REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

La Costinești, la soare... bărbații se epilează pe picioare! Video

La Costinești, la soare... bărbații se epilează pe picioare! Video

Replica API 14 iulie 2022 | 00:00 5136

Sezonul estival din acest an este marcat de plângerilor turiștilor și nu numai în privința prețurilor. Probabil din această cauză, unii aleg să nu mai plătească cazarea cu tot ce înseamnă acest lucru, inclusiv lipsa unei igiene corespunzătoare. Î lipsa unei băi în care să se epileze corespunzător, un tânăr a ales să se epileze pe picioare, la Costinești, pe malul Mării Negre, în văzul tuturor. Fără să-i pese de privirile dezaprobatoare ale celor din jur sau chiar de încercările acestora de a-l face să se oprească, tânărul și-a desăvârșit opera și apoi a aruncat instrumentul folosit pentru epilare.

Nesimțirea unora poate fi câteodată de-a dreptul strigătoare la cer, altfel nu se poate explica decizia unui tânăr de a se epila pe malul Mării Negre, la Costinești, în apa în care erau sute de persoane. Pe lângă lipsa totală de igienă, gestul este unul revoltător pentru celelalte persoane, acestea manifestându-și nemulțumirea față de activitatea bărbatului. Cu toate acestea, bărbatului nu i-a păsat, continuând epilatul improvizat. După ce a fost mulțumit de „freza” părului de pe picioare, se pare că acesta a aruncat obiectul muncii, considerând probabil că nu îi va mai folosi pe viitor.

.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A aruncat "bigul" in apa? Ce e "bigul" jurnalisti bananieri? Poate BIC-ul.... Dar daca se epila cu Gilette sa Astor? Ati cautat voi? Toti idiotii scriu articole.
0
0
..bine ca nu se epileaza...intre picioare...era mai grav...ca trebuia sa expuna la soare..obiectul muncii...
1
0
Pe capul pwlli,asta este obtiniunea tampitilor din tigania numita romania
0
0
Am vazut azi un prostan la kaufland.in maieu,epilat tot miinile tatuate pina la cot partea de jos,pensat si barbos scirbos,cam 27..18 ani.asta-i viitorul?
0
0
Bombonel presedinte
1
0
astia sunt turistii de astazi . o gloata de ghertzoi scapati din satele de la mama dracu . va mai mirati de ce se duc altii la bulgari sau greci .Va plingeti ca sunt alge dar nu vedeti flocii individului plutind .
1
0
Laba va distrus mintile
0
0
Ala este un sholdovean jegoss de la vaslui
0
0
Din toti oamenii de pe acea plaja.. Chiar nu ia zis nimeni.. nimic?.. Tipic Romania
2
0
Cine vrea sa faca o baie la mare in rahat, pisat si alte scarbosenii, n-are decat!
2
0
Doar PO.PONARII se depileaza pe picioare !!! Apropo, ceea ce a facut GA.OZARUL din filmare se numeste DEPILARE, nu EPILARE !!!
0
0
Dati afara de urgenta din aceasta redactie! ASta nu este jurnalism ce fac ei. Este show de 2 lei, calomnie, instigare ieftina. Cum se face ca ei au cele mai controversate si neprofesionale articole? P.S. de ce stergeti comentariile?
1
1
de ce n-a facut si intre craci
1
0
si ce daca ? cand altii se pisha in apa cum e ? sau arunca rahatul copilului ? fiecare face ce vrea. a deranjat cu ceva ? cui nu-i place, sa nu se uite. Stire de kkt
1
0
Tipic"replica"a gasit un diliu pe plaje si a facut o stire din asta.
0
0
homalau bun de banga banga !!
0
0
Ma mir ca nu s-a gasit vreunu sa ii dea un sut la cur si sa ii bage bic-ul in kur
0
0
acesti indivizi sunt golanii Romaniei...sa ne mandrim cu ei..ce nu stiati..individul se pregateste sa devina ostas...deoarece se fac incorporari...dupa epilare,urmeaza,vopsire..adica tatuare...din cap pana-n...kur...
1
0
doar barbatii pizdificati fac asta .
1
0
Ordinar!S au inmultit
0
0
fatalai curisti
0
0
Pana spagaru de le capitania mangalia care incaseaza de la ambarcatiuni de agrement spaga sa inchida ochii
0
0
Au sosit bulangii din cogealac si stejaru...
0
0
LGBT-istii pwlii , pensati , epilati si gelati , bulangii nenorociti !
1
0
Dati afara de urgenta din aceasta redactie! ASta nu este jurnalism ce fac ei. Este show de 2 lei, calomnie, instigare ieftina. Cum se face ca ei au cele mai controversate si neprofesionale articole?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272