REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

La PENNY, succesul pornește de la oameni

La PENNY, succesul pornește de la oameni

Victor ROTARU 4 aprilie 2024 | 15:51 403

Descoperă oportunitățile într-o echipă în care siguranța jobului contează!

În spatele fiecărei experienÈ›e reuÈ™ite de cumpărături se află un proces operaÈ›ional excelent È™i o echipă dedicată. Pentru fiecare dintre noi este important un mediu de lucru care se concentrează pe starea de bine È™i care poate susÈ›ine atât dezvoltarea personală, cât È™i pe cea profesională.

La PENNY, succesul porneste de la oameni

PENNY este mai mult decât un lanÈ› de magazine. Se bazează pe o echipă unită È™i plină de entuziasm care împărtășeÈ™te aceleaÈ™i valori. Cele 377 de magazine sunt în comunități, unde proximitatea È™i relaÈ›iile autentice sunt prezente mereu.
PENNY se concentrează pe experienÅ£a È™i beneficiile celor 7.000 de angajaÈ›i È™i contribuie la evoluÈ›ia fiecărui om din echipă, într-un mediu de lucru sigur.

Pentru că ne petrecem cea mai mare parte din zi la serviciu, angajaÈ›ii se pot bucura de o varietate de beneficii în funcÈ›ie de performanță:
•    Tichete de masă;
•    Tichete cadou de PaÈ™te È™i de Crăciun;
•    Vouchere de vacanță;
•    NaÈ™tere – 1 salariu mediu pe companie;
•    Căsătorie – 2 salarii medii pe companie;
•    Zile libere suplimentare;
•    Asigurare privată de sănătate;
•    Rechizite È™colare;
•    Bonus pentru nou-născut;
•    Vouchere pentru scutece.

“În lumea dinamică a retail-ului alimentar, ne dorim să punem în valoare angajamentul față de colegii noÈ™tri cu accent pe siguranță, dezvoltare personală È™i corectitudinea compensării. Suntem dedicaÈ›i în crearea unui mediu de lucru care să fie o a doua casă pentru toÈ›i cei care se alătură echipei.

Cu o reÈ›ea extinsă de magazine în comunități din întreaga È›ară, oferim programe de formare È™i dezvoltare profesională pentru îmbunătățirea abilităților, avansarea în carieră È™i atingerea potenÈ›ialului maxim al fiecărei persoane.
În echipa noastră, ne susÈ›inem unii pe alÈ›ii în fiecare zi pentru a atinge obiectivele comune È™i ne asigurăm că munca depusă este apreciată È™i recompensată corespunzător, pentru a păstra o relaÈ›ie de încredere È™i respect reciproc”, a declarat Georgeta Elisei, Director de Resurse Umane PENNY România.

Cea mai importantă resursă pe care o are o companie sunt angajaÈ›ii săi. Astfel, succesul lor aduce succesul companiei. De aceea, PENNY se află printre organizaÈ›iile de top care au primit certificarea Top Employer 2024 în România, ca recunoaÈ™tere a performanÈ›ei în practicile de resurse umane.

Indiferent de job-ul pe care È›i-l doreÈ™ti, la PENNY vei găsi în toate departamentele profesionalism, energie È™i corectitudine, dar È™i beneficii importante pentru a obÈ›ine un echilibru între viaÈ›a personală È™i cea profesională, printre care se numără:
•    Asigurare de sănătate privată;
•    Card de angajat cu reduceri la cumpărături în magazinele PENNY;
•    Zile de concediu de odihnă în plus față de minimum legal (maximum 27 de zile în funcÈ›ie de vechime);
•    Timp liber suplimentar pentru evenimente speciale (zi de naÈ™tere, căsătorie, voluntariat, donare sânge).

AngajaÈ›ii au perspective de dezvoltare È™i sunt susÈ›inuÈ›i să participe la training-uri adaptate nevoilor pentru  a fi cea mai bună versiune a lor. În plus, cei pasionaÈ›i de citit au acces la biblioteca Bookster de unde pot împrumuta cărÈ›i gratuit.
PENNY este locul ideal unde îÈ›i poÈ›i începe cariera È™i încurajează elevii din licee, care nu au împlinit încă vârsta de 26 de ani, să facă practică în magazine. De aceea, susÈ›ine încă din 2017 Școala de carte È™i meserii, un program de formare profesională după metoda germană, care durează trei ani È™i se desfășoară în parteneriat cu licee din È›ară. Acest lucru implică teorie È™i practică, în mod echilibrat, iar la final elevii primesc o diplomă recunoscută internaÈ›ional în meseria de comerciant-vânzător È™i reprezintă o oportunitate de angajare.

Dacă vrei È™i tu să faci parte dintr-o echipă plină de energie, într-un mediu de lucru stimulant, poÈ›i aplica pentru un loc disponibil pe platforma cariere.penny.ro pentru a afla mai multe despre oportunitățile de carieră. Vei descoperi toate beneficiile care te aÈ™teaptă, mai ales dacă eÈ™ti interesat să te afirmi în domeniul vânzărilor sau logistică. PoÈ›i contribui la construirea viitorului în retail, un domeniu dinamic È™i plin de provocări frumoase, în proximitatea casei tale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272