REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

La peste 35 de ani de la „Declarație de dragoste“ Andrei Duban joacă din nou cu Adrian Păduraru

La peste 35 de ani de la „Declarație de dragoste“ Andrei Duban joacă din nou cu Adrian Păduraru

Replica API 22 martie 2022 | 00:00 1925

În ultimii ani viața lui Andrei Duban s-a schimbat căci s-a operat la stomac și a pierdut 25 de kilograme. Totul a început în urma unui pariu cu Cătălin Măruță, pe care l-a câștigat, iar acum au început ofertele, căci a jucat în regia lui Tim Burton și mai nou, joacă într-o piesă de teatru împreună cu Adrian Păduraru, fostul coleg din "Declarație de dragoste", la peste 35 de ani de la debut.

Andrei Duban

Andrei Duban a slăbit 25 de kilograme în urma unui pariu

În ultima perioadă cunoscutul actor Andrei Duban (49 de ani) apare într-o nouă prezentare în piesele de teatru în care joacă, mai slab cu 25 de kilograme. Iată povestea dar și detalii despre noile proiecte ale actorului.

"M-am întâlnit cu domnul doctor Sorin Velici, care a apelat la chirurgie bariatrică și mi-am tăiat stomacul. Acum are 100 de mililitrii și așa am slăbit acum un an, când am făcut operația. Nici nu mai pun peste și trebuie să am grijă să nu mă îngraș mai mult. Ăsta-i tot secretul. Am slăbit 25 kilograme, am avut 100, și acum am 75 de kilograme.

Totul a pornit de la un pariu cu Măruță, eu aveam oricum de gând să mă operez, dar pariul m-a ambiționat și mai mult și într-un fel am vrut să-l păcălesc, pentru că el a zis că nu pot să slăbesc. M-am folosit de operație și am câștigat pariul. Premiul era să ajutăm copii... nu mai țin minte.

Acum nu am restricții, dar nu mai pot să mănânc mult, mănânc o cantitate foarte mică de mâncare și mi se umflă imediat instalația. Nu beau băuturi carbogazoase ca să nu mă doară. Fac sport foarte rar, aici e problema, ar trebui să fac. Grațiela, soția mea, s-a bucurat, se mândrește cu mine, am întinerit cu 20 de ani", a povestit Andrei Duban, care anul acest face 50 de ani, scrie click.ro.

Actorul din "Declarație de dragoste" joacă în regia lui Tim Burton

În acest moment actorul este în turneu prin țară cu piesa "Clătite cu minciuni", în regia lui Dan Tudor, cu Anca Țurcașiu, Adrian Păduraru, Corina Dănilă, Ada Navrot, Odorel Olaru și alții.

"Săptămâna trecută am fost luni la Galați, marți la Tulcea, miercuri la București, la Dalles, la Vâlcea. Săptămâna viitoare mergem prin Moldova, Pașcani, slavă Domnului că avem oameni în sală și s-au ridicat restricțiile. Joc din nou cu Adrian Păduraru, după 35 de ani de când am lucrat cu el în "Declarație de dragoste".

Cu Teodora Mareș m-am văzut doar la Teatrul Național unde am mai jucat într-o piesă când eram acolo angajat. Dar am păstrat legătura, vorbim poate facem un film la un moment dat", spune Duban, care a avut și un proiect cu celebrul Tim Burton.

"Film am făcut de curând, două zile de filmare, va apărea pe Netflix, regizat de marele Tim Burton. L-am cunoscut și a fost o experiență deosebită căci am prins un rolișor într-un proiect, am filmat 2 zile. Important e că l-am cunoscut, am schimbat energie cu el și chiar am schimbat două vorbe, am filmat la Buftea, am făcut poze", ne-a spus în încheiere actorul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212