REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

La Oficiul POȘTAL din TOMIS II, îți RUPI GÂTUL de la INTRARE

La Oficiul POȘTAL din TOMIS II, îți RUPI GÂTUL de la INTRARE

Replica API 30 ianuarie 2021 | 00:19 1798

Cetăţenii oraşului de la malul mării mai semnalează o problemă care ar exista de ani de zile. În faţa Oficiului Poştal 9, scările stau să se prăbuşească cu tot cu cetăţenii care circulă pe acolo. Scorojit şi cu bucăţi de beton căzute pe jos, starea în care se află exteriorul oficiului şi scările din faţa acestuia au stârnit revolta constănţenilor.

click pe imagine

Cine este vinovatul

Oficiul Poştal 9 se află în Tomis II. Potrivit declaraţiilor locuitorilor din cartier, zona arată astfel de ani de zile. De vină ar fi, spun cetăţenii, agenţii comerciali care-şi desfășoară activitatea acolo, dar şi boschetarii care îşi fac veacul în spatele clădirii. “Zona arată aşa de ani de zile. Nimeni nu a făcut nimic până acum. De vină sunt agenţii comerciali din zonă, dar şi indivizii care se perindă prin spatele poştei. Situaţia este de mulţi ani, iar clădirea s-a degradat în timp”, au explicat constănţenii. Aceştia speră ca situaţia să ajungă la urechile administraţiei locale care ar putea lua măsuri pentru a îmbunătăţi situaţia.

Ce spune city managerul oraşului

Întrebată dacă zona în care se află Oficiul Poştal 9 ar putea face subiectul unui nou proiect al administraţiei locale, Felicia Ovanesian, city manager-ul oraşului Constanţa, a precizat că cetăţenii i-au dat de lucru pentru un semestru întreg. “Mi-aţi dat de lucru pentru tot semestrul”, a declarat city managerul.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alt articol de pulitzer facut de diana...
3
1
Toata piata tomis II este focar de infectie si jeg, inclusiv magazinul profi ar trebui inchis datorita produselor vechi si mizeriei.nu stiu cine ar putea cumpara de acolo!!mizerie si miros groaznic in piata aceea.
7
1
si pe primaverii la sediul enel e jale.nu va tineti e balustrada ca riscati sa va rupeti gatul.
8
0
vino sa vezi si la posta de la abator :este in acelasi stadiu ,nevaruit cu geamuri murdare
5
0
Toata zona Pietei arata jalnic ! Se lipesc talpile pe unde mergi, nimeni nu spala jegul gros de pe jos , dar avem luminite in parc. Zic si eu ...
9
0
Mai sunt si scarile dinspre patiserie, care nu au protectie laterala, oricand se poate accidenta cineva! Daca in Tomis 2 nu ajung, imi dau seama la periferia orasului cum e!
8
0
mai mini max , oficiul postal nu are nici o legatura cu scara aia care este in poze.aia e scara blocului in posta se intra prin alta parte.sa inteleg ca ai vreun interes sau te-a pocnit geniul mergand pe strada si ai zis hai sa o pun de un articolas ridicol.pe voi chiar va plateste pentru balariile astea sau stati la ziarul asta sa va mandriti cu numele doar?
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468