REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

La doar 26 de ani, un recidivist a mai comis două tâlhării și s-a reîntors în spatele gratiilor

La doar 26 de ani, un recidivist a mai comis două tâlhării și s-a reîntors în spatele gratiilor

Replica API 20 iulie 2022 | 00:00 2108

Sali Șenol a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată în formă continuată. Sentința a fost dată pe 25 mai 2022 și nu este definitivă, pe 29 septembrie urmând a se judeca apelul. Bărbatul este acuzat că i-a smuls unui bărbat din mână 350 de lei, pe care acesta îi câștigase la păcănele. Apoi, șase zile mai târziu, i-a smuls unui minor, din buzunarul gecii, un telefon mobil marca Samsung Galaxy S21, iar pentru a-și asigura scăparea și pentru păstrarea bunului sustras, i-a aplicat victimei o lovitură cu palma în zona capului, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 4000 de lei.

Sali Șenol

Sali Șenol este cunoscut ca un cal breaz de oamenii legii, la doar 26 de ani, executând deja câteva pedepse, pentru furt sau tâlhărie. De această dată, la interval de o săptămână acesta a comis două tâlhării. Prima victimă a fost un bărbat căruia inculpatul i-a furat banii pe care acesta îi câștigase la un sală de jocuri. Astfel, după ce l-a pândit pe acesta în interiorul sălii și a văzut că a câștigat, Sali Șenol, a ieșit din sală împreună cu victima, și i-a smuls acestuia din mână 350 de lei. A doua faptă s-a petrecut chiar în ziua de Crăciun, când, fiind fără țigări și băutură, inculpatul a ieșit la vânătoare. Victimă i-a căzut de, data aceasta, un minor, căruia i-a furat un telefon, pe care l-a vândut ulterior cu 300 de lei.

La stabilirea pedepsei, instanța a avut în vedere faptul că inculpatul a acţionat după lăsarea întunericului, într-un loc public, sustrăgând persoanelor vătămate apreciate ca vulnerabile, prin smulgere, bunuri. Ulterior comiterii faptei a fugit de la faţa locului. Sali Șenol a comis infracţiunea în stare de recidivă postexecutorie, fiind condamnat anterior la la pedepse executate efectiv, antecedenţa penală a inculpatului relevând perseverenţa acestuia în conduita infracţională. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea inculpatului la 4 ani și 6 luni de închisoare. Decizia nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai vazut tagan sa munceasca?,astea se inbolnavesc imediat de munca.
0
0
Asta m-a polizat si pe mine cand eram mic!
0
0
Sa fi cuminte la puscarie sa nu te de-a aia afara
0
0
sa nu faci o prostie sa te scoata oamenii aia afara de acolo, unde mai ai tu mancare asigurata, servicii medicale de sanatate asigurate si gratis, casa ,masa, nici acasa nu e asa bine
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272