REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

La Constanţa, ca la Amsterdam: două sex shop-uri pe o singură stradă

La Constanţa, ca la Amsterdam: două sex shop-uri pe o singură stradă

Replica API 19 martie 2020 | 00:00 6714

Constanţa nu duce lipsă de sex shop-uri, existând o stradă pe care sunt două astfel de locuri care comercializează jucării sexuale şi alte accesorii.

Constanţa este în primele 10 porturi ale Europei, aproximativ 200 de nave tranzitându-l zilnic. Dacă în privinţa traficului de marfă, Constanţa nu poate să concureze cu marile porturi, iată că sunt alte domenii unde concurăm cu marile puteri. Amsterdam este cunoscut ca un oraş destul de libertin, faimos prin casele sale de toleranţă, unde fetele de consum stau în vitrină. Constanţa nu a ajuns încă la un astfel de nonconformism, însă primii paşi au fost făcuţi.

Strada Cuza Vodă se află în buricul Constanţei, lângă strada Ştefan cel Mare, o altă stradă renumită pentru locuitorii urbei de la malul mării. Dacă în Amsterdam cartierul este cunoscut drept Cartierul Roşu, strada Cuza Vodă ar putea fi denumită strada Roşie. Pe această stradă, aflându-se chiar faţă în faţă, tronează două magazine „ de vândut plăceri”. Cele două sex shop-uri, îşi desfăsoară activitatea de ceva timp în zonă, neducând lipsă de clienţi. Cei din zonă nu sunt deranjaţi de vecinătatea acestor stabilimente, însă nu vor ca strada pe care locuiesc să îşi câştige renumele de strada cu sex shop-uri.

„ E treaba lor ce vând acolo. Eu sunt femeie bătrână, nu îmi arde mie de sexuri d-astea. Decât să avem baruri şi scandalagii, mai bine aşa.” a declarat pentru ziarul Replica, o locuitoare din zonă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorbim de magazine cu produse pentru adulti,nu de bordeluri. Cine a scris articolul se gandeste sa ia premiul ,,Pulica'',pentru ca la Pulitzer se pot gandi doar jurnalistii adevarati.Ai fost in Amsterdam ziaristule si erai asa de nasol ca nici cu bani nu te acceptau tipele de acolo,asa ca ti-au sugerat probabil sa-ti iei o gonflabila. De aici si ciuda ta pe sex shopuri.
0
0
o stire de cacat de la un ziar de cacat, traieasca CUCU ca morcovul.
3
1
Replica ...inchideti cotetzul si mars acasa. Sunteti retarzi rau ...parca citesc un ziar de acum 30 de ani. Ce mortii matii de stiri sunt astea?
4
1
E, ai fost si tu la sex shop si ti-ai facut articol din asta. Mai bine zi ce ai luat !
6
1
Asta demonstreaza ca romanii au viata sexuala.
3
0
Hai ca ai scris un articol de ne-ai spart pe toti! Inteligent, miez....bravo domnule! Exemplu de jurnalist la zi cu toate noutatile si evenimentele din oras. Tine-o tot asa. BRAVO! Replica. sa-i mariti salariul prostanacului
6
1
Un articol de tot kkt-ul!!!
6
1
tranzit zilnic? Bai, tampitilor, nici Bosforul nu are tranzitul asta. Vai de steaua voastra, ca tare sunteti amarati in creier...
8
1
Si multe fete pe treaba produc pt tigani din spatele lor ai vazut tu tigan sa munceasca eu nu
5
1
Un articol de 2 bani! Odata sex shopurile sunt acolo se vreo 10 ani,apoi In Constanta nu este tranzitata de 200 de nave zilnic-ar fi batut toate porturile lumii si trei in privinta traficului de marfa concureaza cu marile porturi ale Europei! Si nu sunt pe Cuza Voda ambele sex shopuri! Dl Stoian ,de prin ce sat v ati aciuat in Constanta! Lasa ne frate si du te!
20
1
nu mai are voie omul sa croseteze?Si asta e interzis?
10
0
E clar ca duceti lipsa de subiecte. Aceste sex-shopuri sunt acolo de ani buni. Nu vad care este stirea de interes national
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212