REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

La Ovidiu, morții RĂSCOLESC prin tomberoane!

La Ovidiu, morții RĂSCOLESC prin tomberoane!

Replica API 3 martie 2021 | 09:39 3152

Cetăţenii din Ovidiu sunt “la cuţite” din cauza situaţiei în care se prezintă zona aflată în apropierea cimitirului. Zilele trecute, resturile menajere ale locuitorilor zăceau împrăştiate împrejurul pubelei de gunoi, amplasată lângă gardul cimitirului. Aceştia dau vina unii pe alţii pentru dezastrul provocat şi nimeni nu-şi asumă vina.

“Cred că morţii răscolesc prin tomberoane”

Gunoiul de la colţ de stradă a generat un conflict între locuitorii din Ovidiu. Cei cu mai mult bun simţ îşi blamează vecinii care îşi abandonează resturile menajere lângă platformele de colectare a deşeurilor şi, apoi, se fac că plouă, fără să-şi asume greşeala. “Fiind lângă cimitir, cred că morţii răscolesc prin tomberoane. Sunt şi ei flămânzi. Oare nimeni nu vede cand şi cine face mizerie? Nu e prima dată cand tomberonul este gol, dar oamenii aruncă resturile pe jos. Mai trece şi un câine, le mai întinde şi el. Bine că avem pretenţii să trăim într-un oraş curat, dar de întreţinut... suntem mai rău ca animalele”, a explicat un cetăţean al oraşului Ovidiu. În imaginile surprinse pot fi observate resturile, parcă aruncate cu intenţie pe iarbă: pungi de plastic, resturi de mâncare, peturi, doze şi “tot tacâmul”.

Cei care aruncă gunoiul pe jos, riscă amendă

Amintim că reprezintă contravenţie la normele privind salubritatea, menţinerea curăţeniei şi protecţia mediului: scuipatul, aruncarea de hârtii, sticle sau a oricărui tip de ambalaj sau resturi din acestea, resturi de ţigări, coji de seminţe sau a oricăror resturi alimentare sau nealimentare pe alei, peluze, în parcuri, zone verzi, pe drumuri şi trotuare sau în orice alt loc public sau privat de folosinţă comună, precum şi în mijloacele de transport în comu. Cei care aruncă gunoiul pe jos, riscă amendă de până la 800 de lei.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exemplu de la Scupra ,"Zis Pinochio!"!!
0
0
Moie pesede care a facut legi sa ptotejeze banditii
1
1
Leprele tot lepre...injurati pe Scupra, Dragan, Funda dar cel putin astia mai si muncesc pe langa voi astia de comentati aiurea Doinita, Leonte, Pindichi etc ...ce se aude in schimb e ca vicele turc ii cam trage presu lu Scupra ...tic tac
4
1
Exista ma mizeria aia despre care scrie in articol sau nu?asta-i intrebarea la care trebuie sa raspunda primarul din Ovidiu;daca articolul a fost comandat sau nu lucrul asta conteaza mai putin.
3
0
Asta este orasul marelui mincinos pinichio scupra.
9
1
articol comandat de userista aia care se visa primar la ovidiu? disperato! daca pnl nu ar avea candidat, mai bine as vota psd decat sa votez cu una ca tine!
5
6
E curios, exista o camera de supraveghere foarte aproape de container, dar, serverele si monitoarele sunt la Dragan care vine de trei ori pe saptamana cate o ora dimineat. Si daca i-ar amenda ep tigani cine va plati amenda?
7
0
rascolita zilnic de boschetari tigani si pensionari care aduna mancare de prin gunoaie. Nu exista nici putinta nici vointa ca aceste ghene sa fie modificate astfel incat sa nu mai poate fi rascolite practic non stop. Atata timp cat cei cebadministreaza acest serviciu sunt doar niste marionete care iti spun mereu ca totul este ok de frica sa nu ii pui la munca sau sa bage bani care nu mai sunt este egal cu zero. Este mai usor intr-penibil absolut sa dai vina pe pisici si maidanezi , dar toate au o limita si genul asta de prosteala luata ca o motivatie sau scuza pentru niste magari nu mai tine.
6
3
si oamenii care arunca pe jos ce le facem ca ei sunt mai gunoaie decat gunoaiele o mizerie de articol de parca trebuie pazit fiecare cos oamenii trebuie disciplinati
8
1
Aia de la OVIPROTECT pe care-i platim pe ba ii ovidenilor ... ce fac ? Dorm in masini ca porcii ! Ca de politai locali nu mai discutam ... aia sunt niste semianalfabeti in frunte cu cheliosu ala bondoc care era paznic la Zip Escort si acum rupe Dusteru de la primarie ca sa pandeasca pe noi soferi microbuze .
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369