REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

La Lidl, preţurile afișate pe produs nu sunt la fel cu cele de la casă! Video

La Lidl, preţurile afișate pe produs nu sunt la fel cu cele de la casă! Video

Replica API 14 august 2022 | 18:17 7382

Nu sunt puține cazurile în care, în mai toate magazinele, clienții au avut parte de surprize neplăcute ca prețul afișat pe produs să fie altul față de prețul de pe bon. Așadar, cumpărătorii se pot trezi cu surprize pe bonul fiscal. Asta a pățit și o persoană din Năvodari, care a achiziționat mai multe produse din magazinul Lidl, iar socoteala din magazin nu s-a potrivit cu cea de la casă.

Nu este prima data când constănțenii aflați la cumpărături descoperă faptul că un preț este afișat pe produs și altul la casele de marcat. Întotdeauna în plus, niciodată un minus. O astfel de situație i s-a întâmplat și unui năvodărean în cursul zilei de vineri, 12 august a.c., în magazinul Lidl Năvodari. Acesta a achiziționat o bucată de scăricică de porc prețul afișat pentru un kilogram fiind de 21.90 de lei, dar la casă, bărbatul a trebuit să scoată din buzunar suma de 31.90 de lei.

Se pare că astfel de practici sunt din ce în ce mai întâlnite în magazinele Lidl din întreaga țară. Când a cerut explicații, bărbatului i s-au cerut scuze și I s-a oferit un voucher de cumpărături.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si aici au alte rpeturi la raft si la casa sunt mai mari si la beri si la carnuri, etc, sa faceti un articol si despre ei
0
0
Sa vina intepatii la voi
0
0
Mai intoate magazinele de la noi cresc preturile de la raft pana la casa.Shop&go practica aceleasi obiceiuri, iei din raft un produs cu un pret iar la casa iti ia alti bani, mai multi bineinteles.De ceva vreme se intampla asta
0
0
"marina"cred ca nu ai citit niciodata etichetele de pe produsele din LIDL sa vezi ca majoritatea sunt made in Romania .Daca nu iti place nu te duci la ei mergi in alta parte.
2
0
Fara LIDL Si Kauffland in Mangalia,orasul ar fi fost la cheremul clanurilor care conduc si dirijeaza preturile din piete. Cum orasul este monoindustrial si salariile mangaliotilor sunt de tot rahatul,e bine cu lanturile astea de magazine. Ia sa faceti comparatie intre preturile din Bucuresti si cele de pe litoral,chiar si in timpul iernii. Specula de la noi e la un nivel enorm de nesimtire.Micile rateuri de la LIDL se regleaza,nesimtirea localnicilor, nu.
1
0
totul depinde de romanii care lucreaza acolo si de toti neavenitii pilosi care conduc compania in tara!!! compania mama se multumeste cu profitul g**s si nu-i mai intereseaza altceva ca la toate multinationalele protejate de USR-isti si gasca lor!
1
1
lidl e o puska rie de alimentara, afara nimeni nu prea mai cumpara de la ei, calitate proastaa, sucesee
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102