REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
12.5° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

La Eforie se bagă bani europeni în revitalizarea a 5 spații verzi

La Eforie se bagă bani europeni în revitalizarea a 5 spații verzi

Replica API 18 februarie 2019 | 11:30 351

Actuala administrație locală din Eforie nu se poate lăuda că a mutat munții din loc, ba, mai mult, se confruntă în prezent cu o creștere a texelor, situație însă explicată de primarul Robert Șerban ca fiind “din vina lăcomiei guvernanților”. Cu toate că nu sunt sesizate schimbări dramatice la nivelul orașului, statistic, Eforie a atras cele mai multe fonduri europene per cap de locuitor din regiunea de sud-est a Dobrogei: 1.800 de euro per cap de locuitor. În total, peste 20 de milioane de euro prin proiecte aprobate deja, dar care însă nu au devenit realitate pentru că durează proiectarea, durează licitațiile, iar abia apoi încep lucrările propriu-zise.

O chestiune care, spre exemplu, pare să nu-și găsească rezolvarea în orașul Constanța – și anume spațiile verzi, este pe cale să “explodeze” la Eforie: 5 terenuri amplasate distinct, trei dintre acestea fiind în Eforie Sud: strada Pescarilor, strada Albatrosului, strada Siretului și alte două terenuri amplasate în Eforie Nord pe bulevardul Republicii și în zona blocurilor de la intersecția străzilor Traian și 23 August vor fi revitalizate prin transformarea lor în zone de agrement și petrecere a timpului liber pentru comunitate.

“Avem la dispoziție 21.822.415,48 lei, fonduri europene, pentru reconversia terenurilor degradate în suprafață de 32.248 mp. La sfârșitul acestei săptămâni am semnat contractul de finanțare pentru cele cinci terenuri care alcătuiesc obiectul proiectului, respectiv intervenții de reabilitare vizuală, reconversie funcțională, reutilizare și transformarea terenurilor degradate în zone de agrement și petrecere a timpului liber pentru comunitate, dar și pentru turiști”, a declarat, în legătură cu aceste proiecte, primarul orașului Eforie, Robert Șerban.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe primar nu il ancheteaza nimeni in trei ani sia luat cinci hoteluri acum cateva zile a a primit un bmw si o suma mare de bani spaga pt contractul de gaz dna aloooo
3
0
Mie frica de robert sa spun ce stiu toata lumea stie ca a stagnat proiectele lui BRAILOIU cu Gazul ca sa castige el urmatoarele alegeri eu e unul il sustin pe Negru ca ala merita sa fie primar are curaj si nu este patat ca altii
4
1
Decat robert primaras mai bine virgil PRIMAR
5
2
Drogatul GAINA VIRGIL PRIMAR!!!!
1
5
Te-ai mutat la Agigea sa ai gaze?
6
4
Sa plantati corcodusi in aceste locuri de relaxare,iar in mijloc sa troneze un imens alambic.Mai se uita omul la o floare,mai bea una mica.
5
2
In 12 ani Brailoiu, Dumnezeu sa il ierte, nu a fost in stare sa accese nici un proiect pe fonduri europene, acum se datoreaza lui, nu prietene, Brailoiu a furat, a furat la greu, sau cum se zice a profitat de functia sa de primar, si-a facut avere...Robert are mult mai multe reusite in 3 ani decat Ovidiu in 12 si in urmatorul an vor fii si mai multe, dar latraii psd, vor continua sa dezinformeze, sa fim seriosi
9
1
Datorita mie are robert aceste proiecte si stati linistiti nu este capabil sa le duca la bun sfarsit ca nu poate el stie doar taxe intimidari hoteluri sa fure nevestele altora nu vedeti ce anturaj are umbla numai cu mafioti de care se si foloseste in scopuri marsave vine campania electorala maine poimaine o sa va prosteasca ganditiva bine pe cine votati de data asta
10
5
Ba nebunule proiectele nu le face corsate, le face fina lu brailoiu! Fara aia roberto e mort
8
2
Mwie bosugeanu
12
2
Gaina drogatule ia sa te vedem sau sa te auzim in sedinta de consiliu mai ai curaj sa iei atitudine cu terenul din curtea internatului sa chemi duba cum iti place sa te lauzi. Sau o sa tragi niste marfa prosta pe nas si o sa ti se para ca nu participi la sedinta drogatule. Mult succes socrului tau....in consiliu local
12
7
Pentru toti dobitoci pe care il injura pe actualul primar.In aprox 3 ani de mandat e singurul primar de la revolutie care va face ceva pentru a scoate eforie din mizeia in care se afla. Exemple Ef nord B dulTitulescu se lucreaza , gaze nord sud se lucreaza,faleza sud max 30 zile incep lucrarile,lacul belona 30,40 zile incep lucrarile si celelalte proiecte europene vin tare din urma.O mare problema o avem la sud unde jumatate din curtea internatului e luata de Manea si acolitii lui cu acte false.Aloooo DNA
14
6
In Eforie, pe timpul defunctului Ovidiu Brailoiu, pesedist, s-a facut in parculet sub liniile de inalta tensiune, pe unde sa se plimbe mamele cu copiii in carucioare. Acel parc a ajuns o ruina, si cu toate astea, primaria trebuie sa dea bani inapoi lui U.E. fiind parcul nu a fost construit asa cum a prevazut caietul de sarcini. Replica a inceput o campanie virulenta asupra dreptei. Plateste bine stanga, nu?
12
0
Prostu asta se lasa condus de greceanca,ca el n-are cap.L-a pierdut prizand!Se lauda cu proiectele lui,facute de Corsate.Ne-am saturat de minciunile lui,a dat terenuri lui Hutuca si Chiparu la Belona,tot anaf-ul are terenuri in Eforie si se lauda ca are procurorii la degetul mic.De asta nu se ia nimeni de el,ca le-a dat la toti.A pus taxe peste taxe si noi stam ca prostii in bezna .Il mai voteaza ta-su de la groapa!
6
5
nu are bagheta magica!
1
4
Eforie? ...unde e asta? ..sau care i treaba de tipa lumea ca la prosti ca nu au de nici unele? Vitelor de eforie ..cred ca pun copy right pe asta..bun deci fara deci..Vitelor de eforie, din 1990 si pana acum v ati aplecat sa fiti penetrati de orice concetatean din afara judetului care venea sa faca afaceri pe litoral. Din 1990 absolut nimic nu ati facut in propria voastra ograda, toata lumea care a venit la voi sa faca afaceri sa va ajute economia locala i ati furat, v ati batut joc de ei, va bateti in continuare joc de turisti, si va plangeti ca aveti primar incompetent? Sictir panaramelor.
7
0
CONSTANTA NU PREZINTA LISTA SPATIILOR VERZI PT CA ELE NU EGZISTA
1
0
5 parcuri, pac-pac. Bun!
2
2
Dle primar poate faceti si asfaltul de sub podul de la intrarea la baile reci ca ne rupem picioarele in fiecare vara
5
0
Noul primar la eforie
7
4
ASTA NE PREOCUPA? DAR GAZELE IN EFORIE? APROVIZIONAREA PE TIMP DE IARNA CA NU AVEM DE UNDE FACE PIATA? O POLICLINICA? UN PUNCT DE URGENTA CA MURIM PANA LA CONSTANTA PANA VINE AMBULANTA? CONDITII MAI BUNE? MAI VREI VOTURI???? ADIO! DOAR PROSTII SA VA MAI VOTEZE SI SA AIBE INCREDERE
9
1
Slab la femei, sa nu vorbim de administratie!
7
4
Ni se vand vise si proiecte, desene 3D, nici alea facute cum trebuie.Domnule primar oare chiar nu intelegeti ca populatia Eforiei este mult nedreptatita fata de localitatile riverane ca si nivel de trai, de cand ati ajuns dvs primar?Am ajuns sa platim impozitele dublu doar pentru a va astupa gropile din buget nu din asfalt.Sunteti o rusine chiar si pentru interlopii din Eforie.
9
4
Cand ve-ti vedea parcuri pe strazile siretului, Albatros,Pescarilor... sa veniti la mine sa va dau o bere....capatul Eforiei va fi in totdeauna un baubau al administratiei mult prea competente al primarilor postdecembristi din Eforie.
12
3
Atat stie prostul asta, sa semneze hartii, ca de facut nu se va face nimic.
8
4
COSTICA BOSOGEANU te-ai trezit de dimineata sa dai comentarii?
9
5
Vrem gaze ba, vrem trotuare, vrem strazi asfaltate, vrem teren pentru tineri casatoriti, nimic nu ai facut bun!!! Nimic!!!!! Ai imbogatit cativa interlopi si cam atat! Bravo!
16
5

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389