REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

La Cobadin au început lucrările de asfaltare. Iată ce firmă celebră a judeţului se ocupă!

La Cobadin au început lucrările de asfaltare. Iată ce firmă celebră a judeţului se ocupă!

Replica API 6 februarie 2018 | 00:00 479

Chiar dacă este luna februarie, la Cobadin au început mult aşteptatele lucrări de asfaltare a străzilor. Potrivit primarului comunei, Cornel Cocoş, este vorba despre 8 kilometri de asfalt, în localităţile Cobadin şi Viişoara, care au intrat într-un proces de reabilitare şi modernizare. O veste bună pentru localnici, putem spune, dat fiind că sunt multe străzi pe care nu se poate circula, după o ploaie mai serioasă sau după topirea zăpezii.

„Contractul a fost câştigat, prin licitaţie, de societatea Asfalt Dobrogea SRL. Vreau ca în primăvară să ne apucăm să pietruim în localităţile Negreşti şi Conacu. Mai ales spre Conacu este o şosea pietruită de cinci kilometri şi jumătate care, din doi în doi ani se strică. Dacă nu intervenim cu asfalt, degeaba am mai recondiţionat-o”, ne-a declarat primarul. Tot el ne-a precizat că a primit sprijin şi din partea Consiliului Judeţean Constanţa.

„Să sperăm că, aşa cum ne-a ajutat şi cu pietruirea, domnul preşedinte al Consiliului judeţean, Horia Ţuţuianu care, ori de câte ori am deschis gura, ne-a auzit şi ne-a ajutat, sperăm să ne ajute şi acum. De luni ne apucăm să turnăm asfaltul aici în Cobadin şi Viişoara, după care urmează Negreşti şi Conacu”, a mai declarat Cornel Cocoş, primarul comunei Cobadin.

Potrivit acestuia, valoarea proiectului se ridică la un milion de euro, bani obţinuţi prin accesarea de fonduri europene. În ceea ce priveşte firma care a câştigat licitaţia şi care deja şi-a adus utilajele în zonă, este vorba despre o societate cunoscută în judeş - SC Asfalt Dobrogea SRL, care a fost înfiinţată în urmă cu 10 ani. De precizat că aceeaşi firmă deţine o parte din staţia de asfalt de la Ovidiu. Firma Asfalt Dobrogea SRL a mai câştigat, în decembrie 2016, licitaţia pentru reabilitarea străzilor şi drumurilor din localitatea Valu lui Traian.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asfaltarea asta este meritul lui Telehoi.
7
0
str Feroviarului se va asfalta candva ????
0
1
Telehoi nu a facut nimic in ultimul mandat.
1
3
nu credeam ca o sa traiesc sa vad cobadinu asfaltat
2
0
Ai uitat primare sa spui ca fondrile pentru asfaltare au fost obtinute de fostul primar Telehoi. Nu te mai lauda cu munca altuia.
7
2
Str.Prepelitei se afla in vizorul promarului!!!????
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212