REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

La Maritimo a aterizat un avion Regional Air Services

La Maritimo a aterizat un avion Regional Air Services

Replica API 20 ianuarie 2013 | 00:00 324

Începând de sâmbătă, Maritimo Shopping Center găzduieşte un avion Diamond 20 Katana, aparţinând Regional Air Services şi expoziţia de fotografie aviatică PhotoAvia. Cea mai bună fotografie a avionului din mall primeşte un premiu. Conceput ca un parteneriat între Maritimo Shopping Center, aeroportul Tuzla (Regional Air Services) şi Rafael Cucu de la Yellowstore, evenimentul vizează promovarea aviaţiei într-o forma neconvenţională şi includerea unui produs accesibil şi nou pentru un mall în sezonul reducerilor.

Expoziţia FotoAvia este alcătuită din imagini surprinse de tânărul fotograf Rafael Cucu pe aeroportul Tuzla, de la sol sau din aeronavele Regional Air Services. Aceste fotografii au avut deja un mare success atât în rândul pasionaţilor de fotografie de aviaţie, cât şi în alte medii, o parte dintre ele fiind preluate de către Discovery.

Avionul DA 20 katana - expus de către Regional Air Services în interiorul mallului - este avionul şcoală cel mai utilizat pentru pregătirea profesională a viitorilor piloţi. Scoala de pilotaj de pe aeroportul Tuzla deţine 4 aeronave de acest tip, două aeronave superioare (DA 40 şi DA 42) şi simulatorul FNPT II - toate apartinând aceluiaşi producător, iar conducerea şcolii, departamentul tehnic şi studenţii sunt încantaţi de calitatea oferită de această marcă.

Un sondaj de opinie în rândul studenţilor arată că sunt cu 70% mai interesaţi de avioanele Diamond decât de orice alt tip de avion. În condiţiile în care o aeronavă similară celei expuse costă cât o maşină dintr-o clasă superioară, Regional Air Services - Diamond Regional Distribution Center (Centrul Regional de Distributie Diamond din decembrie 2010) se aşteaptă ca elevii şcolilor de zbor, ca şi cei care deţin deja un brevet, să solicite în continuare oferte de produse personalizate - aeronave şi soluţii financiare.

Un avantaj în plus este acela că cei interesaţi găsesc la aeroportul Tuzla cel mai bun suport tehnic şi opţiuni de hangarare. Cine este interesat, poate merge la Maritimo Shopping Center zilnic, între orele 8-22, să facă poze cu avionul. Cea mai bună fotografie va fi răsplatită cu un premiu - un zbor cu un avion similar celui expus, deasupra litoralului!

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108