REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

La finalul festivalului, o grămadă de oameni s-au trezit PĂGUBIŢI: 'Nu îmi pot recupera banii necheltuiţi! Cine e hoţul? Banca sau Neversea?'

La finalul festivalului, o grămadă de oameni s-au trezit PĂGUBIŢI: 'Nu îmi pot recupera banii necheltuiţi! Cine e hoţul? Banca sau Neversea?'

Replica API 9 iulie 2019 | 00:00 961

sursa foto: Neversea/Facebook

Neversea s-a încheiat! De joi până duminică inclusiv (7 iulie 2019) plaja Modern a fost scena celui mai mare festival organizat pe litoral, cu mai multe scene, cu zone dedicate mai multor stiluri sau concepte. Puzderie de oameni au ales să asculte muzică în aer liber şi să petreacă. Perimetrul desfăşurării festivalului a fost împrejmuit, accesul fiind contracost. Au fost puse la dispoziţie brăţări de acces şi brăţări care puteau fi "încărcate" cu sume de bani (fiecare după cât l-a dus buzunarul). Cu respectivele brăţări festivalierii îşi puteau achiziţiona de mâncare sau de băut, iar cu o zi înainte de închiderea evenimentului, organizatorii au postat un anunţ în atenţia celor care nu au reuşit să cheltuie tot: banii pot fi recuperaţi până luni, ora 10.00. Iar de la acest anunţ... dezastru! Oamenii s-au trezit că au de recuperat bani, dar că s-a scurs timpul alocat sau că... nu este clar de unde trebuie să îi recupereze!

Pe grupul de Facebook creat de organizatorii Neversea au început să curgă criticile: "Am sunat eu acum la banca. Nu se pot recupera de la banca! Doar de la Neversea!"; "Să ai o limită în care să-ți recuperezi banii și dacă nu te încadrezi, îi pierzi... Rușine Neversea!" - sunt doar două dintre comentarii.

Un constănţean ne-a contactat pentru a se plânge, la rândul său: "Am încărcat brăţara cu 600 de lei. Am cheltuit doar 300. Banii au fost viraţi în contul Raiffeisen, banca colaboratoare cu cei de la Neversea. Acum, că s-a scurs timpul şi nu am reuşit să recuperez banii, cine e hoţul? Cui au rămas banii mei? Băncii sau celor de la Neversea? Să le fie ruşine că au pus o dată şi o oră aşa din scurt! Hoţii".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jigodiile naibii, trebuiau sa lase un termen de 2 saptamani, pentru a le permite tuturor carpelor in cur sa isi recupereze banii de pufuleti ramasi. Hai sictir fomistilor!
2
2
Parca Gingis Han a avut 4 fii. Unul din ei a condus hoarda de aur. Si tatarii sunt descendentii directi ai acelora....
3
0
Astea sunt programate si stiute de ce incarcatii k prosti bratarile apoi plangeti
2
0
Ma ce drake cautati pe plaja la 12 noaptea. ? Muzica? La naiba. Hotii v-AU LUCRAT. PA.
5
1
Asa a fost in fiecare an. Care e problema?
8
1
Eu am avut 500 lei pe bratara, am recuperar ieri-luni-de la cash point, restul de 180 lei. Care e problema?
8
0
Pentru 11:03 Sa stii bai curule ca tatarii i-au adus pe tigani din India, ca robi si i-au lasat aici si in toate zonele cotropite de ei. Tatarii nu sunt aceeasi cu mongolii, asa ca muie cu cacat. Sictir !
2
6
Cica nu le mai returneaza banii ca ii plateste in natura cu prafuri.
3
0
felicitari pentru toti cei prezenti, ne vedem la anul
5
2
Eu am recuperat 100% din banii cheltuiti la Neversea. Cum? N-am mers, punct.
19
3
Lume lume cine este proprietarul neversea va rog ?
10
2
La festivalul urmator Neversea care se va tine in localitatea Fantanita cunoscuta si sub numele de Constanta se vor da gratuit creme pentru bataturi,corega gel si cateva casete audio cu Tiganii in Actiune Audio,inregistrare facuta de 30 ani pentru integrare in schimbul unui program de votare,tiganii ne au vandut...tatarii si ei ca doar vand voturi la UDMR altfel cum au luat 1500 de voturi la Constanta,doar Tatar inseamna HUN MONGOL TRIBE si fostii huni sunt UNgurii rezulta clar tradare ,ei tin cu PSD UL si cu UDMR ul.TREZIREA BAI DESTEAPTA TE ROMANE
6
10
Moooe BABU. Festivalul makidonesc si tiganesc plin de drogati si cooorve
14
5
Sa pastreze banii pentru festivalul urmator !
11
0
Ma asteptam , ca la auzirea numelui Adrian Minune , sa vomite macar jumatate , din spectatori . Dar nu a fost asa . Dimpotriva . Cand am vazut la TV , steagu Romaniei pe scena , pe manele , am vrut sa arunc tv-ul pe geam . Mii de oamenii , dadeau din fund , dupa manea . Si toti erau tineri . Vai de viitoru nostru . Este clar : tot in coji de seminte , flegme , injuraturi si aroganta , o sa fie acest oras . Pacat de un nume , din Istoria noastra , care a vrut sa ne scoata din tiganisme : Maresal Antonescu . Cine stie , bine , cine nu , tot bine . Sa aveti , o viata , verticala . Succes .
43
3
Banii se puteau scoate de pe bratara in orice moment al festivalului, din prima zi pana in ultima. Acesti indivizi 'pagubiti' puteau sa ii scoata inainte sa se care acasa beti morti.
25
5
Stimata redactie cum puteti afirma inca din titlu: Pagubiti, cine e HOOTUL? banca, organizatorul??? Pe bune: oamenii au fost instiintati asupra conditiilor de particpare, au luat la cunoastinta, samd... Daca cineva nu citeste, nu intelege sau ii e lene sa se trezeasca la timp, sunt obligati toti sa-si faca program dupa cheful fiecarui individ???
25
3
In primul rand o insiruire de acorduri,de sabloane ritmate amestecate ,nu inseamna muzica in realul sens artistic si complementar nevoii de vibratii pozitive umane,creator de stari benefice adevarate,verificabile chiar si stiintific. Muzica influenteaza pozitiv inclusiv animalele. OK,totusi e distractie. Nu e nevoie sa amestecam chestia numita pompos muzica cu haleala,bautura. Fiecare cu aia ma-si. Si da,DJ -ii sunt amestecatori de semnale inregistrate,nu artisti,prezentatori de melodii,nu compozitori. Cand mai asculta tineretul bulversat muzica buna,daca peste tot se baga cu obstinenta rahat
22
0
Cind ai de-aface cu asemenea indivizi cum sa nu faci o afacere ,,profi,,?Toti cauta gaini ametite.
17
0
Lasati mai...ati platit in plus pentru manele...ca tare v-ati bucurat ca idiotii cand l-ati auzit pe Minune.
27
1
A ti?? Pe bune ca ai scris a spatiu ti??? Ba pune dracu mana pe carte si la sa comentatul pe aici.ati se scrie corect gramatical.IMPREUNAT!ATI!doamne in ce tara de analfabeti traim.dar au net.au net si asta le da oportunitatea sa isi arate nivelul mediocru in care se afla cand vine vorba de limba romana.analfabet cu net.te n gura de retardat! Ai violat limba romana fmm de distrus.
12
4
A ti vrut sa va distrati si acum doriti si banii inapoi?.Bataia,prostia si ciocanele nu se mai intorc.Muie a ti vrut muie a ti luat
10
10
Prostane pe teritoriul romaniei circula orice moneda de schimb care se poate tranzactiona pe piata de schimb valutar.n are sens ce rahat mananci tu acolo.dar probabil cum esti un asistat social si stai in cucuietii din deal cu wifi de la primarie de unde dracu sa stii tu despre ce este vorba!La fiecare cash point primeai lamuriri.de ce sa bagi 600 si sa cheltui 300 si sa pleci de acolo fara sa nu iti iei banii inapoi.cand ai plecat puteai sa ii scoti.sau probabil ca erai foarte prajit si nu ai mai fost in stare sa faci ceva. Hai ca e cusuta cu ata alba. O sa va primiti banii inapoi saracilor.
10
5
Nu pot sa faca ceva de nota 10!
13
3
... pe banii vostri ! Bine v-au facut ! Ha Ha Ha !
18
4
de ce pe teritoriul romanicii circula chiar si pentru timp limitat un alt fel de valuta afara de leu este legal sau tot o furaciune ca si altele
6
2
la Drogati asa le trebue,,erau ametite toat gainile.
17
4
Eu am de rucuperat 2 mil de euro ca eu fara 100 000 nu ies din casa. Saracilor ati innebunit constanta cu arfe de proxeneti si producatoare cu tatuaje temporarw si acum urlati dupa 10 lei
15
16
Am recuperat 85 lei fara probleme, DAR , in timp util.
29
2
scrie mare pana Luni la ora 10.00 la orice cash point , daca esti retardat si nu stii sa citesti atunci iti meriti soarta saracie !
46
6
pai de ce nu s-au dus sa si-i recupereze in termen? erau prea "pudrati"?
45
4
Daca nu va diluati mintea de tot ati fi fost atenti la conditiile de participare la concert si v ati fi incadrat in timpul prestabilit. Asa ca. Nu mai cautati motive aiurea. Oamenii fac o afacere la un nivel foarte profi
50
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108