REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
6.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

La Lumina, ca-n VESTUL SĂLBATIC: PATRON DE MAGAZIN, URMĂRIRI pe STRĂZI, LOVITURI și SÂNGE

La Lumina, ca-n VESTUL SĂLBATIC: PATRON DE MAGAZIN, URMĂRIRI pe STRĂZI, LOVITURI și SÂNGE

Replica API 17 decembrie 2020 | 00:00 14842

Magistrații constănțeni s-au pronunțat într-un dosar de tâlhărie calificată. Astfel, inculpatul în cauză, Emanuel Damian, a fost condamnat, de către instanța de fond, pe 21.10.2020, la 6 ani de închisoare, iar la apel, pe 15.12.2020, pedeapsa i-a fost micșorată la 3 ani 6 luni închisoare. Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă.

Potrivit anchetatorilor, la data de 25.08.2020, în jurul orei 20.25, inculpatul Emanuel Damian s-a deplasat la magazinul Marse Jony SRL, situat în Lumina. Aici, a cumpărat alimente și a precizat vânzătoarei că dorește și o sticlă cu vin. Întrucât inculpatul nu avea bani pentru respectiva sticlă cu vin și era în mod evident o persoană fără adăpost, angajata a resimțit o stare de temere, motiv pentru care l-a chemat pe administratorul magazinului, aflat în apropiere. În acest context, inculpatul a luat o sticlă cu vin de pe un raft al magazinului și a ieșit imediat din incinta acestuia fără să o achite, deplasându-se pe o stradă din zonă.

Atunci a sosit la fața locului persoana vătămată B. I. (administratorul magazinului), care era însoțită încă o persoană, martor în cauză. L-a observat pe inculpat având asupra sa sticla cu vin despre care îi spusese vânzătoarea, s-a apropiat de acesta și i-a solicitat să restituie bunul. Inculpatul i-a spus persoanei vătămate în acel moment că, dacă nu îl lasă în pace și nu îi lasă sticla de vin, îi dă cu aceasta în cap și o omoară. Ulterior, văzând că persoana vătămată este însoțită de o altă persoană, inculpatul a devenit agitat și l-a lovit pe B.I. cu sticla de vin în cap. Sticla de vin s-a spart iar persoana vătămată a început să sângereze. Inculpatul a fugit de la fața locului, însă a fost urmărit de persoana vătămată și de niște martori. Cei trei l-au imobilizat și la scurt timp au sosit organele de poliție și ambulanța.

Persoana vătămată a fost examinată medico-legal, stabilindu-se că a suferit leziuni traumatice care au fost provocate prin lovire cu corp dur și zgâriere cu corp dur, pot data din 25.08.2020 și necesită 5-6 zile îngrijiri medicale pentru vindecare. La examenul obiectiv au fost evidențiate plăgi la nivelul capului.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai corcitura fricoasa, mars in plm de unde ati venit , neamuri de cacat . Va mancati de sub unghii sa strangeti toti bani , panaramelor. Auzi la el legea makidoneasca cand voua va este frica si de umbra voastra .
4
0
Daca avea un avocat bun nu era nici o talharie. Fapta de furt calificat si afara este o alta fapta de lovire sau alte violente
0
2
Era DE COLECTIE si te alegeau cu O ERECTIE Mama-Mama KUR de tata CE BARBAT ERAM ODATA pushka si cureaua lata
0
2
Cati kilometrii a fugit buticarul, cu capul spart, pentru a imobiliza inculpatul ? N-ati precizat, vinul era de colectie ?
10
1
A facut si el ce a vazut in Las Fierbinti.
6
0
L-a si avertizat ca-i da in cap, cum a reusit sa-l nimereasca?
7
5
trebuia calcat pe cap ,ca pe sarpe .unde s a mai auzit asa ceva decat in Ro,cta .batut in strada cu pietre ca pe vremuri.
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407