6.2° Constanța Vin., 27 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6256
6.2° Constanța Vineri, 27 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6256

La City Mall, când nu te plouă, trebuie să ai grijă să nu-ți cadă tavanul în cap. Video

Cristina BĂRBUCEANU 5 decembrie 2022 | 00:00 3798

Când nu te plouă în City, trebuie să fii atent să nu pice tavanul pe tine! City Park Mall din Constanța este probabil unul dintre cele frecventate centre comerciale de la malul mării, și nu doar în weekend. Însă, mall-ul are și un trecut cel puțin zbuciumat, deoarece au fost cazuri când tavanul… a căzut, au fost inundații sau incendiu. Iar cei care ajung astăzi în centrul comercial, trebuie să fie cu băgare de seamă, să nu cumva să pice, din nou, tavanul, dat fiind faptul că, la intrarea dinspre lac, se fac lucrări de reabilitare la scara rulantă.

Lucrările la scara rulantă din City Mall

În urmă cu câțiva ani, tavanul magazinului Hermosa s-a prăbușit, o tânără fiind rănită, aceasta ajungând la spital. Anterior, plafonul a căzut în urma unui montaj instabil realizat de niște muncitori. Tragedia s-ar putea repeta oricând, din păcate.

Lucrările la scara rulantă din City Mall

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

La intrarea dinspre lac, în zona de fast food, lipsește o bucată din tavan, după cum se poate vedea și în imagini.

Afiș care anunță că zona este în lucru, fiind îngrădită

Accesul la scara rulantă din această zonă a centrului comercial a fost închis, dat fiind faptul că aici se fac lucrări.

Un reprezentant al centrului comercial a declarat: „Da, la scara rulantă, unde este intrarea dinspre lac, se fac lucrări, de aceea este și îngrădită zona”.

Lucrările la scara rulantă din City Mall

În trecut au mai existat probleme în mall, de exemplu când comercianţii au pus găleţi pentru a aduna apa scursă din tavan.

în 2018, în City ploua ca afară

inundația din City Mall

Lucrările la scara rulantă din City Mall

Video:

Update: Ce spun reprezentanții City Park?!

Ca urmare a articolului „La City Mall, când nu te plouă, trebuie să ai grijă să nu-ți cadă tavanul în cap” (replicaonline.ro) publicat în data de 05.12.2022, vă transmitem următoarele precizări și vă rugăm să actualizați materialul: Vă informăm că lucrările la scara rulantă din zona Food Court a centrului comercial se desfășoară proactiv, pentru a preveni uzura tehnică a acesteia și pentru siguranța vizitatorilor noștri. De asemenea, vă asigurăm că lucrarea se desfășoară cu autorizație de construcție emisă de autorități, iar normele de siguranță sunt respectate întocmai”, au transmis reprezentanții mall-ului.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

E un țaran mai jos care crede ca mărfurile din City sunt originale
1
0
Ma uit si citesc cu uimire cat de usor influientabili sunt uni care inghit stirile ca pelicani,in primul rand acolo se fac lucrari pentru schimbarea scarilor rulante se si vede cum a fost decupat tavanul in zona aceea. Dar ne meritam soarta cum spuneam
3
0
Ma repet, poate de aceasta data nu mai stergeti postarea: au refuzat semnarea unui Contract de publicitate cu voi?
6
0
de-au facut-o peste fosta parcare exterioara de pe Lapusneanu e construita din ra.hat la propriu, asa materiale de ca.ca.o si ieftineala parca esti la doraly.
2
0
Cu toate astea ''grajdul'' acela de mall nu duce lipsa de prostalai, pardon, clienti!
6
2
R. I. P Avocatul31
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
494234281137
5/49
288635422
joker
44191422011