REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

La OnlyFans nu vorbești cu fata din poze! Iată ce angajări se fac pe siteurile de profil!

La OnlyFans nu vorbești cu fata din poze! Iată ce angajări se fac pe siteurile de profil!

Replica API 20 august 2022 | 00:00 5730

Fenomenul OnlyFans a luat amploare, mai ales în ultima perioadă, mulți spunând că a detronat videochatul. Însă, iată ce angajări se fac în domeniu. Se caută persoane care să stăpânească gramatica limbii române, întrucât vor avea rolul de a interacționa, în scris, cu abonații acestui canal. Prin urmare, cei care cred că vorbesc cu așa-zisul model se înșală amarnic. Și...de ce nu, pot avea discuții chiar și cu bărbați, ei crezând că ”vrăjesc” fata din poze și video.

”Suntem o agenție ce se ocupă de managementul și marketingul conturilor de OnlyFans pentru diferite modele din România cât și din afara țării. Jobul este de tip freelancing și constă în administrarea conturilor acestor modele, întreținerea conversațiilor cu followerii de pe conturile respective și vânzarea de conținut (video și poze cu modelul respectiv). În fiecare lună ne vom ocupă să ai conținut proaspăt de la modelele tale (3 la număr) și în timpul turei tale va trebui să stai de vorbă cu followerii de pe conturile lor și să încerci să le vinzi acest conținut. Nu există nici un fel de interacțiune cu modelele, folowerii și alte persoane. Conversațiile sunt strict text, de la calculatorul tău. Nu trebuie să-ți faci cont pe nici o platformă, te loghezi strict pe conturile modelelor noastre cu userul și parola lor și vorbești în numele lor”, este o parte din anunțul postat pe un site de profil pentru locuri de muncă.

Ulterior sunt prezentate și beneficiile, precum salariu și turele în care cei interesați vor munci.

Prin urmare, există posibilitatea ca folowerii să discute, în scris, chiar cu bărbați, pentru că în anunțul de angajare nu este specificat că se caută numai fete.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M ar interesa mai multe detalii . Trebuie să cunosc o limbă străină ?
0
0
Nici laba nu mai este ce era!
0
0
Daca fetele din poza cu care tu vorbesti nu sunt cele care tu crezi si nu a facut nimeni reclamatie pentru ca a fost mintit si nici vreo fata nu a reclamat ca cineva s-a folosit de imaginea ei,unde este problema?,important este unde se scurg bani de la bugetul de stat,evaziunile fiscale,traficul de influenta,spaga,legile care lasa companiile si distribuitori de energie si gaze dar si alte companii private sau de stat sa ishi faca de cap in Romania.
0
0
Nespalatul ala din poza ,cu limba scoasa precum catelu lui Pavlovl cand se bucura arata atat de oribil exact ca si caracterul .Perversitati ale natueii .Cu atata prostie ..cum mai pot sa fie normali la servici ,in societate .***.
1
0
eu zic sa va faceti si voi tarfetul de la replika onlyfans ca sa nu va mai injositi pe articole dedicate
0
0
Pentru Erata si Anonimus, voi cu siguranta sunteti niste bosorogi impotenti frustrati pe femei si pe cei care fut Mwhahahaahahhahh
0
0
Eu vreau sa o vad oe soaoaaca
0
0
Obsedati sexuali.
0
0
Prostituate si barbati ahtiati dupa sex...
0
0
Asta este roomaamiia norrrmallla
0
0
Luate pozele si date la parinti sa vada ce progenituri au crescut. Tot pe strada ajung la bordura
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614