REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CNE Cernavodă, compania de stat din Constanţa în care aproape toţi şefii îşi au nevestele colege de muncă... unii și fiicele!

CNE Cernavodă, compania de stat din Constanţa în care aproape toţi şefii îşi au nevestele colege de muncă... unii și fiicele!

Replica API 16 august 2022 | 15:58 23069

Știați că există în Constanţa o firmă de stat în care aproape toţi şefii, mari și mici, au soţiile angajate tot aici, fiindu-le, deci, colege de muncă şi subalterne?! Pare greu de crezut, dar adevărat, că o societate de stat a fost transformată într-o mare familie! Dacă nu ați ghicit vă spunem: este vorba despre Centrala Nuclearelectrică de la Cernavodă, cu angajați ale căror salarii sunt printre cele mai bune din România. În unele cazuri, soţiile au salarii mai mari decât soţii lor.

Centrala Nuclearelectrica de la Cernavodă este plină de șefi, unul mai expert decât celălalt, dar cu un singur lucru în comun: soții/soțiile le sunt colegi/colege. Astfel, CNE Cernavodă a ajuns o ”familie mare și fericită”, singura companie de stat din Constanța, poate din țară, în care toţi şefii îşi au nevestele colege, și invers, dar şi salarii exorbitante.

Și actualul director, dar și fostul, cu soțiile la ”purtător”

Începem lista cu directorul CNE Cernavodă, Valentin Ovidiu Nae, absolvent al Facultății de Fizica din cadrul Universității București, specializarea Tehnologia Semiconductorilor. Și-a început cariera in cadrul Sucursalei CNE Cernavoda în 1986 in calitate de inginer fizician in cadrul Departamentului Radioprotectie. De-a lungul timpului a deținut funcții de operare si conducere, fiind seful secției control radiații, inginer operare principal specialist, operator camera de comanda, dispecer sef de tura Unitatea 1, Inginer Sef in cadrul Departamentului Sisteme de Proces, Director Operațiuni in cadrul SNN. Din 19.10.2020 deține funcția de Director al Sucursalei CNE Cernavoda, fiind responsabil pentru coordonarea activității de producție si a funcțiilor de Securitate nucleară.

Valentin Nae

Din funcția de director, potrivit declarației de avere din 2021, (n red. declarațiile pe anul 2022 al șefilor de la CNE Cernavodă încă nu au fost făcute publice) a câștigat, pe an 457.000 lei, echivalentul a 38.000 lei pe lună, adică peste 7000 de euro. Soția sa, Rodica Nae, de profesie inginer câștigă aproape 10.000 de lei.

declarație Valentin Nae

Fost directorul general al CNE Cernavodă şi fost membru în Consiliul de Administaţie al Nuclearelectrica, Ionel Bucur, câștigă din funcția de expert CNE 383.715 lei, iar soția Cristina Bucur, șef laborator, 186.328 lei. Precizăm că Bucur și-a dat demisia din funcția de director în urmă cu câțiva nai, atunci când a fost implicat într-un scandal penal monstru. DNA l-a trimis în judecată, sub control judiciar, pe Ionel Bucur, director suspendat al CNE Cernavodă, pentru mai multe infracţiuni de conflict de interese şi abuz în serviciu.

Ionel Bucur

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada decembrie 2007 - mai 2014, Bucur, împreună cu alți șefi din CNE, prin acţiuni sau inacţiuni concertate, au îndeplinit în mod defectuos sau nu au îndeplinit acte ce ţin de atribuţiile de serviciu, în mai multe rânduri, în legătură cu atribuirea unui acord-cadru, având ca obiect servicii specifice de protecţie fizică şi monitorizare pentru Centrala Nuclearelectrică Cernavodă. Într-un final, aceștia au fost achitați.

declarație avere Bucur

Directorul Timoftei și-a angajat și soția și fiica la CNE

Cel mai tare din parcare este Dan Timoftei, director de Operare, proprietarul a patru case în Constanta, București, Ploiești și Techirghiol și două terenuri în Seimeni și Techirghirol, dar și trei mașini câștigă 520.000 lei, echivalentul a peste 43.000 lei pe lună. Atât soția, cât și fiica, îi sunt colege.

Soția lui, Silvia Timoftei inginer câștigă 170.000 lei/an, în timp ce fiica Roxana, inginer la CNE, bifează anual 80.000 lei, echivalentul a aproape 7000 de lei pe lună.

declarație avere Timoftei

Valerian Sorin Ghelbereu este director Direcția Proiecte Strategice, înlocuitor de drept Director CNE, proprietarul a trei terenuri și trei case, câștigă 551,395 lei pe an, echivalentul a peste 45.000 lei pe lună, adică 9.000 de euro. La acest venit, se adaugă și cel al soției, angajată tot la CNE Cernavodă, în funcția de subinginer operare, în valoare de 159 400 lei pe an, adică peste 13.000 lei pe lună.

declarație avere Ghelbereu

Cristian Predescu, inginer Sef Departament Planificare Strategica si Achizitii (DPSA), câștigă anual 202,264 lei, în timp ce soția Laura Valentina Predescu, șef serviciu, câștigă 121 738 lei.

declarație avere Predescu

Cristian Tiron, inginer șef, câștigă anual aproape 414.000 lei, adică 34.500 lei pe lună, echivalentul a 7000 de euro, în timp ce soția Ileana Tiron, și ea șef, dar la Serviciu Achiziții Servicii si Lucrări, câștigă aproape 180.000 lei pe an, echivalentul a 15 lei pe lună.

declarație avere Tiron

Un alt șefuleț, Viorel Păduraru care are și soția angajată la CNE Cernavodă câștigă anual 207.118 lei, la care se adaugă și venitul soției în valoare de soția 123.116 lei. Ionel Dimofte, șef serviciu DCL, câștigă anual 441.315 lei, iar soția aproape 91.000 lei. Lista șefilor care au soțiile angajate la companie continuă cu Mihai Adrian, director de producție, care câștigă anual 503.313 lei, iar soția aproape 107.000 lei.

Nu numai șefii au soțiile angajate la CNE Cernavodă, și angajații fără funcții mari de conducere, cum este cazul lui Nicușor Dascălu, DST Coordonator, care câștigă 372310 lei anual, în timp ce soția Mirela Mariana Dascălu câștigă 139.000 lei. Sau cum este cazul lui Ion Popescu, dispecer coordonator, care câștigă 403.273 lei anual, în timp ce soția Marinela Popescu câștigă 115. 758 lei

declarație avere Dascălu

Unele soții câștigă mai mult decât bărbații lor

Există, însă, situații în care soțiile câștigă mai mult decât soții lor, așa că, măcar la locul de muncă, se pot considera mai presus decât partenerii de viață. Georgeta Ionescu, de exemplu, șef Serviciu Financiar la CNE Cernavoda, câștigă anual aproape 200.000 lei, în timp ce soțul Marian Ionescu câștigă anual 127.000 lei.

declarație avere Ionescu

Horaţiu Ionescu este şi el inginer şef la CNE, cu salariu anual de 340.000 lei, mai puțin decât al soției, care bifează anual 350.000 lei, mai mult decât soțul său.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Conflict de interese, abuzuri in serviciu, o bibliografie stufoasă pentru a fi inaccesibilă celor din afara "familiei" și pentru a permite angajarea celor apropiați, care au deja subiectele, corupție, etc. Poate, ar fi binevenita o anchetă amănunțită a organelor abilitate și ziarului!
0
0
REPLICA STERGE SI MESAJELE DESPRE INFRACTORUL MAURER,FINUL SAU PRICOP PETRUT SI INFRACTOAREA JURISTA IANOS CRISTINA CARE FAC EVAZIUNE FISCALA SI SPALARE DE BANI.AU LUAT AVANSURI LA OAMENI PE APARTAMENTE, LE AU CHELTUIT SI NU MAI AU CU CE SA CONSTRUIASCA BLOCURILE PROMISE CLIENTILOR.CAND II SALTA PROCURATURA PE INFRACTORII ASTIA TREI.DE CE CHELTUIE AVANSURILE CLIENTILOR?NU ESTE LEGAL?POCAITULE MAURER UNDE ESTE CAPITALUL GERMAN CU CARE TE LAUZI? LA C***E IN TENERIFE!
1
0
Ptr 14:32 , sunt in cne de 20 ani si ai dreptate, operare, mentenanta si tehnic, restu acasa luati bani degeaba gen depart radioprotectie care poate sa plece cu tot cu virginu de nedelcu
3
0
S-a dovedit acum 2 ani ca unitatile merg si cu maxim 600 de oameni. Restul sunteti de umplutura,nu aduceti plusvaloare!
0
0
Ce de ofuscati pe aici ,si de partea conducerii si de partea fraierilor.Daca ati da din gura si la sedinte la cum dati aici poate s-ar face treaba mai cu talent. Dar acolo bagati toti capul sub masa din cauza incompetentei. La un angajat de valoare mai atarna inca 3-4 pe langa precum capusele. Si uite asa merge treaba.
0
0
Comentacii de mai jos...la munca cinstita nu la intins mana. Ati stat la propriu angajati la cne, nu ati prestat nimic,dar va luati de colegii vostri care promoveaza
0
0
O sa iti placa la tribunal
0
0
Sunt curios cine e sursa din interior frustratul sau frustrata care probabil sta pe salariul initial ca nu a fost in stare sa promoveze
0
0
Nu o sa poti sterge tu cat scriem noi
0
0
De ce M****a stergi mesajele?
0
0
Cred ca 30 la suta din angajatii actuali isi merita locul si au obtinut jobul pe bune. Restul sunt neamuri, amante si pile. Cum este posibil sa fi anchetat de un guvern, pentru ca totul din jurul Centralei este un joc politic, achitat de alt guvern si apoi pus inapoi in functie pe si mai multi bani Aceasta situatie cu nepotisme si amante se regaseste peste tot in Romania, atat la Stat cat si in mediul privat. Aceasta este realitatea societatii r*****. Pana nu se va ajunge la colaps total, romanii vor tace si vor inghiti. Invidia si pupincuristmul este Lege.
0
0
Ziar de rahat,articol de rahat! Nu ati primit banii pe care i vreti.
0
2
Sinteti dusi ai
1
1
Pai Bucur era doctor docent... destept si capabil. La polul opus ...
2
0
veniti la primaria cuza voda sa vedeti numai neamuri ale primarului viorel dulgheru care a acaparat satul toti lucreaza pentru el din primarie pana la tirurile lui si depozitul de lemne ,de unde atatea bani sa ti im spate o armata de oameni .HAI CU DNA SA VEDEM .***.
1
0
Exact ca la penitenciarul poarta alba toti sefii au nevestele angajate acolo sau la spitalul penitenciar
1
0
familii sunt in snn si va dau cateva exemple.Bojici,pircalabescu,ghelbereu,coman viorel,s.a.m.d.Nu are loc un om cinstit precum cainii intr o gasca straina.
4
2
Nu stiti nici 10% din adevar. Buba este mult mai mare. Cam 10 familii taie si spanzura. Daca esti intre alesi e bine, daca nu, muncesti sa platesti impozite, facturi si taxe. Statul roman este teren de vanatoare pentru smecheri.
2
0
"Uai... astia's dusi uai.. nu stie ce vor.. ei crede ca.., nu mai zic nimic la masa asta... aia de dupa gard crede ca e usor sa pe instalatie... inainte eu faceam ordinea, banii era la mine. Ii aranjam bine, ca pe dccx.
1
0
Pai, daca e pe banii prostilor!
0
0
Timoftei,Ghelbereu,Negoiescu,Mihaila,Prodan,Catrangiu pensie si salariu in acelasi timp , fiecare ia aproape 70.000 de lei lunar ...nu se mai satura rumanii
1
0
Spuneti ca sunteti un ziar cu atitudine si bine informat. Bine informat pe dracu. Sa va dau cateva informatii corecte: Horatiou lonescu este iesit la pensie de cativa ani, sotia lui lucreaza in EAU de prin anul 2016. De asemenea, Mihai Adrian este iesit la pensie, sotia lui iesita la pensie. Ion Popescu nu mai lucreaza la CNE Cernavoda, si-a dat demisia demult si lucreaza in EAU. Daca tot scoateti acest articol in fiecare an, mai actualizati-I si voi, ziar "bine informat".
2
0
Spuneti ca sunteti un ziar cu atitudine si bine informat. Bine informat pe dracu. Sa va dau cateva informatii corecte: Horatiou lonescu este iesit la pensie de cativa ani, sotia lui lucreaza in EAU de prin anul 2016. De asemenea, Mihai Adrian este iesit la pensie, sotia lui iesita la pensie. Ion Popescu nu mai lucreaza la CNE Cernavoda, si-a dat demisia demult si lucreaza in EAU. Daca tot scoateti acest articol in fiecare an, mai actualizati-I si voi, ziar "bine informat".
22
0
Deja s-au atacat cate unii de a disparut shareul de pe Romania Nucleara?!
0
0
dlor.angajati...can lucram la CNE. Cernavoda, in urma cu vreo 30-35 ani, cand vedeai o masina Dacia prin parcari era fericire...adica o masina luata numai din sudoarea muncii de ani de zile..priviti acum parcarile CNE. CERNAVODA..te ia ameteala...ti se taie respiratia...te taie..KAKAREA...masini de miliarde de euro...DE UNDE???stiti voi de unde...
2
1
Cam subtire. Altii au angajat veri, nepoti,cumnati, amante, unchi. Acasa a ramas pisica, catelu si purcelu. La noi ca la nebuni.
1
0
ca asta este tara poolii. Mwie !
1
0
Era normal sa imi angajez amanta cea care pupa cainii in cur cand se imbata apoi ma pupa pe mine pe gurita.
2
0
Am auzit ca in curand vor fi plecari in masa. Asta asa ca barfa. Succes cu recrutarile
1
0
La comentarii au si aparut pupincuristii
2
0
Daca scormoniti mai in profunzime , o sa aveti surpriza sa gasiti si amantele . In toate institutiile statului intanlim asa ceva . Asa ca nici o mirare . Daca este bal , bal sa fie .
0
0
Toti branzarii lucreaza acolo .. sa ne fereasca Dumnezeu de un incident, la cat de capabili sunt astia angajati, va fi mai rau decat la Cernobal
2
0
PESTE TOT ESTE LA FEL!
2
0
Un articol de 2 lei ca si ziarul. Multi nu mai lucreaza de mult.
0
1
sa nu va bucurati...veti lua cu voi,exact ce-a luat si CEAUSESCU...Doamne ajuta...asa sa fie...
0
0
Majoritatea angajarilor sunt pe baza de PCR! Angajari politice sau pe baza de ciubuc. Nepotismul este in floare. Traim in Romania. Vai de capul nostru.
0
0
si la privati e la fel doar ca nevestele si copiii nu dau pe la munca sa le vada sclavii care comenteaza!
0
0
Pentru angajare la CNE se da testare si interviu. Sunt persoane care au trecut de testare si au picat interviul fara sa li se motiveze de ce. In schimb li s-a spus ca mai sunt pozitii pe care pot sa aplice, probabil ca au nevoie de candidati in sala ca sa demonstreze cat de transparenti sunt. In alta ordine de idei bibliografia pentru concurs e foarte complexa, pot sa pun pariu ca daca vreunul din ei este examinat nu e capabil sa recite vreo lege pe de rost.
1
0
multi din ei nici nu mai lucreaza acolo..despre ce vorbim?
0
0
Bv Replica pt acest articol! Ar trebui sa investigati si cum se desfasoara un "concurs" la cne pt ocuparea posturilor, cu grile rezolvate, trimise la "cine trebuie"..
1
0
nu s.a auzit de conflict interese pe la bugetari.ei doar sa fure bani aoa!
0
0
la raja si amantele nu numai nevestele
1
0
inseamna nu mai pot face teambuilding!
0
1
toate societatile de stat au devenit o mare familie,toti isi aduc copiii la caldurica ,s-a facut la tarom un studiu ca nu puteau sa concedieze 80 la suta erau familii,sot sotie copii nepoti matusi unchi etc,in romania unde sunt mai multi generali decat in armata americana,inclusiv ofiteri superiori,la nivel de 4 la 1 in favoarea noastra,noi neavand armata si neavand flota avem amirali garla
1
0
Eu zic s-o puneti pe M****a P****l director general. Ce ziceti? Ea e gata sa presteze pentru 3000 lei pe luna...
0
0
vrem sa vedem cum se autosesizeaza institutiile statului de drept, nu cerceteaza nimeni?
1
0
Spuneti ca sunteti un ziar cu atitudine si bine informat. Bine informat pe dracu. Sa va dau cateva informatii corecte: Horatiou Ionescu este iesit la pensie de cativa ani, sotia lui lucreaza in EAU de prin anul 2016. De asemenea, Mihai Adrian este iesit la pensie, sotia lui iesita la pensie. Ion Popescu nu mai lucreaza la CNE Cernavoda, si- dat demisia demult si lucreaza in EAU, iar pe sotia lui a cunoscut-o la CNE, nu a adus-o el. Daca tot scoateti acest articol in fiecare an, mai actualizati-l si voi, ziar "bine informat".
1
0
Sa nu uitam de pupincuristi. Sunt la greu.Mai o sacosica ,mai un gratarel, totul sa fie bine pt sefi si sa mai pupi o prima !
3
0
se stie de mult timp ca la centrala se intra pe pile si relatii de rudenie, sa nu uitam ca multi dintre ei sunt swingeri si faceau orgii cu nevestele in cabanele din spatele la campus
0
0
s a scumpit ...energia electrica, oamenii muncitori, pensionarii se ...forteaza s a plateasca jumate din salariile astora care strang averi fara numar! au vandut... curentul tarii la greu baetilor destepti , au castigat bani nemunciti cu ...sacul!
0
0
Stati linistiti ca 95% din personal au salarii sub media companiei. Sunt noi angajati care iau 2500 lei si au de invatat o gramada. E bine doar pe conducere.Restul isi cauta de munca prin alte parti.
1
3
La Timoftei ati uitat sa il puneti si pe ginere. Si sunt si multe altele
2
0
treaba merge leafa merge ,noi cu drag muncim.traiasca si sa mai creasca bugetul tarii,alimentat de privati,cala noi la bugetari vine 15 bagi cardul iei banu,lasa ca astilalti sint fraieri
1
0
aceasi situatie si la A.N.R SI AICI SANT ANGAJATI TOT ASA ,sot ,sotie,ginere,nora,neamuri s-au cuscrit intre ei,dai in unul urla toti,fiindca sant salarii frumoase si putina munca.
0
0
In ce tara j*****a traim - stat mafiot iar organele dorm.
2
0
Unde sunt averile de la cne ptr anu 2022? De ce nu sunt publicate pe site?
1
1
Ca la univ ovidius
0
1
Ati uitat sa mai marcati bon de masa de 50 lei pe zi,curent 300 kw luna,caldura mocca ,concedii de la sindicatul snn .De remarcat la concedii orice salariat isi poate lua si neamurile la Bran unde ssm are o vila de vacanta sa petreaca concediu pentru sume modice.Cine poate osu mi roade la fcne.
2
0
sau Mafia filiera tacerii...Mangleala pe la angajari.Nepotisme,matusi,nepotei,amante,etc.Nu ai SPAGA CORESPUNZATOARE GO !!!.ALO DNA IA MAI FACETI VERIFICARI.
1
0
Sa i fi vazut voi ,pe toti astia cand au venit in CERNAVODA , tot bagajul lor era in cate o punga de un leu care mirosea a salam , iar acum sunt cu nasurile in vant CA CAtargele bricului Mircea !
2
0
Cum e posibil ca hotul de Bucur care pe vremea lui nea Nicu era sef de coloana auto la CNE sa ajunga director si 20 de ani sa faca ce vrea, hotii, contracte pe sprinceana si multe alte gainarii dupa ce este trimis in judecata de DNA cu vreo 6-7 ani in urma sa se reangajeze mare expert tot acolo de unde fura. Vai de capul poporului asta!
1
0
La stat e cumetrie mare
3
0
Si???? Se ia vreo masura? De ani de zile este situatia asta. La fel si la Oil terminal...o mare familie.
1
0
Ptr 2022 declaratiile de avere de la cne nu o sa publicate ptr ca sa vada presa ce salarii au membrii conducerii care au si pensie mai nou si salariu lucru nemaivazut , se merge blat, replica sunati la cne cernavoda ptr ca pe net la 2022 sunt doar declaratiile de averee de la snn si fcne , vrem sa vedem ce salarii si ce pensii iau managerii...
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218