sa fie bagati la Racoare adica la inchisoare de domnii politisti si sa ii biciuiasca cu biciul pe spinarea lor pana crap/Mor ciorile imputite inchisoare
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212