REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

La City Park Mall se mai poate parca gratuit doar o oră! Video

La City Park Mall se mai poate parca gratuit doar o oră! Video

Replica API 19 mai 2022 | 23:15 5561

Centrul comercial City Park Mall a decis ca gratuitatea parcării să se reducă de la 2 ore, la o oră. Potrivit informațiilor noastre, această decizie a fost luată pentru că existau persoane care veneau să se plimbe în parcul Tăbăcărie și își ”uitau„ autovehiculele în parcarea centrului comercial. Reporterii Replica au încercat să afle ce părere au oamenii despre această reducere a timpului de parcare.

Foarte multe persoane profitau de spațiile de parcare din City Park, parcându-și autoturismele, chiar dacă nu vizitau centrul comercial ci se plimbau prin parcul Tăbăcărie. Ei bine, lucrul acesta nu mai este posibil, timpul de parcat gratuit fiind redus de la două ore la doar o oră, pentru a descuraja eventualii plimbăreți prin parc.

După expirarea orei gratuite, o oră de parcare costă 2 lei, pentru următoarele 3 ore, apoi urcând la 5 lei ora pentru următoarele 2 ore, cel care depășește șase ore de parcare urmând să plătească 10 lei pe fiecare oră.

Părerile constănțenilor sunt împărțite în această privință, majoritatea neștiind însă de această schimbare, care nu a fost afișată nicăieri în parcare, însă este pe tichetul care este eliberat șoferului. ”Sunt niște nemernici. Au luat bani de peste tot și ce au făcut? Eu am venit pentru Vodafone, și plec imediat. Îi dau dracului de nenorociți.„ a declarat o persoană nemulțumită pentru Replica. Există însă și persoane care sunt pe deplin împăcați cu aceast decizie: ”Nu mă deranjează această decizie pentru că eu vin doar la cumpărături scurte„ a spus altă persoană. Vă reamintim că pierderea tichetului de parcare vă scoate din buzunar 100 de lei.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ma duc la Cinema platesc parcarea?!? Pai filmul Avatar tine aproape 4 ore?? Vom merge la alt Mall in aceste conditii !
0
0
Mortii n cur de nenorociti! P**a o pune rumani mana pe par, jeguri imbuibate ce sinteti. Gatii matii de travestit din primarie.
1
0
Eu propun demolarea. Si-asa au mutilat parcul cu sikim mol
1
0
Mergem la Vivo Mall, acolo nu cer taxa de parcare.
0
0
E parcare privata, pot sa-si faca ce reguli vor.In Constanta, ptroblema e cu parcarile publice si fanteziile lui Feliciu si ale chitcanului de Istria.
2
0
Valabil si pentru cei din Tulcea, Galati, Braila
0
0
Vor disparea locurile de parcare de pe Lapusneanu si au mirosit afacere astia de la City mall. O sa faca parcarea 10 lei ora
2
0
Daca nu v-ati dat seama p**a acum bagati bine la cap. Constanta e un oras scump. Daca nu va convine, n-aveti decat sa plecati acolo de unde ati venit. Babadag, Slobozia, Calarasi, etc
0
0
O masura menita sa loveasca strict in ruptii in c**.
1
0
Aripa noua City Park, a fost construita pe spatiul unei parcari m**i care era destinata parcului. In 2014-2015 li s-a emis autorizatia de constructie si extindere a centrului comercial ocupand tot spatiul fostei parcari, au plantat 3 copacei sa ia ochii constantenilor...Niste escroci, au mancat spatiul vede si parcarea.... Dar va veni o zi cnd mallul va avea sorta restaurantului Bulevard... Rabdare!
0
0
asa o sa mai fie si clienti
2
0
in restul constantei se parcheaza gratuit doar jumatate de ora
0
3
O sa vedeti ca tot vor fi clienti . Cine merge acolo , sunt cei care isi permit . Oameni cu venituri mici si medii merg si isi fac cumparaturile in magazinele accesibile . In City preturile sunt pentru cei cu bani nemunciti .
0
0
marele mall, multe magazine sunt inchise, lumea nu il mai prefera. mai luati si taxa de parcare, si o sa mai vina doar babe si mosi sa se plimbe la aer conditionat.
0
0
Traiesti intr o dezinformare crasa. Acolo a fost restaurant Bulevard. Daca au taiat 5 copaci e bine.numai puneti botul inutil. Iar pt restul bagati la cap bine, ESTE PROPIETATE PRIVATA.FAC CE VOR.VREI SA VI ITI ASUMI NU VREI NU E BAI. DOMNU VIRGIL, DAR DESPRE PARCARILE PUBLICE GRATUITE PROMISE IN CAMPANIE CAND NE VORBITI?aaa,scz, n aveti voie ca va taie finantarea primaria prin felicia si vergil.impartiali pe reacu.
0
0
Daca i-ati fi intrebat si pe cei care vin la sala de fitness, ati fi aflat ca nemultumitii sunt in numar mult mai mare. Pe buna dreptate ! Nu ai cum sa te incadrezi in ora gratuita oricat de rapid si eficient ai vrea sa fii ! Referitor la obs ca isi lasau masinile in parcare si se plimbau in parc, sa nu uitam ca acolo a fost parc inainte de a fi parcare cu plata ...
5
0
Numai figuranti prin Constanta. Plin de branduri scumpe, BMW, Audi, VW, etc. pozand in felul a**a a persoane instarite. Dar cand e sa dea cativa lei de parcare, le tremura mana ca la Parkinson, ei fiind de fapt niste parliti si rupti in fund.
1
0
Ce voce sexi ai, Virgile, mi s-a sculat in timp ce urmaream videoul!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614